Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2005 Παραβάσεις/Πρόστιμα/Βαθμοί ποινής Το όριο των πόντων που μπορεί να συγκεντρώσει κανείς χωρίς να υποστεί άμεση τιμωρία (εκτός από την κλήση που θα δεχτεί από την Τροχαία για κάθε μία του παράβαση) είναι οι 25. Σε κάθε παράβαση, το υπουργείο Μεταφορών καταγράφει τους βαθμούς ποινής και όταν αυτοί ξεπεράσουν τους 25 αφαιρείται η άδεια οδήγησης του αυτοκινήτου. Παράβαση Πρόστιμο Βαθμοί ποινής Υπέρβαση ορίου ταχύτητας από 40, 60 χ.α.ω. 146,74 € (πρόστιμο) 5 (βαθμοί ποινής) Υπέρβαση ορίου ταχύτητας από 20, 40 χ.α.ω. 58,69 € (πρόστιμο) 3(βαθμοί ποινής) Ελλειψη φώτων φρένων 67,5 € (πρόστιμο) 3(βαθμοί ποινής) Αυτοσχέδιοι αγώνες 293,47 € (πρόστιμο) 7(βαθμοί ποινής) Παραβίαση προτεραιότητας 146,74 € (πρόστιμο) 7(βαθμοί ποινής) Αντικανονική θέση οχήματος επί της οδού 44,02 € (πρόστιμο) 4(βαθμοί ποινής) Παραβίαση σημάτων τροχονόμου 58,69 € (πρόστιμο) 3(βαθμοί ποινής) Επικίνδυνοι ελιγμοί 293,47 € (πρόστιμο) 7(βαθμοί ποινής) Μη διευκόλυνση οχήματος άμεσης ανάγκης 58,69 € (πρόστιμο) 5(βαθμοί ποινής) Αντικανονική συμπεριφoρά οδηγών προς τους πεζούς 146,74 € (πρόστιμο) 7(βαθμοί ποινής) Μη χρήση δεικτών πορείας 58,69 € (πρόστιμο) 3(βαθμοί ποινής) Πρόσθετος αντικανονικός εξοπλισμός 58,69 € (πρόστιμο) 5 (βαθμοί ποινής) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2005 "Επικίνδυνοι ελιγμοί 293,47 ? (πρόστιμο) 7(βαθμοί ποινής)" Δηλαδή να υποθέσω και το ότι περνάμε ανάμεσα από τα αυτοκίνητα για να βγούμε μπροστά στο φανάρι, θεωρείται επικύνδινος ελιγμός εεε? Από αύριο θα κυκλοφορώ με έξτρα 300? στην τσέπη. Έτσι να βρίσκονται.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2005 :D :D :D :D καλό! θα πρέπει να τηρούνε και οι Ζ όμως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris_boss 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2005 Ελλειψη φώτων φρένων 67,5 ? (πρόστιμο) 3(βαθμοί ποινής) Αστειότητες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2005 :D :D :D :D καλό! θα πρέπει να τηρούνε και οι Ζ όμως. <{POST_SNAPBACK}> Όσες φορές βλέπω Ζ φρικάρω. Όταν περνούσε η φλόγα από την όλγας προηγήθηκαν 2 ζητάδες πλακωμένοι και ο ένας μάλιστα πλαγιολίσθαινε. Πριν καιρό πήγαινα κατα τα κτελ και με προσπερνάει ζητάς και με 80-90χλμ το σηκώνει στη μία ρόδα και πήγαινε.... I AM THE LAW....! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2005 Αλέξανδρε πονεμένη ιστορία οι ''Ζ'' Πάντου έτσι είναι. Έχω ζήσει σε 11 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας και παντού τα ίδια. Να ήτανε τουλάχιστον μόνο αυτό καλά θα ήταν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2005 γι΄αυτο δεν σταματάμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZouZouRas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2005 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩ!!!! Αν δεν μου σκασουν οι αλλες 20 κλησεις που περιμενω, το εσωσα το διπλωμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cheeky]boy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2005 Ακριβώς ετσι Zouzouras Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
free rider 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2005 κάποια στιγμή που θα πρέπει να μαζέψουν και τίποτα φράγκα θα βγούνε και θα πούν τώρα ... βαράτε στο κεφάλι... και θα αρχίσουν τα μπλόκα και οι ιστορίες με τα παπάκια.. α ρεεε ελλαδάραααα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2005 Μια ερώτηση όλα αυτά τα χρήματα στο κράτος πάνε? Και επίσης..αν δεν πληρώσεις τί θα γίνει δηλαδή? Και ακόμη μια ερώτηση..τί γίνεται με αυτούς τους βαθμούς ποινής..? Αυτά προς το παρόν.. Σας ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2005 KTM-ISA ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟ ΑΠ΄ΟΤΙ ΞΕΡΩ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΣΟΥ΄ΡΧΕΤΕ Η ΛΥΠΗΤΕΡΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ. ΠΑΝΤΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΣΑΣ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 (τροποποιήθηκε) Και αφού πάνε στον Δήμο ποιός τα τρώει? Λέω τώρα εγώ Ο Δήμαρχος?Απλά ρωτάω να ξέρω ποιός θα χαίρεται τα ευρωπουλάκια μου που με τόσο κόπο βγάζω.. Μα άκουσα πως σε περιπτωση που σκάσει φωτογραφία..σου έρχεται η φώτο ολοκάθαρη με το χαμόγελο σου.. και την όμορφη φατσούλα σου..δηλαδή δεν την γλιτώνουμε σε καμιά περίπτωση..τί θα πείς?δεν είμαι εγώ αυτός στην φώτο? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 από τον ktm-isa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dialpistis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 “ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΣΑΣ” … ομολογώ πως δε το κατάλαβα…. Ή νομίζω πως δε το κατάλαβα…. Ποιος ο λόγος να αποδείξει η αστυνομία ποιος οδηγούσε τη μηχανή???,,, βλέπει τη πινακίδα… ανήκει σε σένα… εσύ τρως τη καπάρα…. Νομικά νομίζω ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να την οδηγεί άλλος… ( ι θινκ) … θα ήθελα περαιτέρω εξηγήσεις για το θέμα το οποίο θεωρώ φλέγων… αν ίσχυε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 :D :D :D :D καλό! θα πρέπει να τηρούνε και οι Ζ όμως. <{POST_SNAPBACK}> Οι "Ζ" δεν ειναι για ελιγμους... πεφτουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΔΙΠΛΩΜΑ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ««ΒΛΕΠΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΑΡΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΜΕ-ΡΙΧΤΑ»» 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ 200+ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 Δεν ξέρω μα σε αυτό που λέει ο Μάκης έχει δίκιο.. 3 χρόνια ήμουν Αθήνα και περνούσα συνέχεια απο Αττική Οδό με ταχύτητα πάνω απο αυτήν που έλεγε η πινακιδούλα αλλά δεν μου ήρθε κάτι... Λές να έρθουν μαζεμένες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 Εξήγα μας όμως, η φατσούλα και το χαμογελάκι σου πώς φαίνονται στην κάμερα μέσα από το κρανάκι; Κάπου διάβασα πως αν ισχυριστείς πως οδηγούσε μέλος της οικογένειάς σου, δεν είσαι υποχρεωμένος να τον καταδώσεις, ακριβώς λόγω συγγένειας. Δεν ξέρω πόσο βάση έχει αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 (τροποποιήθηκε) gdevelek-ουλίνο ναί σωστά τα λές..απλά λέμε σε περίπτωση που προφανώς οι κάμερούλες να μην λειτουγργούσαν συνέχεια..δεν ξέρω.. :/ Όσο για αυτό που είπες ισχύει.. δεν είσαι υποχρεωμένος να τον καταδώσεις,λόγω συγγένειας.και όχι μόνο σε μότο αλλά ακόμη και σε κάποια κλοπή,τροχαίο κλπ κλπ.. ΙΣΧΥΕΙ στανταρ!!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 από τον ktm-isa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2006 Μονο οι κλησεις παρκαρισματος πανε στον δημο νομιζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2006 Να και ένας σύνδεσμος με τη σφραγίδα του Αντώνη Λεκόπουλου του περιοδικού ΜΟΤΟ με σουμαρισμένες πληροφορίες για πρόστιμα, point system, μπλόκα και λοιπά... για περάστε... για περάστε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λύκος 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2006 Μου φαινεται πρεπει να γραψω κανα κειμενο για τα ορια γιατι πολυ απο κατω μας εχει παρει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2007 Αν μπορεί κάποιος που κατέχει να κάνει μια ανανέωση στα πρόστιμα και τις κλήσεις θα ήταν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2007 EΔΩ! θα τα βρεις και αυτα! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2007 να θυμησω σε περιπτωση που δε το ανεφερε καποιος αλλος συνφορουμιτης οτι οι ποντοι ανανεωνονται καθε χρονο(αν εχει αλαξει κατι δε το γνωριζω...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες