animehia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 Το τόπικ είναι ιδέα του Mikele αλλά το κα(η)μενο δεν έχει αυτή τη στιγμή πρόσβαση σε pc οπότε σηκώνω εγώ το τοπικ ^_^ αύριο βολτίτσα στη Βέροια για καφέ λοιπον! :lol: :P Μέρα: Σάββατο 22/12/2007 Ώρα: 11:00 Τόπος συνάντησης: Καμάρα Όσοι πιστοί... B) Δυστυχώς εγώ δεν θα ακολουθήσω μιας και θα παω να χιονιστώωωωωωω Καλά να περάσετε όσοι πάτε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunderosaurus 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 Το τόπικ είναι ιδέα του Mikele αλλά το κα(η)μενο δεν έχει αυτή τη στιγμή πρόσβαση σε pc οπότε σηκώνω εγώ το τοπικ ^_^ αύριο βολτίτσα στη Βέροια για καφέ λοιπον! :lol: :P Μέρα: Σάββατο 22/12/2007 Ώρα: 11:00 Τόπος συνάντησης: Καμάρα Όσοι πιστοί... B) Δυστυχώς εγώ δεν θα ακολουθήσω μιας και θα παω να χιονιστώωωωωωω Καλά να περάσετε όσοι πάτε! Τα συγχωνεύουμε; Αν δεν συγχωνεύτηκαν από μόνα τους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες