gta 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2007 Παιδες ειδα το forum σας kai to κρινω αξιολογο... Ας μοιραστω και το προβλημα μου μαζι σας ...λοιπον παιδια εχω μια μηχανη honda tiger 2000 μοντελο 96 και δεν βρισκω με τιποτα ενα φτερο που μου εσπασε το γελιο της ολης φασης ειναι οτι ολοι μου λενε οτι μονο με παγγελια θα ερθει και η τιμη ειναι εξωπραγματικη!!!!! οποιος γνωριζει μαγαζια που να εχουν ανταλλακτικα(Απο παλια μοντελα σαν το δικο μου) ας μου τα προτεινει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2007 ..Honda+Σαρακακης, ε? :/ To διδυμο της συμφορας... Καλη τυχη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gta 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2007 o naiiiiiiiiiiiii Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gta 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2007 poso les oti mou zitise gia to mprostino ftero? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sieche 421 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2007 Κοίταξα εδώ στην Γερμανία,για το αν υπάρχει τίποτα από ανταλλακτικά,αλλά τζίφος! Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει καν κυκλοφορήσει εδώ. Μαλλον ο Σαρακακης είναι μονόδρομος? Η άλλη λύση θα ήταν να το κολλήσεις αν γίνετε, ή να πας να σου φτιάξουν ένα πολυεστερικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gta 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2007 το σκεφτικα για πολυεστερικο αλλα το μισο φτερο καηκε πανω στην ροδα οποτε δεν πρεπει να εχω κατι για καλουπι? δεν ξερω πως ακριβως λειτουργει η διαδικασια κιολας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2007 για να αποφυγω την ταλαιπορια μπορει καινα πληρωνα το εξωφρενικο ποσο...για τι νουμερο μιλαμε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gta 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2007 100+ euro... eleos einai Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sieche 421 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2007 το σκεφτικα για πολυεστερικο αλλα το μισο φτερο καηκε πανω στην ροδα οποτε δεν πρεπει να εχω κατι για καλουπι? δεν ξερω πως ακριβως λειτουργει η διαδικασια κιολας... Κάηκε πάνω στην ρόδα!!???......ε? Αμα σου πει ο Σαρακακης για κανα 150αρι ευρώπουλα ,που δεν το θεωρώ και απίθανο,εγώ θα προσπαθούσα να βρω κανα aftermarket,που να ταιριάζει και θα το έβαζα χωρίς πολύ σκέψη. Αλλα ρώτα και σε κάποιον που κάνει πολυεστερικά να δεις τι θα σου προτείνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gta 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2007 καπως ετσι... θα το ψαξω...(αν και υπαρχει και ενδεχομενο να ταιριαξω τιποτα απο το cbf 250 γιατι μοιαζει σε πολλα σημεια με το δικο μου) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2007 (τροποποιήθηκε) στον σαρακάκη το γραφείο 300 [ παράπονα ] υπάρχει ακόμα ? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2007 από τον liz4rd Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
afrolykos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2007 (ΜΥΚΑΛΗΣ 18 ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ,ΤΗΛ.3460908 ΜΡF για κοιτα εδω αν επισκεταζετε δεν χρειαζετε το υπολυπο κοματι γιατι υπαρχουν καλουπια και το προσθετη αυτοματος το μηχανημα επισκευσ το μονο που θελει μετα ειναι βαψιμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jokey 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2007 Μια βόλτα από το Μοναστηράκι.Εκεί ίσως και βρεις κάτι, αν όχι το ίδιο κάτι παρόμοιο.Τώρα δεν ξέρω και για τι πράγμα μιλάμε και δεν μπορώ να ξέρω πως είναι το φτερό που ζητάς Σίγουρα πάντως με μια μικρή πατεντούλα βάζεις και φτερό αεροπλάνου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2007 ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?? ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ..... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2007 ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?? ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ..... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vallinor 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2008 Geia se olous exw kai egw ena tiger kai dn mporw na brw flatzes kefalhs.......mporei kanenas na me boithisei???? tha ektimoysa an m stelnate sto email mou EYXARISTW POLY Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες