Jump to content
Sign in to follow this  
tsiki

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΣ

Recommended Posts

ΠΑΙΔΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ "ΕΥΚΑΙΡΙΑ"(ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ) ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟς ΜΟΥ ΕΜΠΟΡΟΣ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗ Ο ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ VSTROM 650 (ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΛΕΕΙ) ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥς ΦΟΡΟΥΣ 6.000 ΕΥΡΩ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ 5-6 ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΡΔΟΣ.ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ.ΑΥΤΗ ΟΛΗ Η ΦΑΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ(ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΟς ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΟΔΙΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ).ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ Κ.Λ.Π. ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ (ΠΕΡΑ ΑΠΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑΧΩ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ).ΜΗΠΩς ΘΑ ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ ΜΕ ΕΦΟΡΕΙΑ ΚΛΠ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν ξέρω τι παίζει με την όλη φάση, αλλά το να μην έχεις εγγύηση στην μηχανή είναι ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ....τζιζ.....Ρώσσικη ρουλέτα...Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών αλλά μήπως είναι μηχανάκια με προβλήματα αυτά που πωλούνται έτσι και γι'αυτό παίζει το κόλπο με την έλλειψη εγγύησης? Εγώ δεν θα το διακυνδύνευα έτσι...Μπορεί να κερδίσεις 1.000-1.500 ευρώ αλλά από την άλλη μπορεί να χάσεις 6.000. Προς τα που γέρνει η ζυγαριά? :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kατ'αρχην μιλαμε για καινουρια μοτο ή για μεταχειρω?

Kατ'αρχην μιλαμε για καινουρια μοτο ή για μεταχειρω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑLX ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΓΙΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ 2000 ΕΥΡΩ ΚΑΤΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δες εδω τι παιζει με τον εκτελωνισμο.Εγω που εκτελωνισα το δικο μου δεν ειχα καποιο προβλημα με την εφορια,το τι πληρωνεις στο τελωνειο εχει να κανει με αυτα που θα διαβασεις στο Link http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=1740 :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επισης καλές ιδεες είναι¨

να μιλήσεις σε εκτελωνιστή

να μιλήσεις για το στατους εγγύησης με την ελληνική αντιπροσωπεία

και με την κεντρική για την ευρωπη αντιπροσωπία

να μιλήσεις με μαγαζιά που κανουν παρα-εισαγωγές (νομιζω ότι το imported bikes κανει αυτη τη δουλειά)

σε γενικές γραμμες απο το εξωτερικό αξίζει να εισαγεις και να εκτελωνισεις με σημαντικό κερδος (οικονομικό) μοντελα μεταχειριμενα 2-3 ετων. Για καινουργια βγαίνει μια η άλλη. Τωρα αν εχει βρει καποιος μια τετοια καβαντζα και μπορεις να φερεις το μικρο βεστρομ για 6χιλ ακουγεται ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. Από την αλλη αν η ελληνική αντιπροσωπια δεν αναγνωριζει εγγυηση έχεις ενα ρισκο (μικρό κατα τη γνωμη μου γιστι είναι αξιπιστο μηχανακι αλλά απο την άλλη δε το πληρωνω εγω!!! :D )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ!ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ.ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΑSTGEO ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ (ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ) ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΟΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ VSTROM 650 ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ 6000 ΕΥΡΩ.ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΑΠΑΥΤΟΝ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΗΧΑΝΗΣ-ΑΝΑΒΑΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ.ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΚΑΤΙ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απ'οτι καταλαβα στο ταξιδι που εκανα στη Γερμανια συμφερει μονο μεταχ/νο να εισαγεις γιατι εκει οι τιμες των μεταχ/νων πεφτουν παρα πολυ. Στα καινουργια η διαφορα σε μια συγκριση που εκανα μεταξυ 2 μοτο 600 κυβ. ειναι πανω κατω 1500 ευρω. Δεν λεει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΚΑΤΙ???

<{POST_SNAPBACK}>

Δεν εχω κατι ιδιαιτερο να σου πω,απο τι στιγμη που θα στα κανουν ολα απο τον μαγαζι το μονο που εχω να σου πω ειναι να ριξεις ολο το ενδιαφερον σου,οπως σου ειπαν κ τα παιδια,για το τι μπορει να παιζει κ περνεις την μηχανη τοσο φτηνα.Γιατι τα καινουρια απο εξωτερικο ειναι γυρο στην χιλιαδα φτηνοτερα κ με τον εκτελωνισμο ερχετε μια η αλλη.Οποτε ψαξε τον λογο της καλης τιμης κ οσο για τον εκτελωνισμο ελληνικο δημοσιο ολα γινονται :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα