Jump to content
Sign in to follow this  
ATHA

ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

ΕΧΩ ΤΗΝ XT660R , ΑΓΟΡΑ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΗΣ. ΙΔΙΩΣ ΤΟ ΠΙΣΟ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΚΟΛΠΑ. ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ.

ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΔΙΧΡΟΝΟ ΤΗΣ YAMAHA , ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΑ SAHARA ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ?

??????? ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ???????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλωσόρισες ΑΤΗΑ στην παρέα ! :_hi:

Κάνε λίγη υπομονή και σίγουρα κάποιος απο τους εντουράδες θα μπορεσει να σου προτεινει κάτι καλό!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΓΕΙΑ ΣΟΥ DAIMON !!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΜΑ

ΝΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλως ορισες κοπελια!! Δεν ξερω αν τα metzeler tourance η τα michelin anakee βγαινουν για το μηχανακι σου, ειναι καλα και τα 2!!

Κατσε να μπουν οι εχοντες ΧΤΧ να σε κατατοπιζουν.....

ΑΝΤΕ ΡΕ STZOOOOGGGGG

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να το συζητήσεις με το μηχανικό σου.Και φυσικά ΜΗ βάλεις Metzeler.Διάλεξε ανάμεσα σε pirelli ή Bridgestone,με τακούνια,εάν έχεις το χτχ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρέ τσογλάνια!!! Που είναι ο ιπποτισμός σας???? :D Η κοπέλα θέλει λίγη βοήθεια εδώ!!!! :clapping:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

michelin T63 ή Metzeler sahara αν θες και λιγο χωμα αλλιως michelin anakee πολυ καλο λαστιχο για ολες τις καταστασεις εκτος του χωματος

εγω προτεινω Metzeler sahara

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ελαστικα ειναι μπροστα 90/90-21 M/C και

πίσω 130/80-17 M/C . Απο εκει και περα τι γινεται? Μηχανικους!! Καλη συμβουλη, αλλα εχουν την δικη σας εμπειρια στο συγκεκριμενο μοντελο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα Bridgestone Trailwing είναι μια πολύ καλή επιλογή για μηχανάκια μοταρντ, με πολύ καλό κράτημα στις στροφές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τα Bridgestone Trailwing είναι μια πολύ καλή επιλογή για μηχανάκια μοταρντ, με πολύ καλό κράτημα στις στροφές.

Ντεν ειναι το μοταρντ Σταθη. 21 μπροστα, 17 πισω ειναι ακριβως ιδιες διαστασεις με το africa. Εγω προτεινω tourance αν κανεις ταξιδια anakee αν κινησε περισσοτερο στην πολη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο δικό μου ΧΤ εχω τα Bridgestone Trail-Wing και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Βεβαια το δικό σου είναι αρκετά πιο δυνατό αλλά πιστεύω οτι θα σου κάνουν. Φυσικά μην περιμένεις τις απόλυτες επιδόσεις από ένα λάστιχο που είναι μισο-χωμάτινο μισο-ασφάλτινο αλλά είναι μια αρκετά καλή χρυση τομή αν θέλεις να πατας και χώμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοπελιά καλώς ήρθες στο site! :bye:

Γνώμη μου να βάλεις ένα ζευγάρι Metzeler Tourance.

Και σαν δεύτερη επιλογή Bridgestone (τα καινούργια).

Καλή διαμονή,καλά να περνάς και καλά-ασφαλή χιλιόμετρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Metzeler Tourance θα έλεγα και εγώ. Τα φόραγα στο KLE και ήταν μια χαρά. Ζεσταίνονται αρκετά γρήγορα (για την πόλη). Για ταξίδια δεν ξέρω (μέχρι Ζάκυνθο το έχω πάει), αλλά νομίζω επέδειξαν καλή συμπεριφορά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλημερα αγορια! καλη βδομαδα.

ευχαριστω για τα μηνυματα σας. το δικο μου εχει τα Metzeler Tourance.

αλλα δεν μου κανουν για την πολη, βεβαια εχουμε πολυ καλους δρομους ε? καλα ειναι τοσο καλη η ασφαλτος που δεν γλυστραει ουτε οταν εισαι πεζος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς όρισες στο φόρουμ ATHA.

Στο δικό μου έχω Pirelli ΜΤ/90 ST (μου φαίνεται...) και πιστεύω είναι καλά.

Αργούν κάπως να ζεσταθούν.

Στη πόλη, νομίζω δε ζεσταίνονται ποτέ και αν ξεφύγω λιγο με το γκάζι, ψιλογλυστράω.

Αν ζεσταθούν όμως, πιάνουν πολύ καλά.

Και χωματάκι θα πάω.

Τα προηγούμενα που είχα ήταν τα michelin anakee.

Αυτά, δε γλυστράνε ποτέ και πουθενά.

Ούτε στη πόλη δε γλυστρούσα ποτέ.

Δεν χρειάζεται να ζεσταθούν για να λειτουργήσουν σωστά.

Απλά, δεν γλυστράνε........

Στο ταξίδι δε το συζητάμε...

Είναι λίγο μαλακά και στο χώμα θέλει με προσοχή (δεν είναι radial).

Στη βροχή πηγαίνεις λες και είναι στεγνά....

Τώρα για τα άλλα λάστιχα, δεν γνωρίζω, δε τα είχα ποτέ.

Αυτά....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
καλημερα αγορια! καλη βδομαδα.

ευχαριστω για τα μηνυματα σας. το δικο μου εχει τα Metzeler Tourance.

αλλα δεν μου κανουν για την πολη, βεβαια εχουμε πολυ καλους δρομους ε? καλα ειναι τοσο καλη η ασφαλτος που δεν γλυστραει ουτε οταν εισαι πεζος.

Μήπως είναι 2ης (ή και 3ης) διαλογής; (καθότι εργαστασιακή επιλογή)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα συμφωνήσω με τον spypetr ως πρώην κάτοχος ΧΤ660 R. Τα τουράνς είναι πολύ σκληρά για μηχανές κατω απο 200 κιλά. Τα ιδανικά για το ΧΤ σου είναι τα Anakee, στο βραγμένο και στο στεγνό πάνε το ίδιο, δεν καταλαβαίνεις διαφορά. Θυμάμαι που έκανα τη διαδρομή προς Μονεμβασία με βροχή, και πλάγιαζα κανονικά. Επίσης με καταρακτώδη βροχή και ανεμοθύελλα επέστρεφα από Μενίδι μέσω αττικής οδού, και στο οδόστρωμα είχε 5 πόντους νερό. Εγώ πήγαινα με 140 χλμ για να μη με πάρει ο αέρας... Το λάστιχο αυτό είναι τέλειο. Με νορμάλ χρήση θα σου βγάλει 15.000 χλμ με πολλή ασφάλεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΕΤΖΕΛΕΡ

90/90 - 21 M/C TT 54S TOURANCE F

130/80 - 17 M/C TT 65S TOURANCE R

ΜΙΣΕΛΕΝ

90/90 - 21 TT 54T SIRAC F

130/80 - 17 TT 65T SIRAC R

μετά από 6 χρόνια συμβίωσης με τα TOURANCE έχω να πώ μόνο τα καλύτερα. Βέβαια το Capo είναι πιό βαρύ και ίσως αυτό να βοηθάει στο θέμα της λειτουργίας του ελαστικού.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστεύω ότι ειδικοί να απαντήσουν είναι αυτοί που έχουν Xt 660R και μόνο. Όσο για το θέμα βάρους είναι πολύ σημαντικό. Για παράδειγμα έχω παρατηρήσει τόσο εδώ όσο και σε άλλες συζητήσεις ότι τα anakee όσοι έχουν βαριές μηχανές τα θάβουν κανονικά ενώ όσοι έχουν πιο ελαφρές (xt, transalp κλπ), δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι. Θέλει ψάξιμο η αλλαγή ελαστικών, πάντως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ,ΤΑ ΤΟΥΡΑΝΣ. ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ.

ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΠΑΡΟ, ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΕ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ,ΟΤΑΝ ΦΡΕΝΑΡΕΙΣ, ΜΗ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΦΡΕΝΑΡΕΙΣ ΑΛΛΑ....

ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΣΠΥΡΟ, ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΧΤ?

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ,ΤΑ ΤΟΥΡΑΝΣ. ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ.

ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΠΑΡΟ, ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΕ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ,ΟΤΑΝ ΦΡΕΝΑΡΕΙΣ, ΜΗ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΦΡΕΝΑΡΕΙΣ ΑΛΛΑ....

ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΣΠΥΡΟ, ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΧΤ?

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ....

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ATHA

ΕΧΩ ΤΟ XT660R ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 37000KM. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΕ ΤΑ MICHELIN SIRAC. ΔΕ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. ΜΕΤΑ ΕΒΑΛΑ ΤΑ MICHELIN ANAKEE, ΩΡΑΙΟ ΚΑΛΟ ΚΡΑΤΗΜΑ ΑΛΛΑ META ΑΠΟ 18000KM ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΠΩς ΑΠΟΤΟΜΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΝΕΑ DUNLOP. ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.

ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΣΒΗΝΕΙ !!!!

ΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟ

ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΟΥΝΑΕΙ

ΧΑΙΡΕΤΩ ΝΙΚΟΛΑΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΕΧΩ ΤΟ ΧΤ660 R OXI TO X

καλημερα,

θα προτεινα τα sahara για το συγκεκριμμενο μηχανακι.εχω κατι αντιστοιχο (Tenere 660 91') κ τα φοραω για τεταρτη φορα.εχουν πολυ καλο κρατημα ζεστενονται ευκολα κ κανουν καλη δουλεια τοσο σε ασφαλτο οσο κ χωμα(δοκιμασμενο αυτο)!το μονο αρνητικο ειναι οτι λογω μαλακης γομας φθειρονται λιγο ευκολα κ μετα απο 12000 χιλ περιπου θελουν αλλαγη.το κρατημα τους ομως ακομα κ σε βρεγμανο θα σε αποζημειωσει.οτι αφορα τα brigestone ειναι επισης πολυ καλα για το μοτορι σου αλλα κ αυτα λογω μαλακης γομας κατεβαινουν ευκολα.τα ειχα τοποθετησει μια φορα αλλα δεν με καλυψαν οσο τα sahara διοτι λογω ψηλης κορωνας μεχρι να πατησουν (2500-3000)περιπου (μιλω για τα brigestone παντα) παρουσιαζαν ταλαντωσεις στο τιμονι σε ταχυτητες 120-130 χιλ/ωρα.επειδη οι μηχανες μας δεν διαφερουν θα προτεινα ανεπιφυλακτα sahara.ελπιζω να βοηθησα,καλη επιλογη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θα σου προτεινω τα Pirelli MT-60 Corsa, δεν γλυστρανε με τιποτα,εχουν αυλακωσεις και μπορεις να κινηθεις ανετα και σε χωμα χωρις προβληματα,και στην βροχη πας καλυτερα απο οτι πας στο στεγνο οδοστρωμα (Στην βροχη τρεχω οπως και στο στεγνο δεν γλυστραω).

Η τιμη τους ειναι περιπου 350 ευρω.

Εχω περασει απο πανω (κατα λαθος) σπασμενο ποτηρι και δεν επαθαν τιποτα :)

post-2503-1194612368.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα