pateras_R6 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2007 (τροποποιήθηκε) εχω αρχισει και την ψαχνω για μπουφαν και παντελονι. Εχω καταληξει σε δερματινο μπουφαν, αλλα στο θεμα παντελονι ειμαι διχασμενος. Το δερμα ειναι πιο ασφαλες αλλα ασφυκτια το δερμα το καλοκαιρι. Η κορντουρα πιο μουρατη και ευαερη αλλα δεν ξερω αν μπορει να συνδιαστει με δερματινο μπουφαν?? Μηπως ειναι γυφτια ή εντελως ανορθοδοξο??? Τα φωτα σας!!!! ΥΓ κατι ειδα για μαγαζι του D` artagian???? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2014 από τον innova 04 Ετικέτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2007 Στη δουλειά το χειμώνα φοράω δερματινο παντελόνι και κορντούρα μπουφάν . Μην σε απασχολεί το αισθητικο κομμάτι , το οποίο είναι ούτως ή αλλως καλό . Για το R6 θα πρότεινα ασυζητητί σύνολο δερμα αλλά για το καλοκαίρι επιφυλάσσομαι πολύ . Κυκλοφορεί και άλλο σχετικό τόπικ σχετικά με τον καλοκαιρινό εξοπλισμό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2007 ψηφιζω δερμα σε ασορτι χρωμα με το τουμπανο σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2007 (τροποποιήθηκε) ... και γω θα σου πω το καθε ενα εχει την χαρη του .... αν σε παίρνει οικονομικα κανε την κινηση εις διπλουν... .... ξεκινα με ενα καλο δερμα συνολακι που προσφερει προστασια , άνεση στα γκαζια (δεν "σπαρταραει" απ τον αερα) , και πουλαει και μουρη ....(ταιριαζει στον χαρακτηρα της μηχανης σου)... ... και μετα σιγα-σιγα αν μπορεις χτυπα και ενα κουστουμακι γκοροτεξ ..γιατι κακα τα ψεματα για καταστασεις ακρεες , προς τα πανω καθως και προς τα κατω (για θερμοκρασια μιλαω) ....... χρειάζεται ! .......... Τροποποιήθηκε Μάιος 8 , 2007 από τον IoannisPanagiotidis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raistlin 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2007 Η κορντούρα δε προσφέρει προστασία σε σχέση με το δέρμα? όχι από αέρα,ζεστη κλπ αλλά σε περίπτωση πτώσης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2007 Η κορντούρα δε προσφέρει προστασία σε σχέση με το δέρμα? όχι από αέρα,ζεστη κλπ αλλά σε περίπτωση πτώσης... προσφέρει αλλά όχι στο βαθμό του δέρματος . Κυρίως σε περίπτωση τριβής , οι διαφορές στην απόδοση ασφαλείας μεγαλώνουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord_dimos 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2007 ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΡΝΤΟΥΡΑ! ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΚΟΡΝΤΟΥΡΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΝΤΥΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2007 (τροποποιήθηκε) ..Cordura fun!!! :) Τροποποιήθηκε Μάιος 8 , 2007 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2007 Δέρμα=ασφάλεια και πιο δροσερό το καλοκαίρι κοντούρα=άνεση και ασφάλεια σε μικρότερο βαθμό όμως και ζέστη το χειμώνα. patera,διαλέγεις και παίρνεις αυτό που σε εξυπηρετιεί περισσότερο την δεδομένη χρονική περίοδο και μόλις μπορέσεις,παίρνεις και δεύτερα. Και το δέρμα είναι βέβαια ζεστό αλλά όχι όσο η κορντούρα. Προσωπικά σε ταξίδια φοραω πάντα δέρμα και μέσα στη πόλη κορντούρα μπουφάν με βγαλμένες τις προστασίες και...εντουράδικο ναι εντουράδικο θώρακα απο μέσα.Οπου πάω με κοιτάν σαν εξωγήινο αλλά χέστηκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2007 Για μενα η απόλυτη και πλέον ολοκληρωμένη λύση θα ήταν και ενα σετ καλοκαιρινών-διάτρητων δερμάτων πάνω κατω H Colori εχει ενα πολύ όμορφο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2007 να σε δωσκω μια συμβουλή. Οτι μπουφανακι και να παρεις να το δοκιμασεις με το κρανος σου στη θεση οδηγησης. Τα γιακαδια με το κλειδωμα του κρανους μπορει να εχουν εκνευριστική επαφή σκάλωμα κλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stardust@rsv222 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2007 ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο MULTIJOHN (ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ) ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΝΤΑ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ) ΠΤΩΣΗΣ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΚΟΡΝΤΟΥΡΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΡΥΟ ΑΛΛΑ "ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ" ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΜΕ ΚΟΡΝΤΟΥΡΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ (ΣΕΡΝΟΜΟΥΝΑ 20 ΜΕΤΡΑ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mythos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2007 κορντούρα αρκεί να μην ειναι καμιά απομίμηση (κοινώς μαϊμού), όχι πως μπορείς να τη ξεχωρίσεις, απλά στο θέμα ασφάλεια ότι φοράς το φοράς για να ζήσεις όχι για να γαμήσεις (για την εμφάνιση λέω). Πάντα όρθιοι & καλά χιλιόμετρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2007 Εγώ έχω και τα δυο κοστουμάκια.Τα δέρματα αποκλειστικά για θερμοκρασίες άνω των 15°C και τις γκορντούρες για κάτω των 15°C και είμαι ΟΚ. Το δέρμα υπερέχει σε εφαρμογή-αντοχή στην τριβή κατά την πτώση-και σε "δροσιά" τους ζεστούς μήνες,αλλά χάνει σε άνεση - θερμομόνωση στα κρύα από την γκορντούρα. Τώρα η χρήση μπουφάν δερμάτινου με γκορντούρα παντελόνι όντως μου φαίνεται γύφτικο (δεν θα το έκανα ποτέ) Το αντίθετο όμως όχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Legolas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2007 κορντούρα αρκεί να μην ειναι καμιά απομίμηση (κοινώς μαϊμού), όχι πως μπορείς να τη ξεχωρίσεις, απλά στο θέμα ασφάλεια ότι φοράς το φοράς για να ζήσεις όχι για να γαμήσεις (για την εμφάνιση λέω). Πάντα όρθιοι & καλά χιλιόμετρα ΕΙΣΑΙ ΜΥΘΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MouziS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2007 Ολοκληρωσε το κουστουμακι σου (δερμα) κ μετα πας κ για κορντουρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateras_R6 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2007 Πηρα το Santa Monica και μετα το ξεφραγκιασμα, θα παρω κι ενα παντελονακι. Αν και τωρα που χειμωνιαζει ειμαι για κορντουρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες