Λυγκέας 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2006 Το παρον αφορά αμεσα τα μελη της τοπικης ομαδας που έχουμε συγκροτήσει καθώς και οσους εχουν δηλώσει ή σκοπευουν να δηλωσουν, συμμετοχη στη πορεια της 1ης Απριλιου και φυσικα επιθυμουν να συνδραμουν στη προθεση μας να μοιρασουμε παρέα το ενημερωτικο έντυπο action: (βλ. http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=3271&st=15) Αποσκοπώντας σε συζητηση σχετικα με τον τροπο δρασης και συντονισμο των ενεργειων που εχουμε αναφερει σε προηγούμενα ποστς, προτεινω συνάντηση τη Παρασκευή 31/3 στο Δέλεαρ καφέ στις 21.00. Αναμένω τις απόψεις σας. Γιάννης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BikersOnly 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2006 άντε να κάνω την αρχή εγώ μέσα (σώπα λέει :lol: ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2006 Άντε να προτωτυπήσω και εγώ Για πρώτη φορά στα χρονικά λοιπόν αναφέρω ότι ... Θα είμαι εκεί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2006 Εγω δεν την απεφυγα την βαρδια στην δουλεια. :/ (Αν και απογευματινη) Οποτε θα ειμαι και γω εκει αλλα μεχρι της 12-12:30 αφου μετα πρεπει να φυγω για δουλεια. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λυγκέας 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2006 (τροποποιήθηκε) Εγω δεν την απεφυγα την βαρδια στην δουλεια. :/ (Αν και απογευματινη) Οποτε θα ειμαι και γω εκει αλλα μεχρι τις 12-12:30 αφου μετα πρεπει να φυγω για δουλεια. :/ <{POST_SNAPBACK}> ΑλΧ, ειλικρινα μπερδευτηκα! Ποτε εχεις απογευματινη βαρδια; υποθετω οτι αναφερεσαι για τη συναντηση του Σαββατου. Τη Παρασκευη θα μπορεσεις να παρευρεθεις στο Δελεαρ προκειμενου να κανονισουμε και τα σχετικα; Καλημέρα. υγ: πληροφοριακα, το εντυπο action το απεστειλα στον ducduc προκειμενου να βοηθησει στη βελτιωση των εικόνων που το απαρτιζουν. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2006 από τον Λυγκέας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2006 Οχι δεν μπορω.Πρεπει να κρατησω την μικρη γιατι εχει μια δουλεια η γυναικα μου :/ Για το Σαββατο μιλησα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gi_4ce! 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2006 Μέσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άρτεμις 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2006 ...Ωραία! Μέσα κ εγώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λυγκέας 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2006 (τροποποιήθηκε) Καλημέρα, Για όσους ενδιαφέρονται, επισυναπτω τις νεες εκδόσεις του ενημερωτικού εντύπου "action" (η πρώτη περιλαμβάνει το μοτο mybike.gr, η δεύτερη οχι). Με την συνδρομη του φίλου DucDuc, βελτιωσαμε κατά πολύ την ανάλυση των φωτογραφιών του εντύπου, επομένως και όλη την εμφανιση του. υγ: Οσοι φιλοι έχουν προμηθευτει τις παλαιοτερες εκδοσεις του εν λογω εντυπου, προτεινω να τις αντικαταστήσουν με τις αντίστοιχες καινούργιες.Action.pdfAction__without_logo_.pdf Τροποποιήθηκε Μάρτιος 30 , 2006 από τον Λυγκέας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άρτεμις 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2006 ...Εγω δεν συμφωνώ με την αντικατάσταση. Αν κάποιοι δηλ. εχουν ενα πακο φύλλα γιατί να τα πετάξουν? Απλώς να προστεθούν και τα καινουργια λέω... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λυγκέας 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2006 (τροποποιήθηκε) ...Εγω δεν συμφωνώ με την αντικατάσταση. Αν κάποιοι δηλ. εχουν ενα πακο φύλλα γιατί να τα πετάξουν? Απλώς να προστεθούν και τα καινουργια λέω... :) <{POST_SNAPBACK}> Αρτεμις, Αφου εγώ θα σε προμηθευσω με τα καινουργια εντυπα προς τι η παραπάνω τοποθετηση; Τροποποιήθηκε Μάρτιος 30 , 2006 από τον Λυγκέας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2006 Γιατί "ένα πάκο φύλλα" στον κάλαθο των αχρήστων ισοδυναμούν με ένα μικρό δέντρο χαμμένο! Χα! Save the trees!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λυγκέας 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2006 (τροποποιήθηκε) Save the trees!! <{POST_SNAPBACK}> ------------------------- Αναφέρομαι στα άτομα με τα οποία θα συναντηθούμε τη Παρασκευή στο Δέλεαρ > Παίδες μπορούμε να κανονίσουμε ένα σημείο συνάντησης αναφορικά με τη συγκέντρωση του Σαββατου? Εχει κανείς κάτι υπόψη του? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 30 , 2006 από τον Λυγκέας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2006 Μπραβο ρε παιδια... δεν το περιμενα... Το μονο που με εκνευριζει ειναι που καποιοι "δηθεν" ουτε καν εχουν απαντησει... ...ειναι αυτοι που τα φορτωνουν ΟΛΑ στο "συστημα" ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BikersOnly 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2006 Παίδες μπορούμε να κανονίσουμε ένα σημείο συνάντησης αναφορικά με τη συγκέντρωση του Σαββατου? Εχει κανείς κάτι υπόψη του? <{POST_SNAPBACK}> αυτό που θα προτείνω, είναι πολύ απλά , συνάντηση στο σημείο της πορείας, καμιά ώρα πριν...δλδ κατά τις 10:00 το πρωί... Αν κρίνω βάσει της προηγούμενης πορείας πριν κάτι χρονάκια στο ίδιο σημείο... μέχρι και 20 λεπτά πριν την πορεία δεν υπήρχαν πάνω από 20-30 μοτό στο σημείο...και πολλές λέω... που σημαίνει δεν θα δυσκολευτούν να μας βρουν όποιοι είναι από εδώ μέσα... ;) Βέβαια εξαρτάται και πόσοι θα είμαστε από εδώ τελικά....αν είμαστε λίγοι κανονίζουμε στο Δέλεαρ να πάμε παρέα....διαφορετικά πιστεύω ο καλύτερος τρόπος είναι αυτός που ανέφερα....ούτε ταλαιπωρία να υπάρχει ούτε στησίματα... τι λέτε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gi_4ce! 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2006 Εγώ είπα για Σάββατο πρωί στις 10.30 στην πλατεία έξω απο το Δέλεαρ... Τί λέτε? Εαν βρεθούμε 1 ώρα πιο νωρίς στο Σημείο της πορείας, δε νομίζω οτι θα καταλάβουμε ποιοί είναι απο το Forum... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2006 Kανονιστε μερος συναντησης.Μην μπλεκετε τα πραγματα.Εγω θα ερθω αλλα 11:30 θα την κανω γιατι δουλευω :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BikersOnly 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2006 Εγώ είπα για Σάββατο πρωί στις 10.30 στην πλατεία έξω απο το Δέλεαρ... Τί λέτε? Καταρχή αν βρεθούμε τόσο αργά κάπου δεν κάνουμε τίποτα.... και εξηγούμαι... αν βρεθούμε 10:30 μέχρι να φύγουμε θα πάει 10:40-45 standard! Και θα φτάσουμε στην συγκέντρωση τελευταία στιγμή.... ε σε ποιους θα δώσουμε τα έντυπα? Μόλις ξεκινάει η πορεία τέλος όλα....ότι έχουμε κάνει ΠΡΙΝ την πορεία... μετά μόνο καφέ Εαν βρεθούμε 1 ώρα πιο νωρίς στο Σημείο της πορείας, δε νομίζω οτι θα καταλάβουμε ποιοί είναι απο το Forum... μα ίσα ίσα , αν πούμε π.χ ότι 10:00 στον τόπο της πορείας και θα είμαστε π.χ όπως βλέπεις τον χώρο τέρμα δεξιά, ένα ΧΧ ένα ΧΤ ένα CBF ένα CBR 600κτλ κτλ κτλ δεν νομίζω ότι θα χαθεί κάποιος...άλλωστε τέτοια ώρα δεν θα υπάρχει ψυχή εκεί το πιο πιθανό... και σαν ώρα θα έχουμε χρόνο να οργανωθούμε - μοιράσουμε τα έντυπα... Τεσπα... εγώ είπα τις σκέψεις μου, εσύ τις δικές σου, ας αποφασίσουμε γρήγορα όπως λέει και ο ALX να μην υπάρχει μπέρδεμα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2006 Nομίζω οτι μπορούμε να τα συζητήσουμε και αύριο στον καφέ αυτά τα πράγματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λυγκέας 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2006 (τροποποιήθηκε) Λαμβανοντας υποψη τις αποψεις που αναφερθηκαν παραπανω, προτεινω: 10.00 το πρωϊ του Σαββατου 1/4, συναντηση στη πλατεια εξω απο το ΔΕΛΕΑΡ προκειμενου να κινηθουμε παρεα προς το σημειο συγκεντρωσης της πορειας. Ειμαστε σύμφωνοι? υγ1>οσοι εχουν μπλουζακια του mybike...τα φορανε, οι υπολοιποι ας φερουν ενα τριανταφυλλο! :lol: υγ2> προς αποφυγη παρεξηγησεων, το αυριανο ραντεβου της ομαδας εξακολουθει να ισχυει! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 30 , 2006 από τον Λυγκέας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gi_4ce! 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2006 OK. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2006 Ok Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2006 Παιδια πες τε μου που ειναι το ΔΕΛΕΑΡ γιατι δεν το ξερω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2006 είναι κοντά στα δικαστήρια ευελπίδων πάνω από τη γέφυρα (ο δρομος κάτω απο τη γέφυρα πάει από Ευελπιδψν έως Αλεξάνδρας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2006 είναι κοντά στα δικαστήρια ευελπίδων πάνω από τη γέφυρα (ο δρομος κάτω απο τη γέφυρα πάει από Ευελπιδψν έως Αλεξάνδρας. <{POST_SNAPBACK}> Λες τις καφετεριες απεναντι απο τα Δικαστηρια;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες