Jump to content
stinger

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΟΤΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ; ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ

Recommended Posts

Ξέρει κανείς κάποιο καλό συνεργείο στη Θεσσαλονίκη;

Θέλω να ελέγξω ένα μεταχειρισμένο HONDA SH 125cc 7000χλμ. (συμπίεση κτλ.) πριν το αγοράσω από τον έμπορο αλλά δεν ξέρω κανένα αξιόπιστο συνεργείο! Αν γνωρίζει κανείς κάτι ας το ποστάρει.

Ευχαριστώ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

για ποια περιοχη λες? ο δικος μου ο μαστορας ειναι ανατολικα (πισω απο τα γραφεια του οασθ).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
για ποια περιοχη λες? ο δικος μου ο μαστορας ειναι ανατολικα (πισω απο τα γραφεια του οασθ).

Το κατάστημα με τη μηχανή είναι δυτικά (μενεμένη), δεν ξέρω αν θα μου το δώσει για τόση ώρα ο έμπορος. Εισαι ευχαριστημένος απο τον δικό σου; Αν μπορώ να πάω μέχρι εκεί με τη MOTO, τότε αν θέλεις μού λές που βρίσκεται ακριβώς. Ευχαριστώ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα εγω τον μαστορα τον γνωρισα οταν εκανα ανακατασκευη την παπια μου. Την ανεστησε κυριολεκτικα. Το παπακι (townmate T50) εγινε super.

Μετα οταν ηταν να παρω το YBR επειδη το πηρα ψιλομεταχειρα παλι στον ιδιο το πηγα να το τσεκαρει. Μου βρηκε ενα προβλημα στο συμπλεκτη, που μετα αποδειχθηκε οτι δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο, και μου εδωσε το οκ. Ετσι πηρα το YBR και πραγματι μεχρι τωρα δεν εβγαλε τιποτα (φτου φτου φτου).

Περα απο τα service που τα κανω στην αντιπροσωπεια λογω εγγυησης αν χρειαστω κατι αλλο σε αυτον θα παω παλι. Εγω το YBR το πηρα απο την οδο λαγκαδα (πριν βγεις περιφερειακο) και του το πηγα. Δες αν μπορεις να παρεις τη δικια σου για κανα 2ωρο maximum να του την πας...

Υ.Γ: Τελευταια φορα που πηγα σ'αυτον εκανε service ενα honda SH150 :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το κατάστημα με τη μηχανή είναι δυτικά (μενεμένη)

Τον Κοττα εννοεις? Γιατι αν ναι λιγο χλωμο να στο δωσει για δυο ωριτσες. Το πολυ πολυ να το πας απο Μενεμενη- Αμπελοκηπους μεσω "υπόκοσμου" που εχει και μεγαλη ευθεια για να δεις φρενα και ευθυγραμμιση και ποσο καλα ανοιγει η μηχανη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τον Κοττα εννοεις? Γιατι αν ναι λιγο χλωμο να στο δωσει για δυο ωριτσες. Το πολυ πολυ να το πας απο Μενεμενη- Αμπελοκηπους μεσω "υπόκοσμου" που εχει και μεγαλη ευθεια για να δεις φρενα και ευθυγραμμιση και ποσο καλα ανοιγει η μηχανη.

Ναί αυτόν εννοώ, κι εγώ τον έκοψα λίγο περίεργο, αλλά σκέφτηκα ότι αν θέλει να πουλήσει θα πρέπει να μου τη δώσει για έλεγχο. Λές να φάω πόρτα; Γιατί αλλιώς δεν παίζει αγορά. Γουρούνι στο σακί δεν παίρνω!!! 'Αλλωστε εκεί που μένω όλο ανηφόρες έχει. Τι να δοκιμάσω σε ευθεία. Κι αυτό που έχω τώρα (KYMCO Agility 50cc) μια χαρά πάει στις ευθείες, 70χλμ. πιάνει. Εγώ ροπές για ανηφόρες θέλω, όχι τελικές.

Steven_04, αν πάω δηλαδή πίσω από τα γραφεία του ΟΑΣΘ (στο φοίνικα λές έτσι;) θα τον βρώ εύκολα ή είναι σε κανένα στενάκι. Γιατί εκεί πίσω δεν έχω πάει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι δεν λεω τον φοινικα. Ο μηχανικος μου ειναι πισω απο τα γραφεια του οασθ, αυτα που ειναι στην παπαναστασιου (στην οδο καρακαση, στην γωνια εχει μια eurobank). η διευθηνση του ειναι Καρακαση 67-69. Το μαγαζι λεγεται V-Twin. μπορεις να πας απο λεωφορο μεγαλου αλεξανδρου να τεσταρεις και τον κινητηρα αν ανοιγει καλα και να ανεβεις μποτσαρη για να δεις και την ευελιξια του. οτιδηποτε χρειαστεις πες μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμμμ...ξανασκέψου το... <_<

Απο το στομα μου το πηρες Δεν ηθελα να πω κατι, μηπως κανω λαθος αλλα μαλλον οπως τα ξερω εγω ειναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα