Jump to content
Sign in to follow this  
CRX

Burnout και οδήγηση

Recommended Posts

Μετά από μια ιδιαίτερα κουραστική περίοδο, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά (ευτυχώς για καλό) αυτό το ΣΚ βρήκα λίγο χρόνο για βόλτα. Χθες με τον μικρό βγήκαμε εκδρομούλα χαλαρή. 

Σήμερα, με δικό μου παιδί βγήκαμε για μια πιο "απαιτητική" διαδρομή με τα cbr. Λοιπόν, ούτε το μυαλό ούτε το σώμα μπορούσε να ακολουθήσει. Όλες, μα όλες οι γραμμές μου ήταν λάθος. Λάθος και η τοποθέτηση του σώματος. Και όσο το πίεζα τόσο πιο λάθος πήγαινα. Απόλυτο blackout. Οκ, δεν είμαι αναβάτης επιπέδου GP αλλά ξέρω πέντε πράγματα και κυρίως, ξέρω πότε γίνομαι επικίνδυνος. Και σήμερα έφτασα σχεδόν στο όριο. Έκανα νόημα στον έταιρο και συνέχισα σε τελείως χαλαρό ρυθμό. Άφησα το ένστικτο να συνεχίσει και τα... κατάφερε καλύτερα από εμένα!!!  🙂

Κυρίες και κύριοι, όταν είμαστε κουρασμένοι δεν ανεβαίνουμε. Όταν είμαστε φορτισμένοι δεν ανεβαίνουμε. Όταν δεν αισθανόμαστε καλά, δεν ανεβαίνουμε. Και αν πρέπει να ανεβούμε, δεν πιέζουμε. Αν δεν νιώθουμε άνετα εκεί πάνω, καλύτερα να μην... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες