deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2007 (τροποποιήθηκε) (τιρινινι - φαιναλ καουντνταουν) απο In.gr Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου πανηγύρισε την Τρίτη η Εθνική Νέων, καθώς στον πρώτο ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19, που διεξάγεται στην Αυστρία, νίκησε το αντίστοιχο συγκρότημα της Γερμανίας με 3-2, παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 61ο λεπτό, λόγω αποβολής του Πλιάτσικα με δύο κίτρινες κάρτες.Οι Γερμανοί προηγήθηκαν με τον Μπεν-Χατίρα στο 25', αλλά ο Νίνης στο 41' και ο Μήτρογλου στο 58' έβαλαν την Ελλάδα σε θέση οδηγού. Ο Μπεν-Χατίρα και πάλι ισοφάρισε με πέναλτι στο 65', για να δώσει τη νίκη και την πρόκριση ο Λαμπρόπουλος με κεφαλιά στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης. και συ ρε παιδι μου δε μπορουσες να περιμενεις μεχρι το 90φεύγα να τσουξει λίγο περισσότερο????? Στον τελικό η Εθνική θα αντιμετωπίσει την Ισπανία. Οι «φούριας ρόχας» νίκησαν 4-2 στα πέναλτι τη Γαλλία στο δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης, καθώς στα 120 λεπτά του κανονικού αγώνα και της παράτασης καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Ελλάδα και Ισπανία είχαν αναμετρηθεί και στον τελευταίο αγώνα των ομίλων της τελικής φάσης, με το ισόπαλο 0-0 να εξασφαλίζει την πρόκριση στα ημιτελικά και για τις δύο ομάδες. Η γερμανική ομάδα προσπάθησε από τα πρώτα λεπτά να επιβάλει το ρυθμό της και να γίνει επιθετική, βασιζόμενη στην πίεση που ασκούσαν οι παίκτες της. Η καλή οργάνωση της ελληνικού συγκροτήματος, όμως, σε συνδυασμό με την καλή τεχνική των μέσων, βοηθούσε τους παίκτες του Νίκου Νιόπλια να ανταπεξέλθουν μάλλον εύκολα σε αυτή την πίεση. Σε κάθε περίπτωση, καλές φάσεις στο πρώτο τέταρτο του αγώνα δεν υπήρξαν, αλλά λίγο αργότερα το ματς πήρε ταχύτερο ρυθμό. Ένα μακρινό σουτ (απευθείας εκτέλεση φάουλ) του Παπαδόπουλου στο 17' δεν ανησύχησε τον Μάνελ, όμως η βολίδα του Κόνραντ στο 18' έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Στρατηλάτη. Στο 20' ο Τίραλα σούταρε διαγώνια από τη μικρή περιοχή, αλλά αστόχησε. Οι Γερμανοί πίεζαν πλέον πολύ, καθώς είχαν επικρατήσει στη μεσαία γραμμή, αφού οι Έλληνες δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν ούτε ανασταλτικά ούτε δημιουργικά. Έτσι, με τον αντίπαλο να βρίσκεται συχνά στην επίθεση, το γκολ ήταν απλώς θέμα χρόνου και το πέτυχε ο Μπεν-Χατίρα στο 25', σε μια φάση όπου ολόκληρη η ελληνική άμυνα δεν κατάφερε να αναχαιτίσει τον σκόρερ. Μετά το 0-1 οι διεθνείς εγκατέλειψαν το αμυντικό παιχνίδι, αφού δεν τους εξυπηρετούσε πια, βγήκαν μπροστά, αλλά και πάλι δεν μπορούσαν να «πατήσουν» με σχεδιασμό και οργάνωση στη γερμανική περιοχή και αρκούνταν σε κάποια μακρινά σουτ, που δεν ανησυχούσαν τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Με αυτό τον τρόπο όμως έγινε το 1-1. Στο 41' ο Πλιάτσικας σούταρε δύο φορές και από ισάριθμες κόντρες η μπάλα έφτασε στην περιοχή, εκεί όπου ο Νίνης πρόλαβε τον Μήτρογλου και ισοφάρισε. Με το ξεκίνημα της επανάληψης, στο 47ο λεπτό, ο Μήτρογλου πήγε να αιφνιδιάσει τον Μάνελ και παραλίγο να τα καταφέρει, καθώς το σουτ που επιχείρησε έφυγε μόλις άουτ. Στο 55' ένα τεχνικό σουτ του Νίνη από αριστερά έστειλε την μπάλα στον «ουρανό» των γερμανικών διχτύων. Η ελληνική ομάδα κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο και η πασιφανής ανωτερότητά της μετουσιώθηκε σε γκολ στο 58'. Ο Μπουκουβάλας σέντραρε από δεξιά, ο Νίνης με πανέξυπνη γυριστή κεφαλιά πέρασε την μπάλα πίσω του και ο Μήτρογλου με σκαστό σουτ «κρέμασε» τον Γερμανό τερματοφύλακα και έκανε το 2-1. Οι διεθνείς μας ωστόσο δεν πρόλαβαν να χαρούν για πολύ, καθώς η αποβολή του Πλιάτσικα (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) στο 61ο λεπτό άλλαξε προσωρινά την εικόνα του αγώνα. Και σαν να μην έφτανε το αριθμητικό μειονέκτημα, στο 64' ο Παπασταθόπουλος χρεώθηκε με (ανύπαρκτο) πέναλτι επί του Σαμ, δίνοντας την ευκαιρία στον Μπεν-Χατίρα να πετύχει το δεύτερο γκολ του στο ματς, ισοφαρίζοντας στο 65' σε 2-2. Στη συνέχεια, και αφού οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια πέρασαν χωρίς άλλες απώλειες το επόμενο τέταρτο, καθώς μερικά επικίνδυνα σουτ των Γερμανών εκτός περιοχής πέρασαν άουτ, μίλησε η... αεροπορία. Στο 89o λεπτό του αγώνα, ο Νίνης εκτέλεσε κόρνερ και ο Λαμπρόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μάνελ, που είχε επιχειρήσει άστοχη έξοδο. Αυτή τη φορά χρονικό περιθώριο για δεύτερη ανατροπή του σκορ δεν υπήρχε και έτσι τα ελληνικά χρώματα πανηγύρισαν άλλη μια μεγάλη διεθνή επιτυχία. ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Φρανκ Ένγκελ): Μάνελ, Φέικ, Χόβεντες, Μπόατενγκ, Εμπερλεϊν, Μπεν-Χατίρα, Σβάαμπ, Κρούζε (59' Φάλκνεμπεργκ), Κόνραντ, Οζίλ (61' Σαμ), Τιράλα. ΕΛΛΑΔΑ (Νίκος Νιόπλιας): Στρατηλάτης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος (52' Σιάκας), Παπασταθόπουλος, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Νίνης (90'+ Σιόβας), Μήτρογλου, Πλιάτσικας, Παπαδόπουλος, Δημούτσος (60' Λαμπρόπουλος). To παιχνιδακι το είδα και ενω στην αρχη οι Γερμανοι είχαν κρύψει τη μπαλα έφαγαν τρελό μπουκωμα μετά Αυτά τα πιτσιρικια που τώρα θα βγουν τουλαχιστον δευτεροι στην Ευρωποι θα γινοιυν οι αυριανοι παικτες του μετριότερου πρωταθληματος της χώρας μας. Βλεπουμε με χαρα την εισαγωγή ενος εγκληματος που θα διαπραχθεί τα επόμενα χρόνια. Ακόμα και έτσι ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα φατε τα ισπανακια γιατι έχουμε και κατι χρωστουμενα απο το μουντομπασκετ!!!!! :greece: :greece: :greece: :greece: :greece: :greece: :greece: :greece: :greece: Τροποποιήθηκε Ιούλιος 25 , 2007 από τον deusXT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2007 Τελικά αυτό ο Μπεν-Γκουριόν φαίνεται πολύ δυνατός Γερμανός. Να τον σταμπάρουμε για τα επόμενα, να του την παίσει κανένα κλαδευτήρι εγκαίρως. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2007 μυρίζει μυρίζει... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2007 Τελικά αυτό ο Μπεν-Γκουριόν φαίνεται πολύ δυνατός Γερμανός. Να τον σταμπάρουμε για τα επόμενα, να του την παίσει κανένα κλαδευτήρι εγκαίρως. ;) δυστυχως ο πλιατσικας πηρε δευτερη κίτρινη και δε θα παιξει. Βεβαια φήμες θελουν τον τερματοφύλακα μας να μελετά τα βιντεο απο τις εξοδους του κελεσίδη (μαυρη ζώνη 40 νταν) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikker 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2007 Grrrrrr......Ισπανοί..... Δεν τα πάω καθόλου καλά με τους Ισπανούς. ΦΆΤΕ ΤΟΥΣ ΌΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ! Όταν ακούω αυτό το Θοθουθου στα Ισπανικά χτυπάει η καρδιά μου δυνατά. Κάποτε είχα το στερεότυπο Ισπανού (γλυμμένο μαλλία, ντυμένος εθνικά, μπότες κτλ...να μοιάζει με ταυρομάχος...) να πηγαίνει στην κοπέλα μου και να της λέει "You are θo beautifull...allow me...to θing you...a cantaδa" Και λίγο πιο πρόσφατα είχα την κοπέλα μου να μου λέει μέσω κινητού "Έλα γλυκούλι μου...εδώ είμαι στην Πάρο...έχω γνωρίσει κάτι Ισπανούς και κάνω πρακτική τα Ισπανικά μου..." ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ!!! Και νομίζω ότι θα συμφωνήσει πολύς κόσμος μαζί όταν πω, ότι ένα απο τα πιο ευτυχή γεγονότα ever είναι όταν ο ταύρος ξεβρακώνει τον ταυρομάχο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2007 "Έλα γλυκούλι μου...εδώ είμαι στην Πάρο...έχω γνωρίσει κάτι Ισπανούς και κάνω πρακτική τα Ισπανικά μου..." Όταν σου πει ότι κάνει πρακτική στα γαλλικά της, να ανησυχήσεις. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2007 Όταν σου πει ότι κάνει πρακτική στα γαλλικά της, να ανησυχήσεις. :Pαλλου έπρεπε να παει το μυαλό σου αλλά συγχωρησε λόγω καυσωνα και ηλικίας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2007 αλλου έπρεπε να παει το μυαλό σου αλλά συγχωρησε λόγω καυσωνα και ηλικίας Λες να μην πήγε; B) Άμα είναι βρώμικο το μυαλό, πάει παντού. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raistlin 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2007 Όταν βλέπω την ελπίδων πάντα έχω την απορία..αφού νικάνε συχνότερα από την ανδρών όταν μεγαλώνουνε γιατί κάνουν πάλι τα ίδια με τους προηγούμενους? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2007 Όταν βλέπω την ελπίδων πάντα έχω την απορία..αφού νικάνε συχνότερα από την ανδρών όταν μεγαλώνουνε γιατί κάνουν πάλι τα ίδια με τους προηγούμενους? :P Για το ίδιο λόγο που οι Έλληνες είναι παιδαράδες και οι Ελληνίδες θεές, μέχρι τα 30 τους. Μετά γίνονται βιοσαβούρες... Είναι γλυκιά η κραιπαλοζωή στο Ελλάντα, τι να κάνουμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ORIMOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2007 Για το ίδιο λόγο που οι Έλληνες είναι παιδαράδες και οι Ελληνίδες θεές, μέχρι τα 30 τους. Μετά γίνονται βιοσαβούρες... Είναι γλυκιά η κραιπαλοζωή στο Ελλάντα, τι να κάνουμε; Έλα ρε Στάθη.Μερικοί είμ... είναι παιδαράδες και μετά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες