ntisco 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 Καλησπερα σας Εχω ενα μοτερ Lifan 125 CDI με μαυρο καπακι με κωδικο TP52FMI-B και θα ηθελα να μαθω τι μεγεθος πιστονι φοραει για να αλλαξω κυλινδροπισονο μιας και μου καιει λιγο..Ποσους ποιρους εχει και λοιπες λεπτομεριες για να βοηθησουν στην αγορα .Σας ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.851 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 Οι κινέζικοι κινητήρες έχουν μια συγκεκριμένη μορφή κωδικής ονομασίας ανάλογα με τον αριθμό κυλίνδρων, χιλιοστά πιστονιού κλπ. Το "52" στο όνομα του μοτέρ δηλώνει πως το πιστόνι είναι 52.4mm (τόσο είναι στα Lifan 125) Όλα τα πιστόνια έχουν έναν πείρο (όχι πολλούς) ο οποίος χρησιμεύει στην ένωση του πιστονιού με την μπιέλα. Από άλλες λεπτομέριες, έχει 3 ελατήρια, τα 2 πρώτα (από πάνω) είναι στεγανοποίησης και το 3ο είναι του λαδιού. Αυτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ntisco 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 πριν 16 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Οι κινέζικοι κινητήρες έχουν μια συγκεκριμένη μορφή κωδικής ονομασίας ανάλογα με τον αριθμό κυλίνδρων, χιλιοστά πιστονιού κλπ. Το "52" στο όνομα του μοτέρ δηλώνει πως το πιστόνι είναι 52.4mm (τόσο είναι στα Lifan 125) Όλα τα πιστόνια έχουν έναν πείρο (όχι πολλούς) ο οποίος χρησιμεύει στην ένωση του πιστονιού με την μπιέλα. Από άλλες λεπτομέριες, έχει 3 ελατήρια, τα 2 πρώτα (από πάνω) είναι στεγανοποίησης και το 3ο είναι του λαδιού. Αυτά. Αναφερω για τους ποιρους γιατι εχω δει οτι υπαρχουν 13 και 14 γιαυτο και δεν ξερω ποιο απο τα δυο φοραει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.851 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 Στο δικό σου νομίζω 14αρη πείρο έχει. 13 είχαν μικρότερα μοτέρ τύπου GLX, C50 κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ntisco 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 πριν 5 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Στο δικό σου νομίζω 14αρη πείρο έχει. 13 είχαν μικρότερα μοτέρ τύπου GLX, C50 κλπ Τελεια σε ευχαριστω πολυ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες