Jump to content
μάθο...

Για πειτε το δοκιμασε κανεις;

Recommended Posts

Σχετικα με το ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ που παραγγειλαμε ομαδικως.Καποιος που το πηρε ηδη στα χερια του,για πειτε;Δοκιμη;Τι λεει;Καμμια φωτο συνοδευτικη;Αντε να βλεπουμε τι προκειται να παρουμε και μεις... :D

Τροποποιήθηκε από τον mAthosalas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κατσε ρε Κωστα ακομα δεν το πηρε κανεις μητε Αθηναιος μητε μητε οποισδηποτε αλλος.

Παντως εγω μολις το παρω θα

το βαλω ψηλα ψηλα στο ραφι να το κοιταω :( αφου πλεον δεν εχω μηχανη για να το δοκιμασω στα λαιμουδακια της εξατμισης της!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΑΙΔΕΣ, εμείς από το moto guzzi club τα έχουμε εδώ και κανα δίμηνο. Είναι πολύ καλό.

Βάζεις λίγο πάνω σε ένα σφουγγαράκι scotch brite από την μεριά που είναι σκληρό όχι στο μαλακό.

Αρχίζεις και τρίβεις και μετά από κανα δίλεπτο βλέπεις τη διαφορά!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:( αφου πλεον δεν εχω μηχανη για να το δοκιμασω στα λαιμουδακια της εξατμισης της!

:huh: Τι εγινε ρε παιδι; :unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΠΑΙΔΕΣ, εμείς από το moto guzzi club τα έχουμε εδώ και κανα δίμηνο. Είναι πολύ καλό.

Βάζεις λίγο πάνω σε ένα σφουγγαράκι scotch brite από την μεριά που είναι σκληρό όχι στο μαλακό.

Αρχίζεις και τρίβεις και μετά από κανα δίλεπτο βλέπεις τη διαφορά!!!!

Ωραια, θα μας δωσεις ακριβως τις οδηγιες για τη χρηση του, οταν το παρουμε στα χερια μας! (Εσυ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ! το εχεις χρησιμοποιησει?)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:huh: Τι εγινε ρε παιδι; :unsure:

Οχι κατι τραγικο παντως. Ουτε χτυπησα ουτε τιποτα!

Επωληθη για λογους ανωτερας βιας.

Οταν μπηκα και εγω στη λιστα της παραγγελιας την ειχα ακομα, αλλα μετα που κανονισα να τη δωσω το θεωρησα προσβολη για αυτον που θα ετρεχε να παραγγειλει να βγω εκτος και να πω δεν θελω (κι ας μην ειχε ηδη γινει παραγγελια τοτε)

Ετσι θα το κρατησω για την επομενη οταν θα ερθει με το καλο. Σε κανενα χρονο το υπολογιζω! Γεροι να ειμαστε και τα αλλα θα ερθουν!

Παντως οδηγιες και φωτο θα ηθελα και εγω να δω δημοσιευμενες :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μα ναι εννοείται ότι το έχω χρησιμοποιήσει... αυτό γράφω.. τον τρόπο χρήσης του! :)

Nαι, αλλα εννοω κα αλλες λεπτομερειες (π.χ. ειναι καυστικο και θελει γαντια? μετα η εξατμιση θελει ξεπλυμα με νερο? και αλλα τετοια..)

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι μη το φοβάστε παιδιά, δεν είναι καυστικό, όποιος όμως θέλει μπορεί προαιρετικά να βάλει γάντια.. (χημικό πράγμα είναι ούτως ή άλλως, δεν είναι νερό), το ρίχνεις στο σφουγγαράκι (όχι τον μπομπ(!)), και το απλώνεις στην εξάτμιση και αρχίζεις να τρίβεις. ΔΥΝΑΤΑ. αποτελέσματα ορατά μετά από 3 με 5 λεπτά. Θέλει βέβαια υπομονή για όλη την εξάτμιση, αλλα καθαρίζει perfect. Στο τέλος ξεπλένεις με νερό ή νερό και σαπούνάδα και μένει μια ωραία γυαλάδα!.

Βέβαια στις δικές μου εξατμίσεις μετά από καναδυό ταξίδια άρχισε πάλι (λόγω θερμότητας) να σκουραίνουν οι λαιμοί αλλά θα θέλει πολύ καιρό φαντάζομαι για να λερωθεί πολύ και να ξανακάνουμε τρίψιμο. Αυτά.

:scooter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα ρε σεις δεν θέλει και πανεπιστήμιο για να κάνεις χρήση ενος γυαλιστικού

άλλωστε η συσκευασία εχει οδηγίες

σιγα μην θέλετε και ντοκιμαντέρ για ενα γυαλιστικό

χαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
... :)

Aντε με το καλο τοτε...Για GS σε κοβω :D

Ελα ρε σεις δεν θέλει και πανεπιστήμιο για να κάνεις χρήση ενος γυαλιστικού

άλλωστε η συσκευασία εχει οδηγίες

σιγα μην θέλετε και ντοκιμαντέρ για ενα γυαλιστικό

χαχα

Ρωταμε για τις ιδιοτητες του προϊοντος σε εφαρμογη σε μεταλλο...Σιγουρα δε θελει πτυχιο για να εφαρμοσει καποιος ενα γυαλιστικο σε μεταλλο,αλλά εαν καποιος γνωριζει για το συγκεκριμενο προϊον κατι παραπανω απο προσωπικη εμπειρια και χρηση,προσωπικα θα ηθελα να το ακουσω. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=2...t=0&start=0

Εδώ έχει βάλει και φωτό το παληκάρι που το χρησιμοποίησε.

Κανει για ολα τα μεταλλα;Και αλουμινια;(πχ ζαντες)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανει για ολα τα μεταλλα;Και αλουμινια;(πχ ζαντες)

ΓΙΑ ΟΛΑ τα μέταλλα και το τρελό που μου είπανε, και δεν θυμάμαι αν το γράφει γμτ, βαριέμαι να κατέβω στο γκαράζ τώρα, αφαιρεί και μικρογρατσουνιές από ζελατίνες και φαιρινγκ!!!! Θα το διασταυρώσω αύριο και θα σας πω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΓΙΑ ΟΛΑ τα μέταλλα και το τρελό που μου είπανε, και δεν θυμάμαι αν το γράφει γμτ, βαριέμαι να κατέβω στο γκαράζ τώρα, αφαιρεί και μικρογρατσουνιές από ζελατίνες και φαιρινγκ!!!! Θα το διασταυρώσω αύριο και θα σας πω.

Εκτός από ασήμι και χρυσό καθώς και επιστρωμένα μέταλλα. Κάνει για τις μικρογρατσουνιές στις ζελατίνες των μοτό όπως και για προφυλακτήρες αυτοκινήτων. Οδηγίες έχει πάνω στο μπουκάλι. Αυτός βέβαια λέει σε μαλακή πετσέτα...το σφουγγάρι από το σκληρό... κάπως μου φαίνεται :/

H πλάκα είναι ότι εγώ έχω ένα σωρό μπουκάλια στην αποθήκη και δεν έχω ανοίξει ένα ούτε να το μυρίσω :D Τρέχω με τις διανομές σας και το ξεμπέρδεμα των χρημάτων (συν τις μόνιμες πάγιες δουλειές που έχουμε όλοι) Που να βρω χρόνο να το δοκιμάσω? :( Χτες πάντως πήγα το GS στο πλυντήριο γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να καθαρίσω εγώ όλα αυτά τα 36ωρα μυγάκια που είχε πάνω του :D Τώρα αστράφτει...εκτός των λαιμών :P

Eπίησς κάτι ακόμα...

Πάνω στο μπουκάλι λέει πως αν έχουν σκουριά οι εξατμίσεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις το aluminium Deoxidizer (κάπως έτσι το λέει δεν θυμάμαι καλά) πριν το purple κι έτσι γλυτώνεις λέει το μισό χρόνο τριψίματος! Αυτό το προϊόν το έχει πάλι ο Αμερικάνος και το σκέφτομαι σοβαρά καθώς οι λαιμοί μου σε κάποια σημεία έχουν σκουριάσει πια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξαναλέω, παρτε σφουγγαρακι τύπου για τα πιάτα αλλά για αντικολλητικά σκεύη και χρησιμοποιείστε την ''αγρια μεριά'' η οποια ειναι ειδικά για αντικολλητικά σκεύη και δεν θα ''τραυματίσει'' την εξάτμιση σας. Τα σφουγγαράκια αυτά συνήθως για να ξεχωρίζουν έχουν μπλε-ασπρο χρώμα και πουλουνται σε καθε Super market. Προτείνω να πάρετε 2 σφουγγαρια. Επίσης όσοι έχουν ''πυλομένη εξάτμιση''(λάσπες για καιρό, που καηκαν πανω στην εξάτμιση και την διαβρωσαν) θα ρίξουν παραπανω τρίψιμο...

Να το σφουγγαρι...

9h8pffmbr9eu8ye5qcjb.jpg

Τροποποιήθηκε από τον nik_sgr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν.... οδηγίες προς Ναυτιλομένους :D

Μίλησα με τον Αμερικάνο για το θέμα της εφαρμογής του γυαλιστικού.

Μου είπε πως για τόση μικρή έκθεση των χεριών στο προϊόν, δεν πιστεύει να υπάρχει πρόβλημα. Παρόλα αυτά και για τον φόβο των Ιουδαίων, προτείνει στους πελάτες του να χρησιμοποιούν γάντια μιας χρήσης, ή τα κλασσικά λαστιχένια γάντια που χρησιμοποιούν οι νοικοκυρές για τις δουλειές του σπιτιού.

Επίσης, δεν προτείνει σφουγγάρια scotch brite κτλ και μάλιστα με το σκληρό μέρος, αλλά για την εφαρμογή και το τρίψιμο, καθώς και για το σκούπισμα, λέει στεγνή καθαρή πετσέτα. (μια παλιά χειροπετσέτα ας πούμε)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α... ξέχασα επίσης να σας πω πως το προϊόν θέλει πάαααρα πολύ καλό κούνημα πριν το δουλέψετε. Όταν το δείτε θα καταλάβετε το γιατί. Βέβαια το γράφει και πάνω ότι θέλει κούνημα, απλά σας το τονίζω όπως μου το τόνισε κι εμένα ο Αμερικάνος. Εφαρμόζεται σε κρύο ή ζεστό μέταλλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον ΝΑΙ το δοκιμασα, δεν αντεχα να περιμενω το ΣΚ, και σημερα μετα την δουλεια εκανα μια μικρη προσπαθεια να δω τι αποτελεσματα θα εχει.

Χρησιμοποιοντας την φραση ''οσα βλεπει η πεθερα'' γιατι δεν ειχα πολυ χρονο μεχρι να νυχτωσει αρχισα το τριψιμο, βεβαια χωρις να βγαλω την εξατμιση απο την μηχανη, οπως ειναι επανω, και οτι μπορω να φτασω.

Ολη η προσπαθεια εγινε μεσα με μιση ωρα μαζι με το βαλέ-βγαλε της προστατευτικης ποδιας που εχω βαλει.

Τριψιμο με βαμβακερο πανι και μετα απλο σκουπισμα με ενα καθαρο.

Να και τα αποτελεσματα, αν και θελει σιγουρα και δευτερο χερι για να γινει σαν καινουρια, αλλα αξιζει τον κοπο.

ΠΡΙΝ

post-5912-1242931739_thumb.jpg

ΜΕΤΑ

post-5912-1242931750_thumb.jpg

post-5912-1242931760_thumb.jpg

Οπως βλεπετε εκει που δεν εφτανα καλα, δεν γινετε και τοσο καλη δουλεια.

Γενικα το καθαριστικο κανει την δουλεια του αρκετα ευκολα και με καλα αποτελεσματα. Πιο χρονοβορο θα ειναι να λυθει η εξατμιση παρα να την καθαρισεις.

Υ.Γ.

Μην κοιτατε το υπολοιπο που ειναι μες' την μπιχλα, το ξερω θελει πλυσιμο. Το ΣΚ θα εχει την τιμητικη της.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε ρεεεεεεε!Μπραβο!Οντως πολυ καλο.Το θεμα ομως ειναι να μη γινει παλι σ'ενα μηνα ετσι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά πρέπει να το παραδεχτούμε. Τους Αμερικάνους τους βρίζουμε για τα περισσότερα πράγματα, αλλά φτιάχνουν κάτι προϊόντα που ούτε στον ύπνο μας δεν τα έχουμε δει στην Ευρώπη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι κατι τραγικο παντως. Ουτε χτυπησα ουτε τιποτα!

Επωληθη για λογους ανωτερας βιας.

Οταν μπηκα και εγω στη λιστα της παραγγελιας την ειχα ακομα, αλλα μετα που κανονισα να τη δωσω το θεωρησα προσβολη για αυτον που θα ετρεχε να παραγγειλει να βγω εκτος και να πω δεν θελω (κι ας μην ειχε ηδη γινει παραγγελια τοτε)

Ετσι θα το κρατησω για την επομενη οταν θα ερθει με το καλο. Σε κανενα χρονο το υπολογιζω! Γεροι να ειμαστε και τα αλλα θα ερθουν!

Παντως οδηγιες και φωτο θα ηθελα και εγω να δω δημοσιευμενες :)

Αν δεν το χρειάζεσαι πλέον το θέλω εγώ στύλε μου Ρ.Μ τα στοιχεία σου η κάνα τηλ να μιλήσουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν το χρειάζεσαι πλέον το θέλω εγώ στύλε μου Ρ.Μ τα στοιχεία σου η κάνα τηλ να μιλήσουμε

Αν δεν το θέλει ο φούρναρης και στο δώκει, ΟΚ, αλλιώς υπάρχει περίπτωση να μου μείνει ένα καθότι κάποιος που έχει παραγγείλει, είναι χαμένος και δεν το έχει ζητήσει. Αν δεν εμφανιστεί μέσα στην εβδομάδα, θα σου το δώσω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα