ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2005 Ονομα Αρχείου :: Καταβαση Στενης Ευβοιας Συγγραφέας :: ALX Κατηγορία :: Πληροφορίες Περιγραφή :: Εδω εχω πιασει πολυ καλο ρυθμο και στις φουρκετες του δρομου αφηνω....υλικο απο τα μαρσπιε Προβολή Αρχείου Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2005 Ειδικα στο τελος αν ακουσει καποιος προσεκτικα ακουγεται σαν κατι να χτυπαει (τριβεται) στο οδοστρωμα. Ωραια διαδρομη. Μπραβο Αλεξαρα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2005 μπράβο μια χαρά τελικά πως την στήριξες; μ'αρέσει και αυτό με την εθνική σαν να μας λες "τώρα θα την φάω την μπιπ τη διαφρομή" :P πολύ καλή λήψη, πολύ καλή συμπίεση (βλέπεις αρκετά καθαρά τι παίζει) - χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα ήθελα και λιγότερο συμπιεσμένα version-, πολύ καλή διαδρομή α και κάτι άλλο... τι τους χαλάει ο ήχος των BMW... εμένα μου φαινόταν ΠΟΛΥ ωραίος (στοκ εξάτμιση ή άλλη έχεις) στο τέλος μοιάζει σαν να κλωτσάει την ταχύτητα πάντως Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2005 μπράβο μια χαρά τελικά πως την στήριξες; μ'αρέσει και αυτό με την εθνική σαν να μας λες "τώρα θα την φάω την μπιπ τη διαφρομή" :P πολύ καλή λήψη, πολύ καλή συμπίεση (βλέπεις αρκετά καθαρά τι παίζει) - χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα ήθελα και λιγότερο συμπιεσμένα version-, πολύ καλή διαδρομή α και κάτι άλλο... τι τους χαλάει ο ήχος των BMW... εμένα μου φαινόταν ΠΟΛΥ ωραίος (στοκ εξάτμιση ή άλλη έχεις) στο τέλος μοιάζει σαν να κλωτσάει την ταχύτητα πάντως <{POST_SNAPBACK}> Δεν ειδες φωτο στο αναλογο τοπικ?Πανω στο ρυγχος με λαστιχα και με ταινια ισχυος. Ναι αλλα αν δεν ηταν συμπιεσμενα θα μου εβγαιναν κανα 3αρι μεγα το ενα Ναι ... μαμισια και οταν ζεσταθει καλα ..."μπασαρει" Δεν κλωτσαει ταχυτητα γιατι στην συγκεκριμενη φουρκετα επειδη ηταν πολυ κλειστη κατεβασα 1η και οταν πηγα να βαλω δευτερα,δεν τραβηξα καλα το μοχλο πανω κι επιασα το νεκρο :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2005 θελουμε εκδοση lo και hi quality !!! ωραιος ωραιος Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες