Jump to content
podhlaths

θα είναι αραγε ποτέ ασφαλείς οι μοτοσικλέτες?

Recommended Posts

Ακούστε τι μου συνέβει....

Πριν 3 μήνες έπρεπε για επαγγελματικούσ λόγους να βρεθώ στην Αθήνα για μια εβδομάδα.

Ξεκινώντας Απο την όμορφη Κεφαλλονιά με την Μηχανή μου θυμάμαι να πάρω μαζί μου μια κλειδαρια που είχα απο το παλιο παπακι μου για το δισκόφρενο. (Αξιας γύρω στα 50 Ευρώ πριν 3 χρόνια)

Πηγαίνοντας λοιπόν στην Αθήνα δόξα τον θέο έχοντας πάρκινγκ λόγω τησ δουλειάς αφηνα εκεί την μηχανή μου.

Όμωσ μια μέρα με πήρε ένα φιλαρακι τηλ να πάμε για καφέ στα Fridays στο Παγκράτι.

Έτσι και έγινε αφου φτάσαμε ανεβάζω την μηχανή στο πεζοδρόμιο. Και βάζω μόνο τον συναγερμό. Όμως λέω καλύτερα είναι να βάλω και την κλειδαριά για το δισκόφρενο που είχα πάρει μαζί μου. την τοποθετώ και ανεβαίνω για καφέ. Μετά απο μία ώρα πάς να κατεβς και συνειδητοποιώ ότι δν είχα πάρει μαζί μου τι κλειδάκι. (Το είχα αφαιρέσει μαι μέρα απο το μπερλόκ γιατι μου ήταν άχρηστο στην Κεφαλλονιά.)

Αγανάκτησα... Σκέφτηκα ο βλάκας πως αυτή δεν σπάει με τίποτα.Γιατί τοπ μαγαζί είχε ισχυριστεί ότι είναι ένα πολύ ισχυρό κράμα...

Έψαχνα στην περιοχή για κλειδαρά και τελικά συνάντησα έναν που στο μαγαζί του είχε αρκετέσ κλειδαριές για μηχανέσ και λέω αυτόσ είναι ο ανθρωπός μου...

τον παίρνω τηλ. και τον ρωτάω αν μπορεί να την ανοιξει.... μου απαντά με σιγορία ναι...

και μου κάνει εντύπωση.

του τονίζω ότι είναι πολύ καλή και ότι δεν θέλω να γρατζουνιστεί το δισκόφρενο.

Μου λέει οκ και ότι σε 5 λεπτά θα ήταν εκεί.

Ερχόμενοσ μου χητάει αδεια κυκλοφ και ταυοτητα. Μεχρι να βάλω το κλειδι να ανοιξω την σέλα ακουω την κλειδαριά να πέφτει στο πεζοδρόμιο. Μέσα σε ένα δευτερόλεπτο :o . Και ο κλειδαράς μου λέει αν τι θες την μηχανή παρε καμια κλειδαριά τησ προκοπής. Εχω εγώ στο μαγαζί μου.

οΎτε που πρόλαβα να δω τι έκανε. Αλλά ο φίλος μου που τον είδε μου είπε ότι εβαλε ένα κατσαβίδι ανμεσα και με μια αποτομη κίνηση την έσπασε..

Το θέμα είναι ότι εγώ είχα δώσει 50 ευρώ να την αγορασω και δεν είχα καμια ασφάλεια. Ενώ αντι να κοροιδεύω τους κλέφτες κορόιδευα τον εαυτό μου.

κια το άλλο θέμα είανι ότι ο κλειδαράς ήθελε να μου πουλήσει μια άλλη κλειδαριά η οποία δεν υα αντεχε αλλά εγώ θα την χρυσοπλήρωνα...

Ευχαριστώ τον θεο που είμαι επαρχία και τουλαχιστον δεν έχουμε αυτό το άγχος...

Δεν ξέρω πωσ μπορέισ να προστατευτείς στη Αθήνα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
...Ευχαριστώ τον θεο που είμαι επαρχία και τουλαχιστον δεν έχουμε αυτό το άγχος...

+1

Απόλυτη ασφάλεια...δεν νομίζω :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χλομό. Γεια να γίνει αυτό θα πρέπει να κυκλοφορούν όλοι οι μοτοσυκλετιστες με δυκανα, και να καθαρίζουν οποιονδήποτε πάει να κλεψει μηχανή. Πράγμα που δεν γίνεται. γενικά η εγκληματικώτητα έχει ανέβει πολύ. Εδω πάς από το σαλώνι στην κουζίνα να πιεις νερό, και επιστρέφωντας λείπει η τηλεόραση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά τον πατέρα μου τον κολοπιάσαν που αγόρασε 180 Ε (55.000δρχ) κλειδαριά ? (πριν 4-5 χρόνια):P

Ευτυχώς εγώ έχω αγοράσει από Αγγλία κλειδαριά δισκόφρενου με συναργεμο ;)

Από ποιο χωριό είσαι στην Κεφαλονιά ? Μήπως Αγ. Γερασιμος ?

Πάντως Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι μανίκι η ασφάλεια της moto

ειδικά αν είναι γιαπωνέζικη και έχουν πέρασει τα ανταλακτικά της

Τροποποιήθηκε από τον immunity20

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εδω πάς από το σαλώνι στην κουζίνα να πιεις νερό, και επιστρέφωντας λείπει η τηλεόραση.

τι ειπες βρε!!! :rotfl:

καποια στιγμη ειχε γινει ενα ποστ εδω μεσα για το ποσο ευκολα σπανε οι κλειδαριες. Τα λουκετα και ο συναγερμος ειναι για να διωχνουμε τους περιεργους και οχι τους κλεφτες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Από ποιο χωριό είσαι στην Κεφαλονιά ? Μήπως Αγ. Γερασιμος ?

Δεν υπάρχει χωριό με τέτοιο όνομα στην Κεφαλονιά :shades:

:_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν υπάρχει χωριό με τέτοιο όνομα στην Κεφαλονιά :shades:

:_hi:

Το χωριό του Αγιου Γεράσιμου πως λεγεται ?:P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το χωριό λέγεται ομαλά.

Βρίσκεται στους πρόποδες του Αίνου και είναι η περιοχή Ομαλών. Εκεί είναι τα χωριά, Βαλσαμάτα και Φραγκάτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
καποια στιγμη ειχε γινει ενα ποστ εδω μεσα για το ποσο ευκολα σπανε οι κλειδαριες.

Εδώ >>>click me<<< για όποιον ενδιαφέρεται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στη Θεσ/νικη δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...χαλαρωστε που λεμε και εδω πανω :D

Η πολης μας ειναι ομορφα απλωμενη, ερχομενος απο Κατερινη μπαινεις στην παραλιακη την οποια εαν παρεις ολο ευθεια χωρις να στριψεις σε καμια διασταυρωση σε βγαζει για Χαλκιδικη (στο φαναρι του Φοινικα αριστερα)...γυρνωντας απο Χαλκιδικη μπαινεις Καραμανλη (Εγνατια κοινως) και εαν την παρεις και αυτη ολο ευθεια βγαινεις παλι για Κατερινη...Πολυ απλο τρεις (μεγαλοι με τρεις λωριδες και η παραλιακη με 5) δρομοι ειμαστε και βασικα ειμαστε ολοι γνωστοι :lol:

Η Αθηνα ειναι τετοιο χαος που μεχρι το 2010 εαν συνεχιστει η κατασταση αυτη και δεν δρασει το κρατος (κρατος ? Τι ειν τουτο?) ολα τα οχηματα θα ειναι ακινητοποιημενα για τουλαχιστο τρεις ωρες καθε μερα..ελεος...ημαρτον...στο κλεβουν και το κανουν βιδες στο διπλανο τετραγωνο και εσυ αδικα ψαχνεις στην υπολοιπη Αθηνα...που να το κανουν βιδες στην απεναντι μερια καμια 40 χιλιομετρα πιο μακρια...απελπιστικη κατασταση...για εμας που ειμαστε συνηθισμενοι σε εντελως διαφορετικη κατασταση ειναι πολυ δυσκολα να παμε κατω εστω και για ενα ΣΚ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Στη Θεσ/νικη δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...χαλαρωστε που λεμε και εδω πανω :D

Η πολης μας ειναι ομορφα απλωμενη, ερχομενος απο Κατερινη μπαινεις στην παραλιακη την οποια εαν παρεις ολο ευθεια χωρις να στριψεις σε καμια διασταυρωση σε βγαζει για Χαλκιδικη (στο φαναρι του Φοινικα αριστερα)...γυρνωντας απο Χαλκιδικη μπαινεις Καραμανλη (Εγνατια κοινως) και εαν την παρεις και αυτη ολο ευθεια βγαινεις παλι για Κατερινη...Πολυ απλο τρεις (μεγαλοι με τρεις λωριδες και η παραλιακη με 5) δρομοι ειμαστε και βασικα ειμαστε ολοι γνωστοι :lol:

Η Αθηνα ειναι τετοιο χαος που μεχρι το 2010 εαν συνεχιστει η κατασταση αυτη και δεν δρασει το κρατος (κρατος ? Τι ειν τουτο?) ολα τα οχηματα θα ειναι ακινητοποιημενα για τουλαχιστο τρεις ωρες καθε μερα..ελεος...ημαρτον...στο κλεβουν και το κανουν βιδες στο διπλανο τετραγωνο και εσυ αδικα ψαχνεις στην υπολοιπη Αθηνα...που να το κανουν βιδες στην απεναντι μερια καμια 40 χιλιομετρα πιο μακρια...απελπιστικη κατασταση...για εμας που ειμαστε συνηθισμενοι σε εντελως διαφορετικη κατασταση ειναι πολυ δυσκολα να παμε κατω εστω και για ενα ΣΚ.

Mόνο εγώ ανέφερα την Θεσσαλονίκη :P (και είμαι Σαλονικιός)

Δεν είπα δα πως η Σαλόνικά μας είναι σε τέτοιο βαθμό εγκληματικότητας

με την Αθήνα αλλά δεν είναι και χωριό να αφήνεις το κλειδί πάνω στο παπι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχα το ιδιο ειχα παθει κ εγω κεφαλονιτι :knife: .. μου... :P

ειχα παρει ενα λουκετακι αυτα για δισκοφρενα κ επιδει ειχα 2! για μπροστα κανονικο λουκετακι ξερεις σαν κ αυτο :lock:

το τοποθετουσα πισο γιατι οντος κλεβουν...

ε.. μια μερα ξεχασα να το βγαλω απο τιν πισο ζαντα κ μετο που εκανα οπισθεν την μιχανι ακουο ενα τσικ ταουυυυ

φρικαρα :scared: (λες να μου εσπασε το δισκοφρενο η κατι απο τι δαγκανα!?)

οταν κιταξα τα γλικα μου brembo κ ειδα οτι ειναι ok

μετα μετα βρεικα κ αυτην την μ@λ@κι@ στο εδαφος.....

ηταν 4 κοματια δυο το πηρακι που εχει να κλινει το δισκοφρενο κ δυο κοματια αυτο το λουκετακι!!!! :2funny:

χααααχα με τοσο λιγι δυναμι που εβαλα για οπισθεν.. εγεινε 4 κοματια! ειδα κ το ηλικο που ηταν φτιαγμενο κ γελασα κατι μεταλα τις πλακας δεν ξερω τι αλλα μου θυμισαν αφρομπετο γιατι ηταν σαν σιδιρος με τριπουλες.. σαν αφρος..

αλλα εγω ειμαι χειροτερος απο καπιους αλλους τσιγκουνιδες.... :P ;) το μαζεψα κ το πηγα στον μαγαζατορα

κ τον αναγκασα να μου το αλλαξη με ενα λουκετο κανονικο μονο τιν διαφορα πλιροσα εκανε 15 ευρο καπου εκει δεν θυμαμε αλλα οχι κ 50..

(με 50 ειναι τα καλα με συναγκερμο επανο ενσοματομενο..)

αναροτιεμε, εσεις το αφεισατε ετσι κυριε...!?

:think: B-)

καλα μιν μας λες οτι δεν κλευουν κ στην κεφαλονιααα... :_whistling: (ειδικα εκει! απο τα επτανισα!!!)

κλευουν κ εκει αλλα με το "γαντι"

αλλο αυτο.. ομος. :D

το ξερω καλα αυτο παντα.... το αντιδοτο στην τρελα σας... εκει...

ειναι η τρελα μου!.......

Τροποποιήθηκε από τον birichino

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα