Jump to content
Sign in to follow this  
kostaszx

Vision 110 vs SH 125 vs Symphony 125/200

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους!

Επιστρέφοντας απο μια σύντομη θητεία στο εξωτερικό, βρίσκω τον εαυτό μου σε αναζήτηση σκούτερ για καθαρή μετακίνηση εντός Αθηνών, κυρίως κέντρο. Ο πιο γρήγορος δρόμος που υπολογίζω να δει το συγκεκριμένο μηχανάκι είναι καμία Συγγρού αλλά και αυτό αρκετά σπάνια. Η συχνή μετακίνηση για δουλειά θα είναι κέντρο-κάτω χαλάνδρι, λίγα χλμ είτε στη μεσογείων είτε στην κηφισίας. Θα προσπαθήσω επίσης να κάνω διάφορα ψώνια σουπερ μαρκετ με αυτό, αλλά δεν ξέρω πως θα κουβαλάω πχ τα ψώνια για 2 άτομα με το σκούτερ. Αρκουν η μπαγκαζιερα και μια σακούλα στα πόδια; Πως το κάνουν οι περισσότεροι;

Με τραβάνε στο vision το χαμηλό βάρος και η κατανάλωση, το SH είναι ομορφότερο αλλά και ακριβότερο, το Symphony 125 επίσης όμορφο αλλά σε καλύτερη τιμή χωρίς να ζηλεύει και πολλά σε αξιοπιστία (μάλλον). Το 200 απο την άλλη θα είναι λίγο πιο δυνατό αλλά μέχρι εκεί.

Όλες οι γνώμες ευπρόσδεκτες για έναν εντελώς άσχετο με τα σκούτερ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μένω Αθήνα. Το vision το έχω σε νησί ( μοντ.2022)  έχει 12.000 χλμ. Είναι αρκετά ποιοτικό ( made in vietnam) , ελαφρύ και οικονομικο ( 2,2/100). Τελική γύρω στα 100. Εχω πάει από παλία  εθνική  Αθήνα - Πόρτο χέλι! .Σε μεγάλη ανηφόρα πάει μέχρι 60. Για το κέντρο Αθήνας είναι οκ, έχει χώρο κλατω από σέλα και επίπεδο πάτωμα.Γενικά είμαι ευχαριστημένος, γιά το SYM δεν γνωρίζω....

Τροποποιήθηκε από τον NXONTZ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες