Jump to content
CRX

Τέρμα οι μοτοβόλτες;

Recommended Posts

Λοιπόν, μόλις ενημερώθηκα για μια υποτιθέμενη απόφαση της ΑΜΟΤΕ όπου χαρακτηρίζει τις μοτοβόλτες αθλητικά δρώμενα και ως εκ τούτου, χρειάζεται άδεια...

Με απλά λόγια, αν αποφασίσουμε 5-10 φίλοι να βγούμε με τα μοτοσακό μας βόλτα για παϊδάκια, αυτό να θεωρηθεί αθλητική διοργάνωση (λόγω του σχηματισμού συγκεκριμένης ομάδας) και να διέπεται από τους κανόνες και τον έλεγχο της ομοσπονδίας, της αστυνομίας κτλ.

Επειδή εγώ προσωπικά απέχω πολλά χρόνια από οργανώσεις, λέσχες και λοιπές ομάδες, ξέρουμε αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο;

Ελπίζω πως όχι γιατί αλλιώς θα γελάσουν (κλάψουν) και τα τσιμέντα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για κάποιες οργανώσεις βολτών enduro κάτι κουνηθήκανε, δεν τους δίνει σημασία κανείς σοβαρός άνθρωπος.

Από ότι κατάλαβα, θέλουν να παίρνουν το ''μερίδιο'' της οργάνωσης, αυτά τα καταπιεστικά που έκανε παλιά η ΕΛΠΑ, τώρα τα κάνουνε ετούτοι που υποτίθεται ανέτρεψαν την παλια κατάσταση. Μια θλίψη, μια αηδία, πιο καρεκλοκένταυροι και μάλιστα κατά φαντασίαν δεν γίνεται.

Δεν έχουν κάνει τίποτα ουσιώδες για την μοτοσυκλέτα. Υπάρχουν για να οργανώνουν βόλτες με πληρωμένες διαδρομές για τα ''συνέδρια''.

Σιχάματα. Μην δίνεις καμία σημασία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλιστα... 

Φαίνεται ότι ισχύει. 

Να δω αν θα ξαμοληθούν στη Μάντρα και στη Μάγουλα (για τους Αθηναίους) τα ΣΚ που γίνεται χαμός. Να δω αν θα κάνουν καταγγελίες και να φωνάζουν την τροχαία... 

Θα γελάσουμε. 

πριν 15 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

αυτά τα καταπιεστικά που έκανε παλιά η ΕΛΠΑ, τώρα τα κάνουνε ετούτοι..........

..... Δεν έχουν κάνει τίποτα ουσιώδες για την μοτοσυκλέτα

Πώς.... Έκαναν το 80, 120.... Πριν 30 χρόνια...... (και αν το έκαναν αυτοί). 

Η εποχή των λεσχών και των ομοσπονδιών έχει περάσει πια. Ανεπιστρεπτί ή όχι, δεν ξέρω. Στις εποχές που ζούμε τώρα, πλην ελαχίστων παραδειγμάτων, αποδείχθηκαν πολύ λίγες. Συγνώμη αν στεναχωρώ κάποιους φίλους εδώ μέσα, και εγώ υπήρξα μέλος λεσχών και λυπάμαι πραγματικά για τη σημερινή εικόνα. Όμως, η αλήθεια είναι αλήθεια. Σε ένα κόσμο που μεσουρανούν τα social media, που δεν κοστίζουν τίποτα, είναι το μόνο εύκολο να σχηματίζονται ομάδες (που σήμερα είναι και αύριο όχι) και να διοργανώνουν εκδρομές. Αν η μοτοε και η αμοτοε είδαν ευκαιρία να βάλουν χέρι σε αυτή την πίτα, για να επιβιώσουν, σημαίνει ότι το έχασαν το τραίνο πια. Καλύτερα να το κλείσουν το μαγαζί γιατί όπως είπες, κανείς δεν τους δίνει σημασία. Όμως, "αποφάσεις" που παίρνουν, δυνητικά μας επηρεάζουν όλους. 

Εννοείται ότι δεν θα σταματήσω να κάνω ότι έκανα. Εννοείται ότι δεν θα δώσω αναφορά σε κανέναν, πού πάω και με ποιους πάω. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου. Είμαι περίεργος να δω αν θα πέσει επίσημη υπογραφή από τους αρμόδιους φορείς του κράτους για να ισχύσει κάτι τέτοιο. Τότε θα μιλάμε για ντόμινο, γιατί θα ακολουθήσουν και άλλοι κλάδοι.... 

Να δεις που για να πάμε συνοδεία τη νύφη θα πρέπει να πάρουμε άδεια από την αμοτοε.... 

Έχει ξαναπαίξει το έργο "πάνω από 3 ίσον διαδήλωση" και δεν πήγε καλά... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλό είναι, σε περίπτωση που ο οποιοσδήποτε έρθει να πει οτιδήποτε, η απάντηση θα είναι "εμείς τυχαία βρεθήκαμε εδώ, δεν είχαμε κανονίσει να συναντηθούμε" και η ζωή προχωρά.  Είναι εντελώς παράλογο αυτό το πράγμα xD

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα