gmakhs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 καλησπέρα σας σκέφτομαι να αγοράσω την απρίλια rs 50 και να μπω λίγο νωρίτερα στον κόσμο τις μηχανής :) αυτό που με απασχολεί όμως είναι το τι κατανάλωση έχει στα 100 μήπως χέρι κανεις? έχω ψάξει στο internet αλλα τίποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 Απο ένα παιδί που έχει αυτό το μηχάνημα έχω ακούσει οτι είναι αρκετά οικονομικό!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmakhs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 ευχάριστο φιλε μου αλλα θα προτιμούσα μια ακριβής απάντηση όπως πχ 4 στα 100 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 Κοίτα, όταν το είχα μαμά το καλοκαίρι, έκανα 1 ντεπόζιτο (13 λίτρα) σε καμμια εβδομάδα και κάτι περίπου....... με νορμάλ γκάζι γιατί έστρωνα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 Κοίτα, όταν το είχα μαμά το καλοκαίρι, έκανα 1 ντεπόζιτο (13 λίτρα) σε καμμια εβδομάδα και κάτι περίπου....... με νορμάλ γκάζι γιατί έστρωνα..... Δεν παει με τη βδομαδα η καταναλωση, ρε συ! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmakhs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 χέιε εγώ σκέφτομαι να το πάρο αλλα αν είναι να βγαίνει 500 ευρώ η δόση και 300 η βενζίνες τι να το κάνω? αν και το γουστάρω gt θα μπω στον κόσμο τις μηχανής πιο γρήγορα και ίσος πιο με πιο ασφαλές τρόπο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmakhs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2008 up Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες