Jump to content
black_hawk

ΚΕΕWAY X-RAY e

Recommended Posts

Οπως ξερετε ορισμενοι ( εδω! το σχετικο topic) ψαχνω ενα εντουρακι 50 cc, για το γιο μου..

Ειχα καταληξει στο Aprilia RX 50 στα 2680 ευρω, και μετα βρηκα το Gillera RCR 50, το οποιο ομως μου ειπαν οτι πια δεν εισαγεται.. :/

Ψαχνοντας, βρηκα και το ΚΕΕWAY X-RAY e στα 1900 ευρω

Με δεδομενο οτι το μηχανακι δεν θα μεινει παρα μονο δυο χρονια (μεχρι τα 18 του) στα χερια του, και εχοντας υπ'οψιν την διαφορα που εχει με το Aprilia (780 ευρω) το σκεφτομαι σοβαρα! Τι λετε?? Ξερετε τπτ σχετικο μ'αυτην την εταιρεια? (Οκ Κινεζικη ειναι, αλλα με μεγαλο δικτυο πανευρωπαικα, σε Ισπανια,Γαλλια,Φιλλανδια,Ουγγαρια,Ιταλια,ΗΠΑ κλπ..) :think:

ΚΕΕWAYMOTOR

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ειναι πολυ ομορφο και το εχει ενα παιδι στην πολη μ. του εχει κανει αρκετα χλμ αλα το μηχανακι δεν εχει βγαλει καποιο προβλημα. παντως η τιμη του ειναι δελεαστικη πολυ δελεαστικη

Τροποποιήθηκε από τον Giwrgakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ομως στα αληθεια εχει τελικη 45 χαω???αν ναι δεν αξιζει...

Α δεν ξερω τι να σ πω αλλα παλι δεν πιστευω τοσο λιγο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα μιά χαρά μου φαίνεται πάντως! Και αφού είναι μόνο για 2 χρονάκια και 780 ευρόπουλα , προσωπικά δεν θα το συζήταγα κάν!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλο φαινεται μαυρογερακα και αφου θα το κτρατησει για 2 χρονακια μονο πιστευω οτι αξιζει να το παρεις και μαλιστα πρεπει να ειναι μουρικο στο κοκκινο χρωμα αλλα με χαλαει λιγαααακι το φαναρι το πισω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εμένα μιά χαρά μου φαίνεται πάντως! Και αφού είναι μόνο για 2 χρονάκια και 780 ευρόπουλα , προσωπικά δεν θα το συζήταγα κάν!!!!

Βασικα δεν κανει 780 κανει 1900 και εχει διαφορα με τα αλλα 780ε. και 45 χαω ειναι παρα πολυ λιγα. με το ποδηλατο μου μετρημενος εβγαλα 47 χαω :P !! ελεοςςς :mellow:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ομως στα αληθεια εχει τελικη 45 χαω???αν ναι δεν αξιζει...

Βασικα δεν κανει 780 κανει 1900 και εχει διαφορα με τα αλλα 780ε. και 45 χαω ειναι παρα πολυ λιγα. με το ποδηλατο μου μετρημενος εβγαλα 47 χαω :P !! ελεοςςς :mellow:

Φιλε μου..Αν οντως! ειχε τετοια τελικη, πιστεψε με! θα το αγοραζα, χωρις δευτερη κουβεντα!!! :lol:

Κοιτα ομως και ΕΔΩ! ;)

:rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

780 ευρά διαφορά εννοούσα και γώ! Όσον αφορά την ταχύτητα δεν παίζει ρόλο μιάς και το μοτοράκι προορίζεται για να μάθει το Γερακόπουλο να οδηγεί και όχι για να κάνει κόντρες! ;)

Αν έτρωγες σαβούρδα με τα 47 χλμ του ποδηλάτου που έπιασες δεν θα πόναγες???????

Ας μάθει πρώτα να οδηγεί σωστά και σε 2 χρονάκια θα πάρει και το γλήγορο.

Φιλε μου..Αν οντως! ειχε τετοια τελικη, πιστεψε με! θα το αγοραζα, χωρις δευτερη κουβεντα!!! :lol:

Κοιτα ομως και ΕΔΩ! ;)

:rolleyes:

Μαυρογέρακα, στο βιντεάκι μάλλον είναι πειραγμένο το μοτόρι ή τρέχει σε κατηφόρα! ;)

Δεν ξέρω αν πρόσεξες στα σχόλια.... ένα παιδί ρωτάει τί του έχει κάνει και πάει έτσι ενώ το δικό του πάει μόνο με 45!!! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μαυρογέρακα, στο βιντεάκι μάλλον είναι πειραγμένο το μοτόρι ή τρέχει σε κατηφόρα! ;)

Δεν ξέρω αν πρόσεξες στα σχόλια.... ένα παιδί ρωτάει τί του έχει κάνει και πάει έτσι ενώ το δικό του πάει μόνο με 45!!! ;)

Χμμ... Μαλλον θα ειναι "κλειστα" απο το εργοστασιο..Φτιαχνεται ευκολα αυτο.. (Αλλα, δεν μ'ενδιαφερει! ;) )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμμ... Μαλλον θα ειναι "κλειστα" απο το εργοστασιο..Φτιαχνεται ευκολα αυτο.. (Αλλα, δεν μ'ενδιαφερει! ;) )

Exactement ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι ωραίο . Είναι μουράτο! Για κόντρες δεν είναι...Τιμή καλή έχει.Μου φαίνεται καλή επιλογή και θα το οδηγήσει μόνος του μόνο όταν τον παρεις μαζί σου με τη μηχανή και του μάθεις μερικά βασικά... :winking:

Αποψή μου. :_thumbsup:

Α! Κράνος και σχέτικα εννοούνται...Το γράφω γιατί στο νησί μου την τελευταία εβδομάδα σκοτώθηκαν 3 δεκαεξαχρονα (που κανένα δε φορουσε κρανος)...Το κρανος δεν το έχουμε για προστατευτικό αγκώνα... :unsure: :(

Τροποποιήθηκε από τον jpk chios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Είναι ωραίο . Είναι μουράτο! Για κόντρες δεν είναι...Τιμή καλή έχει.Μου φαίνεται καλή επιλογή και θα το οδηγήσει μόνος του μόνο όταν τον παρεις μαζί σου με τη μηχανή και του μάθεις μερικά βασικά... :winking:

Αποψή μου. :_thumbsup:

Α! Κράνος και σχέτικα εννοούνται...Το γράφω γιατί στο νησί μου την τελευταία εβδομάδα σκοτώθηκαν 3 δεκαεξαχρονα (που κανένα δε φορουσε κρανος)...Το κρανος δεν το έχουμε για προστατευτικό αγκώνα... :unsure: :(

:o :o :o 3 παιδιά σε μία εβδομάδα?!?!?!?!?!?!?!?!?! :( Δεν μπορω να το καταλάβω ρε γμτ......... Γιατί ρε δέν καταλαβαίνουνε οτι ένα γαμάτο κρανάκι είναι πιό μουράτο απο την ακρανιά.......

.......Πολύ λυπηρό....... :( :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

3 παιδιά σε μία εβδομάδα?!?!?!?!?!?!?!?!?! :( Δεν μπορω να το καταλάβω ρε γμτ......... Γιατί ρε δέν καταλαβαίνουνε οτι ένα γαμάτο κρανάκι είναι πιό μουράτο απο την ακρανιά.......

.......Πολύ λυπηρό....... :( :(

Φαντάσου μόνο ότι η αστυνομία μάζεψε από ΌΛΑ τα γυμνάσια(...) και λύκεια ότι παπί και μικρού κυβισμού μηχανάκι υπήρχε απ'έξω... Σε τέτοιο σημείο φτάσαμε... :shock: Και να ξέρεις ότι όπως υπάρχουν μικρά και άμυαλα παιδιά υπάρχουν και ανώριμοι και ανεγκέφαλοι γονείς... :bash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαλλον θα εχει καποιο κοφτη για να μην ξεερναει τα 45χαω. απο μουρη παντως ειναι super. και με τα 780? που περισσευουν τον ντυνεις με πολυ καλο κρανος και μπουφαναρα και γαντια και βουρ μετα για βολτες...τυχερο το γερακοπουλο. παντως εδω θεσσαλονικη κυκλοφορουν πολλα σκουτερακια της keeway...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει γινει κατανοητο οτι μηχανακι χωρις κρανος, ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ!

Αλλα και σε σας,3 παιδια, σε μια βδομαδα!! :o Καλα εκανες και το εγραψες, παντως! ;)

μαλλον θα εχει καποιο κοφτη για να μην ξεερναει τα 45χαω. απο μουρη παντως ειναι super. και με τα 780? που περισσευουν τον ντυνεις με πολυ καλο κρανος και μπουφαναρα και γαντια και βουρ μετα για βολτες...τυχερο το γερακοπουλο. παντως εδω θεσσαλονικη κυκλοφορουν πολλα σκουτερακια της keeway...

Ο εξοπλισμος ειναι ηδη ετοιμος! :D

Ναι η KEEWAY, κυριως φτιαχνει σκουτερακια..Ειδα πολλα στο site της!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ρωτησω κατι αλλα μην με παρετε με τις ντοματες...ειδικα ο μαυρογερακας. <_< Ο κοφτης φευγει ευκολα? <_<

+φωνω με το κρανος και τα αλλα

αλλα ο κοφτης στα 45??????? :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Θα ρωτησω κατι αλλα μην με παρετε με τις ντοματες...ειδικα ο μαυρογερακας. <_< Ο κοφτης φευγει ευκολα? <_<

..Πανευκολα! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
και μετα ποσα περιπου βγαζει?? blackhawk ο μονοσ που δεν περιμενα να απαντησει ησουν!!! :lol:

Ε,δεν ξερω, αλλα 50 διχρονα κυβικα, πρεπει να εχουν ευκολα τα 70+χλμ/ωρα!

(Γιατι να μην απαντησω? Καλυτερα να το μαθει απο μενα ο γιος μου παρα απο αλλου! :winking: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε,δεν ξερω, αλλα 50 διχρονα κυβικα, πρεπει να εχουν ευκολα τα 70+χλμ/ωρα!

(Γιατι να μην απαντησω? Καλυτερα να το μαθει απο μενα ο γιος μου παρα απο αλλου! :winking: )

ρε ανθρωπε μου σε παραδεχομαι εισαι τρελα ατελειωτη!!! :worthy::worthy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tελικα, οι αποφασεις παρθηκαν, και η αγορα εγινε!!.. :D

(Περισοτερα απo τον ιδιο, οταν τελειωσουν οι εξετασεις!! :grin: )

DSC00961.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Tελικα, οι αποφασεις παρθηκαν, και η αγορα εγινε!!.. :D

(Περισοτερα απo τον ιδιο, οταν τελειωσουν οι εξετασεις!! :grin: )

Μπόοοομπαααααα!!!! Με τις υγείες του του μικρού!!!!! Χαχαχαχαχα ...... εκκολαπτόμενος κάγκουρας!!!!!! Να το χαίρεσαι το παλικάρι σου Μαυρογέρακα!!!! :_thumbsup::_thumbsup::_thumbsup::_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικο το νεο οικογενειακο μοτορι. Το Keeway πηρες τελικα? Ωραιος ο μικρος πανω στο εργαλειο του...

Μηπως ομως επρεπε να του το παρεις αφου τελειωσει τις εξετασεις και δεις βαθμολογια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μηπως ομως επρεπε να του το παρεις αφου τελειωσει τις εξετασεις και δεις βαθμολογια?

Η αγορα ή οχι μοτοσυκλετας δεν πρεπει να αποτελει ουτε επιβραβευση ουτε τιμωρια. Αυτο δεν ειναι λογικη σκεψη με λογικα συμπερασματα και αναλογες πραξεις

Αν παει καλα στις εξετασεις τωρα και του πηρε το μηχανακι οταν βγαλει το λυκειο θα του ζητησει ως επιβραβευση αυτοκινητο και οταν βγαλει το πανεπιστημιο αεροπλανο.

Απο την αλλη ειναι εντελως αντιπαιδαγωγικο να μην του παρει μηχανη γιατι εμεινε ας πουμε σε ενα δυο μαθηματα. Και ο μπαμπας εμφανιζεται αναξιοπιστος και ο γιος εμφανιζει αντιδραστικες τασεις. Αφου συμφωνηθηκε και δεχτηκε ο Θανασης να του το παρει επρεπε να αγοραστει σε καθε περιπτωση. Οπως και εγινε.

Καλοριζικο και καλοταξιδο. Φανταζομαι χαρα που θα εχει Και υπομονη πες του για το Α1 ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα