blsbug 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Ειμαι σε αναζητηση για χωματινο μηχανακι και θελω τη βοηθεια σας γιατι δεν γνωριζω πολλα πραγματα.. Ψαχνω για μεταχειρισμενο, και το κοστος αγορας του να μην ξεπερναει τα 1500 ευρω. Θα ηθελα τα + και τα - των wr200(95-03) Hugsvarna wre125 (97-04) επισης δεκτο οτι αλλο εχετε να προτεινετε για βολτες σε χωμα,αλλα και λιγο ασφαλτο... ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 Ειμαι σε αναζητηση για χωματινο μηχανακι και θελω τη βοηθεια σας γιατι δεν γνωριζω πολλα πραγματα.. Ψαχνω για μεταχειρισμενο, και το κοστος αγορας του να μην ξεπερναει τα 1500 ευρω. Θα ηθελα τα + και τα - των wr200(95-03) Hugsvarna wre125 (97-04) επισης δεκτο οτι αλλο εχετε να προτεινετε για βολτες σε χωμα,αλλα και λιγο ασφαλτο... ευχαριστω προκαταβολικα! νομιζω για χωμα το WR ειναι καλυτερο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blsbug 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 Eνας φιλος εχει ενα wr200 του 1991,και τα τελευταια 2 χρονια δεν το χρησιμοποιει καθολου,κλεισμενο στην αποθηκη.Πολυ πιθανον να το παρω,δεν το εχω δει ακομα σε τι κατασταση ειναι.Μπορει καποιος να μου πει αν βρισκεις ανταλλακτικα στο εμποριο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 ανταλλακτικα υπαρχουν ακομα και aftermarket δηλαδη βελτιωσης κλπ, το wr του φιλου σου λογικα θα εχει κολλησει μετα απο 2 χρονια και θα θες ανοιγμα-επισκευη...πολυ βρωμογκαζο παντως το εργαλειο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 Και τα δυο μηχανακια ειναι πολυ καλα για χωμα!! Βεβαια,θα προτιμουσα το husqy τα περιφερειακα του αξιζουν και κανουν με το παραπανω τη δουλεια τους.Στο WR 200 εχω ακουσει οτι τα βαζουν πολυ στο ματι γιατι τα ανταλλακτικα τους πανε στις παπιες Στη τελικη,οποιο και να παρεις θα το χαρεις :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blsbug 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2010 ανταλλακτικα υπαρχουν ακομα και aftermarket δηλαδη βελτιωσης κλπ, το wr του φιλου σου λογικα θα εχει κολλησει μετα απο 2 χρονια και θα θες ανοιγμα-επισκευη...πολυ βρωμογκαζο παντως το εργαλειο! Tωρα βρηκα την ευκαιρια να κατεβω επαρχια και τελικα το μηχανακι δεν ειναι το καθαρο wr αλλα το DT200WR...ισχυει αυτο που λες για ανταλλακτικα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2010 ναι ισχυει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες