spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2025 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα παιδιά, εντόπισα στη μοτοσυκλέτα μου λάδι στο καπακι εμπρος στο γρανάζι. Ανοιξα το καπακι και δακρυζει πίσω απο το γραναζι που εχει μια τσιμουχα. Σας εχει τυχει? Εχω μια Voge 525 dsx. Eψαξα σε ξενα φορουμ και δεν ειδα κατι σαν συνηθες προβλημα για το εν λογο μοντελο. Βρηκα ομως για αλλες μηχανες παρόμοιο προβλημα . Τροποποιήθηκε Αύγουστος 2 , 2025 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.371 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2025 Ναι. Σε μοτοσυκλέτες άνω των 15 ετών Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2025 πριν 1 ώρα, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Ναι. Σε μοτοσυκλέτες άνω των 15 ετών Καταλαβαινω το υπονοουμενο αλλα έψαξα και βρήκα σε φορουμ οτι εχει συμβει και σε αλλες γνωστες μαρκες σε καινουρια μοτο παρομοιο θεμα. Επισης οταν ειχα παρει καινουριο το suzuki εχανε λαδια απο τις βιδες των κυλίνδρων, εκαψε ανορθωτη και φυσικα δε διαβαζε ποτε την νεκρά. Δε τα λεω αυτα για να δικαιολογήσω τον κινεζο γιατι απλα δε θα επρεπε να εχει συμβει κάτι τέτοιο θεωρώ με μολις 1300 χλμ. Το λεω γιατι δεν ειχα ιδεα οτι εκει υπαρχει λαδι μηχανης και κατα ποσο ευκολα μπορει να παθει προβλημα η τσιμουχα . Ο μαστορας ειπε οτι η πηρε κανενα σκουπιδακι η ελάττωματικη τσιμουχα. Παιζει να έχει προβλημα κατι αλλο εκει στο σημειο το οποιο να προκαλει εν τέλη προβλημα στην τσιμουχα και να προκαλεί αυτο το δακρυσμα? Η τσιμουχα θα αλλαχθεί στην εγγυηση αλλα σκεφτομαι μηπως κατι αλλο της προκαλει τραυμα. Οπως καταλαβαινεις ειμαι λιγο τραγικος και ψαχνω τα χειρότερα. Επισης ειμαι και ψείρας γιατι κι ο μάστορας απόρησε πως το αντιληφθηκα εκει εφοσον δε σταζει κατω. Που να ηξερε οτι μια στο τοσο παιρνω φακο και κοιταω γύρο γυρο τη μηχανη. Εν το μεταξυ οτι καινούριο οχημα εχω αγορασει ειτε αμαξι ειτε μηχανη παντα βασανιζομαι αλλες φορες με σημαντικα προβληματα και αλλες φορες με βλακειες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2025 Υ.Γ Το οτι η μηχανη ηταν σε ακινησία για τουλαχιστον 8μηνες υπάρχει περιπτωση να εχει παιξει καποιο ρόλο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.371 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2025 Απλά αστόχησε η κινέζικη τσιμούχα, είναι η πιο συντριπτικά μεγάλη πιθανότητα. Θα στην αλλάξουν και όλα θα είναι καλά. Εγώ, θα έλεγα στον μάστορα να μου βρει, επώνυμη τσιμούχα στο εμπόριο, και να μην βάλει το κινέζικο ανταλλακτικό. Ή θα του την πήγαινα εγώ. Δεν ξέρω πως είναι στο δικό σου, το δύσκολο με τις τσιμούχες του άξονα, είναι ότι μερικές φορές έχουν ''γείσο'' που μπαίνει στην αντίστοιχη υποδοχή στο κάρτερ του κινητήρα. Οπότε αν είναι τέτοια περίπτωση, η τσιμούχα δεν μπορεί απλά να τραβηχτεί προς τα έξω, ούτε τοποθετείται σπρώχνοντάς την προς τα μέσα, γιατί είναι εγκλωβισμένη μέσα στο μέταλο. Σε μια τέτοια περίπτωση, πρέπει να ανοιχτούν τα κάρτερ. Λογικά το δικό σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, και είναι απλά ένα βάλε-βγάλε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2025 Ευελπιστώ να εχει ετοιμοπαραδοτο ανταλλακτικο η αντιπροσωπεία στην Αθήνα και να μην περιμενω απο Κινα κανα μηνα. Λογικα οταν βγάλω την παλια δε θα ειναι πιο ευκολο να βρω επωνυμη στο εμπόριο που θα ταιριάζει? Επειδή θα την εχω σαν δειγμα Εν το μεταξύ περυσι οταν την αγορασα , την παρκαρα κατευθειαν και χρησιμοποιηθηκε μετα απο 8 μηνες επειδη ελειπα. Οποτε δε προλαβε να δουλεψει πολυ για να βγαλει οτι πιθανές παιδικες ασθενειες ειναι να βγαλει. Εχω 1 χρονο ακομα εγγυηση και τώρα πλεον χρησιμοποιείται καθημερινα. Πιστευω οτι ειναι να το βγαλει εντός εγγυησης. Αυτο που διαβασα σαν συχνη βλάβη ειναι διαρροή λαδιου απο την αντλια νερου οπου εκει αλλαζουν ολη την αντλια. Τι να πω ειδωμεν. Εδω στο αμαξι μου αλλαξαν ολοκληρο κινητήρα θα κολλήσουμε σε μια τσιμουχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2025 πριν 6 ώρες, το μέλος spiros!!! έγραψε: Παιζει να έχει προβλημα κατι αλλο εκει στο σημειο το οποιο να προκαλει εν τέλη προβλημα στην τσιμουχα και να προκαλεί αυτο το δακρυσμα? Επειδή ρωτάς: τριχοειδής ρωγμή στο κάρτερ στο σημείο που μπαίνει η τσιμούχα. Χτυπημένος άξονας, με γρέζι κτλ που κόβει την τσιμούχα. Λάθος ανοχές στον άξονα. Τα παραπάνω τα έχω δει να συμβαίνουν. Το πιο συνηθισμένο όμως είναι η κακής ποιότητας τσιμούχα. Και να σου ξαναβάλει κινεζική, το πιθανότερο να ξαναχανει μετά από λίγο (παθών). Με τις αναγραφόμενες διαστάσεις, βρες μία επώνυμη. Σοβαρά μαγαζιά που πουλάνε ρουλεμάν, θα σε βοηθήσουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2025 πριν 16 λεπτά, το μέλος CRX έγραψε: Επειδή ρωτάς: τριχοειδής ρωγμή στο κάρτερ στο σημείο που μπαίνει η τσιμούχα. Χτυπημένος άξονας, με γρέζι κτλ που κόβει την τσιμούχα. Λάθος ανοχές στον άξονα. Τα παραπάνω τα έχω δει να συμβαίνουν. Το πιο συνηθισμένο όμως είναι η κακής ποιότητας τσιμούχα. Και να σου ξαναβάλει κινεζική, το πιθανότερο να ξαναχανει μετά από λίγο (παθών). Με τις αναγραφόμενες διαστάσεις, βρες μία επώνυμη. Σοβαρά μαγαζιά που πουλάνε ρουλεμάν, θα σε βοηθήσουν. Τι διαστασεις που μπορω να τις βρω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2025 Εδω ειναι το νουμερο 18? Καλα κοιτάω? Γιατι το λεει ρουλεμαν https://www.azmotors.fr/ Η εδω ο αριθμος 8? https://www.azmotors.fr/PIECES_VOGE/TRAIL_500/vue-eclate-VOGE_525_DSX_E5/TRANSMISSION.html Αν ειναι αυτη ειναι 34Χ62Χ8 και ισως μπορω να βαλω απο honda https://parts.bikers-world.gr/en/91207KT8003-tsimuxa-34x62x8.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2025 Εν το μεταξυ αυτο που εψαξα διαστασεις μου εδωσε αφορμη να ψαξω για τυχον παρομοιο προβλημα σε Honda Cb500 . Και οντως βρηκα καινουρια να εχουν διαρροή απο εκει.... Τι φαση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2025 πριν 1 ώρα, το μέλος spiros!!! έγραψε: Τι διαστασεις που μπορω να τις βρω? Πάνω στην τσιμούχα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2025 Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι είναι αυτες που βρηκα. Τελος παντων απο δευτερα που θα μιλήσω με τον μαστορα για να δω τι έγινε με την παραγγελία, θα τον ρωτησω μηπως εχει απο honda , γιατι ειναι και επίσημος αντιπρόσωπος honda. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.371 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2025 Οπως το βρήκες ήδη, ειναι το Νο8 στο διάγραμμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2025 Παραγγέλθηκε το ανταλλακτικό και αναμένω αυριο μεθαυριο να το αλλαξω . Συμφωνα με τον εισαγωγεα, αλλο ενα εχει εντοπιστει με παρομοιο θεμα στη Θεσσαλονίκη, οποτε δεν ειμαι μοναδικος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2025 (τροποποιήθηκε) Λοιπον καθοσον αυγουστος και ολα κλειστα, ειχαμε νεα απο προχτες . Η τσιμουχα ηρθε απο την Voge χωρις ομως πατουρα. Η δικη μου διαπιστωθηκε οτι εχει πατουρα. Η Voge Αθηνας επίσημος εισαγωγεας , εδωσε σαν οδηγια στον εμπορο που αγορασα την μηχανη, οτι να τοποθετησει την νεα φλατζα που εστειλαν ( η οποια οντως εγραφε voge 525 στο σακουλακι ) η οποια οπως προειπα δεν εχει πατουρα και να βαλει φλατζοκολλα περιμετρικα. 1ον ) γενικα αυτη η πατέντα δουλευει? Ξερετε? 2ον) πως γινεται ο επίσημος εισαγωγεας να στελνει ιδιας διαστασης τσιμουχα χωρις πατουρα ενω απο το εργοστασιο φευγει με πατουρα? 3ον) ο μαστορας μου ειπε πως αυτη τη πατεντα στην εκαναν παλιοτετα και σε αλλες μοτοσυκλετες και πως αν χασει παλι κοιταξουμε να βαλουμε με πατουρα αλλα θελει αρκετη δουλεια γιατι πρεπει να ανοιχτει καρτερ και μπουρου μπουρου . Το ιδιο εκαναν λεει και σε ενα αλλο ιδιο με το δικο μου στη Θεσσαλονίκη Εν κατακλείδι εγω καταλαβα οτι το κανουν αυτο για να γλιτωσουν την ταλαιπωρια της τσιμουχας με πατουρα. Προσωπικα χεστηκα αρκει να μου κανει δουλεια. Μεχρι στιγμης φαινεται να μην χανει επειτα απο μεγαλη αποσταση που έκανα (στην αντιστοιχη αποσταση η παλια εχανε) Θα λειτουργήσει γενικα η πατέντα? Θα θελει αλλαγμα αυτη η τσιμουχα ανα καποια χιλιομετρα λογο της πατεντας? Τι γνωμη-γνωση εχετε? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 4 , 2025 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.371 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2025 Δεν υπάρχει πρόβλημα με την κόλλα. Εχω ένα από τα δικά μου έτσι, από το...2004... δεν έτρεξε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2025 πριν 4 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Δεν υπάρχει πρόβλημα με την κόλλα. Εχω ένα από τα δικά μου έτσι, από το...2004... δεν έτρεξε Μου εκανε εντυπωση που η επισημη αντιπροσωπεια αντι να στειλει τσιμουχα με πατουρα εστειλε χωρις. Δηλαδη τι φαση.. Παντως οι διαστάσεις ειναι αυτες που έστειλα 34χ62χ8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.371 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2025 πριν 1 λεπτό, το μέλος spiros!!! έγραψε: Μου εκανε εντυπωση που η επισημη αντιπροσωπεια αντι να στειλει τσιμουχα με πατουρα εστειλε χωρις. Δηλαδη τι φαση.. Παντως οι διαστάσεις ειναι αυτες που έστειλα 34χ62χ8 Το να κάτσει να κατεβασει μοτέρ, να ανοιξει καρτερ, είναι πολύ πιο επικίνδυνη διαδικασία να πάει κάτι στραβά στο δέσιμο, και να χάνει από κάπου αλλού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2025 Καταλαβα...... Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες