apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Όταν ήμουνα 12 χρονών, ένα κοριτσάκι έκανε ένα πάρτυ.Για δωράκια πριν φύγουμε μας έδωσε... ...δονητές-στυλό. Μετάφραση: Σας έχω όλους γραμμένους, άντε και αυτο.... :lol: Φοβερό κοριτσάκι! Έχεις το τηλέφωνό της; :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2008 Karaoke for the deaf Ο τυπος ειναι απαιχτος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2008 Karaoke for the deaf Ο τυπος ειναι απαιχτος! Έκλασα στο γέλιο ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2008 Αυτή είναι σωστή μητέρα! :D από διαφημιστικό γνωστής εταιρείας ειδών σπιτιού γενικώς... www.youtube.com/watch?v=uV3VPfEJWy8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
namesis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2008 giagia___________________________.wmv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2008 :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
namesis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2008 καμάκιXilopita.mp3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2008 Έχεζες ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2008 Παιδιά δείτε αυτό το βιντεάκι!!!! ΠΕΘΑΝΑ στο γέλιο λέμεεεεεεεεεε!!! http://www.youtube.com/watch?v=Rwc3Fov7IVI Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheDentist 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2008 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2008 ξυστά απο αστυνομικό ο leob http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=3484 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheDentist 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2008 AUDITION για καρατε..... πολυ γέλιο !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2008 AUDITION για καρατε..... πολυ γέλιο !!!! Ελειωσααααα :rotfl: :rotfl: :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2008 Ουδέν σχόλιο... (Ψεύτικο ή αληθινό, μετράει άσχημα!!!!! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2008 ταθελε και τάπαθε ο κοκός!!! χαχαχαχα :P :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2008 http://www.dailymotion.com/video/x4a34u_flash_shortfilms 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2008 (προχωρήστε το στα 6:00 ακριβώς) Η λύση για ασφαλείς σούζες και endo! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2008 Δεν είναι καθόλου funny, είναι απ' τα πιο έξυπνα διαφημιστικά spot που έχω δει. Και πολύ καλόγουστο... (Αλήθεια, γιατί δεν έχουμε ξεχωριστό thread για τα διάφορα video, αλλά ανοίγουμε ένα thread για κάθε video που θέλει να ποστάρει ο καθένας; ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2008 Μόλις πριν λίγο μου το έστειλαν με e-mail: http://www.youtube.com/watch?v=UqHTm8g1NeM Δείτε και αυτό που μου το έβγαλε στα σχετικά videos και έλιωσα στο γέλιο: Και τέλος, απλά ακούστε τον: http://rapidshare.com/files/100091503/SALLONIKA.mp3.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2008 (προχωρήστε το στα 6:00 ακριβώς) Η λύση για ασφαλείς σούζες και endo! Για τα "πλαγια προβληματα" μηπως θα επερεπε ενα ακομα στεφανι?? Δεν είναι καθόλου funny, είναι απ' τα πιο έξυπνα διαφημιστικά spot που έχω δει. Και πολύ καλόγουστο... (Αλήθεια, γιατί δεν έχουμε ξεχωριστό thread για τα διάφορα video, αλλά ανοίγουμε ένα thread για κάθε video που θέλει να ποστάρει ο καθένας; ) ΠΟΛΥ! ΩΡΑΙΟ!! ("Πονταρει" σ'αυτο που πραγματικα! εκφραζει μια μηχανη για καποιον κοσμο... Εμας δλδ!! :D ) Μόλις πριν λίγο μου το έστειλαν με e-mail: http://www.youtube.com/watch?v=UqHTm8g1NeM ΦΟ-ΒΕ-ΡΟ!!!! :2funny: Δείτε και αυτό που μου το έβγαλε στα σχετικά videos και έλιωσα στο γέλιο: Liz444444444444444444444rd!!!!!!! :devil: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2008 Liz444444444444444444444rd!!!!!!! :devil: Φτου γαμώ, και το έλεγα πως κάτι μου θυμίζει αυτό το video... Το κέρατό μου, και μόλις είχα χτενιστεί! Α ρε liz4rd...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Αυτός είναι ΟΟΟΟΟ φιλόσοφος!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonia 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2008 MONKEY RIDING MINI BIKE Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2008 :blink: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
retriver 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2008 MONKEY RIDING MINI BIKE :o :o :o Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες