gerokost 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2007 Καλησπέρα παιδιά, ένας φίλος μου έχει το Yamaha XTX, και αναζητά άλλη σέλα επειδή αυτή που έχει είναι αρκετά σκληρή και δέν βολεύει στις λίγο πιο μακρινές περιηγήσεις :) Έχετε τίποτα υπόψιν σας ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jkstigma 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2007 δεν ξερω για άλλη σέλα, αλλά αν την πάει σε έναν καλό <σελά>....βγάζει το κάλυμα...αλλάζει αφρώδες υλικό του το κάνει πιο μαλακό και τέλος ξανα φοράει το κάλυμα. Ας πάει να ρωτήσει...ίσως γίνετε. Το'χα κάνει σε xr σέλα και έπιασε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerokost 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2007 Thanks. Μήπως θυμάσαι ποιός ήταν ο σελάς ? Περιοχή/επωνυμία θυμάσαι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2007 Ριξε μια ματια-τηλεφωνο και εδω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motochris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2007 Thanks pal ! Πήρα τηλ αλλά δεν έχει για XTX ..... :( Αν έχεις ή έχετε κάποιον άλλον "σελά" υπ όψιν σας ευπρόσδεκτος !!! Βοήθεια ρε παιδιά δεν πελεύεται η κωλοσέλα του XTX ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2007 Αν εισαι Αθηνα τοτε περνα μια βολτα απο Σελοτεχνικη. Πανορμου και Λαρισης γωνια, οσες του'χω παει (2) τις εκανε τζαμι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motochris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2007 Thanks again ! Ρώτησα ήδη σε αυτόν αλλά μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει και πολλα πράγματα. Δηλαδή δεν θα αλλάξει το αφρώδες υλικό απλά θα προσθέσει λίγο αφρολέξ από πάνω ... Δεν μου ακούγεται και πολύ καλή ιδέα ... Στο site που μου έστειλες χτες, κάνουν πιο σοβαρή δουλειά αλλά είπαμε οχι για XTX. Αν έχετε καμία άλλη πρόταση εδώ είμαι !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motochris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2007 Καλησπέρα, επανέρχομαι στο θέμα, με λύση αυτή τη φορά ! Για όποιον ενδιαφέρεται για ανατομική σέλα, είτε για XTX είτε για οποιαδήποτε άλλη μηχανή, ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ... Αμφιθέας 91 - Γιάννης Έδωσε λύση στο πρόβλημα μου και απ ότι έμαθα σε πολλούς ακόμα ! Τον προτείνω ανεπιφύλακτα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 motochris βαλε καμια φωτο απο την φτιαγμενη σελα σου να την δουμε ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 Thanks pal ! Πήρα τηλ αλλά δεν έχει για XTX ..... :( Αν έχεις ή έχετε κάποιον άλλον "σελά" υπ όψιν σας ευπρόσδεκτος !!! Βοήθεια ρε παιδιά δεν πελεύεται η κωλοσέλα του XTX ... χαχαχαχαχαχαχα. Ακόμα θυμαμαι τον πόνο στην ουρά απο βόλτες στις τζιτζιφιες εχω ακουσει ενα καλό μάστορα φίλε. Σορυ δε ξερω περισσότερα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 στις τζιτζιφιες εχω ακουσει ενα καλό μάστορα φίλε. Σορυ δε ξερω περισσότερα Σαμη αφου πιεις καφε, ξαναδιαβασε 2 ποστ πανω απο το δικο σου :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 ουπς!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motochris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2007 Επανέρχομαι στο θέμα με foto αυτή τη φορά ! Αν και το πιο σημαντικό της υπόθεσης είναι να κάτσεις πάνω ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hideto 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2008 Επανέρχομαι στο θέμα με foto αυτή τη φορά ! Αν και το πιο σημαντικό της υπόθεσης είναι να κάτσεις πάνω ! Πολύ ωραία φαίνεται η σέλα! Ειδικά για τον συνεπιβάτη που υποφέρει και γλιστράει προς τα εμπρός συνέχεια. Αυτό το "χώρισμα" μεταξύ οδηγού και συνεπιβάτη σε εμποδίζει? Σίγουρα έχει να κάνει με το ύψος του καθενός, απλά αναρωτιέμαι αν σε περιορίζει στην οδήγηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkmaggas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2008 Επανέρχομαι στο θέμα με foto αυτή τη φορά ! Αν και το πιο σημαντικό της υπόθεσης είναι να κάτσεις πάνω ! TI Υψος εχεις φιλε chris??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motochris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2008 Προς hideto & gkmaggas ... Παίδες καλημέρα !!! Χαίρομαι που βλέπω ενδιαφέρον για το θέμα της σέλας στο XT660 μετά από καιρό !!! Λοιπόν φίλε hideto η σέλα είναι φτιαγμένη ακριβώς για το σωματότυπό μου οπότε το χώρισμα στη μέση έχει φτιαχτεί ανάλογα. Ο τύπος που μου την εφτιαξε μου πήρε κανονικά μέτρα (λες και ράβαμε κουστούμι) Οπότε όχι μόνο δεν με εμποδίζει, αλλά πραγματικά μου κρατάει τη μέση σε σωστή θέση ! Επίσης για τον πίσω είναι super καθώς στο φρενάρισμα τον κρατάει στη θέση του. Φίλε gkmaggas είμαι 1,90 ! αλλά έχω ήδη παρασύρει αλλους 2 φίλους με XT660 και έχουν φτιάξει παρόμοια σέλα με διαφορετικό ύψος από το δικό μου. Πάντως όπως είχα γράψει και σε άλλο topic ή μαμίσια σελα του ΧΤ660 είναι απαράδεκτη. Αν δεν την είχα αλλάξει θα το είχα πουλήσει προ πολλού ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hideto 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2008 Προς hideto & gkmaggas ... Παίδες καλημέρα !!! Χαίρομαι που βλέπω ενδιαφέρον για το θέμα της σέλας στο XT660 μετά από καιρό !!! Λοιπόν φίλε hideto η σέλα είναι φτιαγμένη ακριβώς για το σωματότυπό μου οπότε το χώρισμα στη μέση έχει φτιαχτεί ανάλογα. Ο τύπος που μου την εφτιαξε μου πήρε κανονικά μέτρα (λες και ράβαμε κουστούμι) Οπότε όχι μόνο δεν με εμποδίζει, αλλά πραγματικά μου κρατάει τη μέση σε σωστή θέση ! Επίσης για τον πίσω είναι super καθώς στο φρενάρισμα τον κρατάει στη θέση του. Φίλε gkmaggas είμαι 1,90 ! αλλά έχω ήδη παρασύρει αλλους 2 φίλους με XT660 και έχουν φτιάξει παρόμοια σέλα με διαφορετικό ύψος από το δικό μου. Πάντως όπως είχα γράψει και σε άλλο topic ή μαμίσια σελα του ΧΤ660 είναι απαράδεκτη. Αν δεν την είχα αλλάξει θα το είχα πουλήσει προ πολλού ! Ευχαριστούμε για την απάντηση! Προφανώς για να υπάρχει ενδιαφέρον ακόμη, η σέλα είναι ένα πρόβλημα :-) Δεν είχα τόσο πρόβλημα όταν ήμουν μονος (ακόμη και σε μεγάλες αποστάσεις) αλλά για 2 άτομα είναι ενα θέμα. Πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες, να σου φτιάχνει τη σέλα με βαση το σωματότυπο. Και είσαι και ψηλός.. Θυμασαι περίπου τι κόστος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkmaggas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2008 Ευχαριστούμε για την απάντηση! Προφανώς για να υπάρχει ενδιαφέρον ακόμη, η σέλα είναι ένα πρόβλημα :-) Δεν είχα τόσο πρόβλημα όταν ήμουν μονος (ακόμη και σε μεγάλες αποστάσεις) αλλά για 2 άτομα είναι ενα θέμα. Πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες, να σου φτιάχνει τη σέλα με βαση το σωματότυπο. Και είσαι και ψηλός.. Θυμασαι περίπου τι κόστος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motochris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2008 Εκεί που την εφτιαξα εγώ, θεωρώ ότι ο τύπος κάνει φοβερή δουλειά ΑΛΛΑ για να μην θεωρηθεί οτι κανω διαφήμιση εκ των υστέρων ανακάλυψα και αυτό το μαγαζι : www.moto-k.gr Η δική μου κόστισε περίπου 150 Euro αλλά ακόμα κι από τις foto νομίζω φαίνεται η διαφορά στην ποιότητα ! Πραγματικά σας το λέω ότι σε μεγάλες αποστάσεις με 2 άτομα έχει τεράστια διαφορά από τη μαμίσια. Ξεχωρίζει τις 2 θέσεις και απορροφά τους κραδασμούς που έτσι κι αλλιώς έχουν τα XT γενικώς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkmaggas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2008 chris 150 ευρω κοστισε η τροποποιηση της δικης σου ετσι...Αν θελουμε αλλη μια νεα σελλα ξερεις ποσο?εγω θελω να εχω την μαμακαι αλλη μια σαν τη δικη σου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motochris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2008 Ναι οντως η τροποιποίηση έγινε στη δική μου, αν θέλεις να έχεις και 2η τότε το κόστος θα ανέβει. Όμως η άποψή μου είναι να την μετατρέψεις και να έχεις μόνιμα αυτή ........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hideto 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2008 chris 150 ευρω κοστισε η τροποποιηση της δικης σου ετσι...Αν θελουμε αλλη μια νεα σελλα ξερεις ποσο?εγω θελω να εχω την μαμακαι αλλη μια σαν τη δικη σου.. Κι εγώ το σκέφτηκα για δεύτερη σέλα.. Μόλις πήρα τη Μοτοδυναμική και ρώτησα. Καινουργια έχει ?70,40 συν το ΦΠΑ (άρα ?84,00 περίπου). Να διευκρινίσω οτι ρώτησα για XTR του 2004 αν και δεν νομίζω οτι η τιμή θα αλλάζει δραματικά. Συν 150 η τροποποίηση λοιπόν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motochris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2008 Απ όσο ξέρω η τιμή είναι ίδια για το X & R διότι φοράνε την ίδια σέλα ... Απλά εγώ μετέτρεψα την δική μου (εννοείται ότι το διάστημα αυτό μου έιχε δώσει άλλη ο άνθρωπος), και αν ποτέ χρειαστώ την "μαμά" τοτε αγοράζω μία (που δεν νομίζω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gliout 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2008 Παιδιά και εγω κοιτάω να κάνω κάτι και στην δικιά μου σέλα. Μίλησα με κάποιον και μου είπε οτι με gel στη θέση οδηγού συνοδηγού και με ύφασμα θα πάει περίπου 250. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hideto 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2008 Παιδιά και εγω κοιτάω να κάνω κάτι και στην δικιά μου σέλα. Μίλησα με κάποιον και μου είπε οτι με gel στη θέση οδηγού συνοδηγού και με ύφασμα θα πάει περίπου 250. 250? Δεν είναι και λίγα. Έχει τόσο μεγάλη διαφορά το GEL? Ξέρεις ποιό μαγαζί το κάνει? Υ.Γ. Έχουμε τα ίδια γούστα στις μηχανές βλέπω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες