Jump to content
Sign in to follow this  
blsbug

WR 200 η hugsvarna WRE 125

Recommended Posts

Ειμαι σε αναζητηση για χωματινο μηχανακι και θελω τη βοηθεια σας γιατι δεν γνωριζω πολλα πραγματα..

Ψαχνω για μεταχειρισμενο, και το κοστος αγορας του να μην ξεπερναει τα 1500 ευρω.

Θα ηθελα τα + και τα - των wr200(95-03) Hugsvarna wre125 (97-04) επισης δεκτο οτι αλλο εχετε να προτεινετε για βολτες σε χωμα,αλλα και λιγο ασφαλτο...

ευχαριστω προκαταβολικα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ειμαι σε αναζητηση για χωματινο μηχανακι και θελω τη βοηθεια σας γιατι δεν γνωριζω πολλα πραγματα..

Ψαχνω για μεταχειρισμενο, και το κοστος αγορας του να μην ξεπερναει τα 1500 ευρω.

Θα ηθελα τα + και τα - των wr200(95-03) Hugsvarna wre125 (97-04) επισης δεκτο οτι αλλο εχετε να προτεινετε για βολτες σε χωμα,αλλα και λιγο ασφαλτο...

ευχαριστω προκαταβολικα!

νομιζω για χωμα το WR ειναι καλυτερο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eνας φιλος εχει ενα wr200 του 1991,και τα τελευταια 2 χρονια δεν το χρησιμοποιει καθολου,κλεισμενο στην αποθηκη.Πολυ πιθανον να το παρω,δεν το εχω δει ακομα σε τι κατασταση ειναι.Μπορει καποιος να μου πει αν βρισκεις ανταλλακτικα στο εμποριο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ανταλλακτικα υπαρχουν ακομα και aftermarket δηλαδη βελτιωσης κλπ, το wr του φιλου σου λογικα θα εχει κολλησει μετα απο 2 χρονια και θα θες ανοιγμα-επισκευη...πολυ βρωμογκαζο παντως το εργαλειο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και τα δυο μηχανακια ειναι πολυ καλα για χωμα!!

Βεβαια,θα προτιμουσα το husqy τα περιφερειακα του αξιζουν και κανουν με το παραπανω τη δουλεια τους.Στο WR 200 εχω ακουσει οτι τα βαζουν πολυ στο ματι γιατι τα ανταλλακτικα τους πανε στις παπιες :think:

Στη τελικη,οποιο και να παρεις θα το χαρεις :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ανταλλακτικα υπαρχουν ακομα και aftermarket δηλαδη βελτιωσης κλπ, το wr του φιλου σου λογικα θα εχει κολλησει μετα απο 2 χρονια και θα θες ανοιγμα-επισκευη...πολυ βρωμογκαζο παντως το εργαλειο!

Tωρα βρηκα την ευκαιρια να κατεβω επαρχια και τελικα το μηχανακι δεν ειναι το καθαρο wr αλλα το DT200WR...ισχυει αυτο που λες για ανταλλακτικα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα