bikefun 2.829 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Αθήνα, Μιχαλακοπούλου 106 & Ξενίας (βενζινάδικο Avin, πλυντήριο κλπ). Φυλασσόμενο όλο το 24ωρο, πενταόροφο, λειτουργεί 24/7/365, για μοτό και αυτοκίνητα. Για το παπί που έχω πληρώνω 40€/μήνα. Επίσης, έχει καλή βενζίνη και σε καλή τιμή! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Αθήνα, Μιχαλακοπούλου 106 & Ξενίας (βενζινάδικο Avin, πλυντήριο κλπ). Φυλασσόμενο όλο το 24ωρο, πενταόροφο, λειτουργεί 24/7/365, για μοτό και αυτοκίνητα. Για το παπί που έχω πληρώνω 40€/μήνα. Επίσης, έχει καλή βενζίνη και σε καλή τιμή! :) καλο... αλλα λιγο μακρυα.πρεπει να παρω ταξι μετα για να παω στο Σταδιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristanthi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) https://www.facebook...oparking?ref=hl einai arketa kalo parking exei kai plynthrio kai kanoyn poly kalh doyleia ta paidia kai arketa ftino Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2012 από τον xristanthi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gasperinos64 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Καλησπέρα παίδες!!! Είπα να ανοίξω ένα topic για να δημοσιεύουμε τα μοτο πάρκινγκ που ξέρουμε. Σας ακούω λοιπόν μιας κι εγώ είμαι φρέσκος στην Αθήνα και δεν ξέρω ΠΑΡΚΙΝ ΓΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ.....ΕΥΔΟΞΟΥ 64 ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΠΡΕΛΟΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 30 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ 25 ΓΙΑ ΠΑΠΑΚΙΑ...ΑΞΙΖΕΙ !!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες