antonis_sxedon_mixanovios 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 Καλημερα ομαδα, Εχω την εξης ερωτηση: Μπορω να αγορασω μια MT-07 και να την περιορισω στα 35kw? Αυτη την στιγμη ειμαι κατοχος διπλωματος Α και μπορω κανονικα να αγορασω την MT-07 με τα 75 αλογα απλα φοβαμαι οτι δεν θα μπορω να διαχειριστω το γκαζι ακομα. Η εμπειρια μου στις μηχανες ειναι 0 εκτως απο τα μαθηματα που εκανα με τον δασκαλο στην σχολη. Στοχος μου ειναι να παρω κατεβασω τα αλογα και σε κανα χρονο που θα εχω παραπανω εμπειρια να μπορεσω να την ανοιξω παλι. Ξερετε καποιο συνεργειο που να το κανει ή εχετε εμπειρια πανω στο θεμα; Επισης πιστευετε οτι θα μπορεσω να παρω την μηχανη και να διαχειριστω ολα τα αλογα που εχει σαν αρχαριος? Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.349 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 Τεχνικά μπορεί να γίνει και ποικιλία τρόπων. Π.χ. Τοποθέτηση ροδελών, κάτω από τα σώματα του ψεκασμού, που περιορίζουν την διατομή απόπου εισέρχεται το μίγμα. Τοποθέτηση περιοριστή στην είσοδο του φιλτρόκουτου, που να μειώνει κατά πολύ την διατομή εισόδου του αέρα. Τοποθέτηση περιορισμού στην γκαζιέρα με κάποια βίδα ή άλλο τέχνασμα, με το οποίο δεν θα επιτρέπει στην γκαζιέρα να ανοίξει πλήρως. Επίσης υπάρχει κιτ περιορισμού, από την ίδια την αντιπροσωπεία, που τοποθετείται από το εργοστάσιο, στα MT-07 που πωλούνται ως 35kw. Μια επικοινωνία με έναν εξουσιοδοτημένο Yamaha ή με το τεχνικό τμήμα της αντιπροσωπείας, μπορεί να σου πουν, τι περιλαμβάνει και πως κάνει τον περιορισμό η τροποποίηση, ώστε είτε οι ίδιοι, είτε άλλο συνεργείο, να την αναπαράγουν στο δικό σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες