arge 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 Καλησπέρα μόλις ανοίγο τα φώτα έχω πολλά παράσιτα τι μπορεί να φτει και μολισ κλινο τα φώτα δεν έχω κανένα παρατισιτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.964 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 Εχει ενα παπαρακι που βάζεις στην τροφοδοσία ρεύματος του ηχοσυστήματος και κόβει αυτά τα παράσιτα, για τι αμάξι και πηγή μιλάς? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arge 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 (τροποποιήθηκε) Mitsubishi colt czt kai pioneer οθόνη Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 4 από τον arge Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.351 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 Τα φώτα είναι xenon με ενισχυτή; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arge 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 Λεντ ψυρες τα πορείας τα άλλα είναι κανονικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.964 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 Δες για κάτι τέτοιο όπως αυτό που θα βάλω στο λινκ. https://dbmelectronics.gr/ihos-autokinitou/syndeseis-aksesouar/diakladotes-filtra/ibnf50-antiparasitiko-filtro-reumatos-12v-50ah.html?gad_source=1&gbraid=0AAAAADraW4N3GFVng2aAjb6bQiGO0543Z&gclid=CjwKCAiA1eO7BhATEiwAm0Ee-Am_-pI5mq2whYrXvXBplNviB9pbojDxoowfuy6Ay18N_bAJ34hBABoCTmEQAvD_BwE Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arge 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 πριν 3 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Δες για κάτι τέτοιο όπως αυτό που θα βάλω στο λινκ. https://dbmelectronics.gr/ihos-autokinitou/syndeseis-aksesouar/diakladotes-filtra/ibnf50-antiparasitiko-filtro-reumatos-12v-50ah.html?gad_source=1&gbraid=0AAAAADraW4N3GFVng2aAjb6bQiGO0543Z&gclid=CjwKCAiA1eO7BhATEiwAm0Ee-Am_-pI5mq2whYrXvXBplNviB9pbojDxoowfuy6Ay18N_bAJ34hBABoCTmEQAvD_BwE To exis dokimasi? Exis di diafora? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.964 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο εγώ, είχε φίλος μου αντίστοιχο αλλά όχι το συγκεκριμένο στο δικό του αυτοκίνητο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 Την 4/1/2025 at 3:01 ΠΜ, το μέλος arge έγραψε: Καλησπέρα μόλις ανοίγο τα φώτα έχω πολλά παράσιτα τι μπορεί να φτει και μολισ κλινο τα φώτα δεν έχω κανένα παρατισιτο Καλησπέρα!! Έχεις θέμα με κάποια ή κάποιες γειώσεις. Ό,τι πυκνωτή κ να βάλεις, απλά θα κρύψεις (λίγο) το πρόβλημα κάτω από το χαλί. Ξεκίνα με τη γείωση της πηγής, Επίσης με τις γειώσεις στους ενισχυτές του ηχοσυστήματός σου (αν έχεις). Και κοιτάς κ τις κεντρικές γειώσεις του οχήματος (πάσχουν τα Japan στις γειώσεις τους) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες