Iraklio kritis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2024 Ψαχνω σκούτερ αξιοπιστο ως προς τη μάρκα, την κατανάλωση-αυτονομία ,για την πόλη κ καμια κοντινή εκδρομή. Ιδεες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.970 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2024 Sh300 είδες? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2024 Καλησπέρα κ καλώς ήρθες στην παρέα! Εντός του 2025 έρχεται το Piaggio Medley 200 Όμορφο, καλά στημένο, πλούσια εξοπλισμένο, εξαιρετικό σε χώρους αναβάτη-συναναβάτη, top σε χώρο κάτω από τη σέλα. Οικονομικό, ικανότατο σε γκάζι κ πολύ όμορφο. Και η τιμή του κάτω από τα 4Κ σίγουρα (κάπου στα 3.7Κ υποθέτω θα βγει) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ζαφείρα 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 Καλησπέρα παιδιά, πούλησα το πάλαι ποτέ μου Honda Supra 2001 γιατί ηθελα να εχω σκουτερ πλεον και να ειναι πιο ψηλό. Και γλυκοκοιτάζω το piaggio liberty 125 2025 και σε αυτή την τιμή μέχρι 2.800€. Υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό; Ή να παω εκεί είναι μονόδρομος; Μόνο μέσα στην πόλη θα το εχω (Βόλος) και το κυκλοφορώ περίπου 8 με 9 μήνες το χρόνο, στα πολύ κρύα δεν το κουνάω ουσιαστικά Δεκεμβριο - μαξ Μάρτιο. Θέλω να το κρατήσω, να είναι χαμηλό σε κατανάλωση, αξιόπιστο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.970 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 πριν 1 ώρα, το μέλος Ζαφείρα έγραψε: Καλησπέρα παιδιά, πούλησα το πάλαι ποτέ μου Honda Supra 2001 γιατί ηθελα να εχω σκουτερ πλεον και να ειναι πιο ψηλό. Και γλυκοκοιτάζω το piaggio liberty 125 2025 και σε αυτή την τιμή μέχρι 2.800€. Υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό; Ή να παω εκεί είναι μονόδρομος; Μόνο μέσα στην πόλη θα το εχω (Βόλος) και το κυκλοφορώ περίπου 8 με 9 μήνες το χρόνο, στα πολύ κρύα δεν το κουνάω ουσιαστικά Δεκεμβριο - μαξ Μάρτιο. Θέλω να το κρατήσω, να είναι χαμηλό σε κατανάλωση, αξιόπιστο. Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο ή όχι, σαν εμφάνιση όμως εμένα μου αρέσει, προσωπικά αν ήθελα 125 θα το κοιτούσα, και η τιμή του κομπλέ μου φαίνεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ζαφείρα 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 πριν 25 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο ή όχι, σαν εμφάνιση όμως εμένα μου αρέσει, προσωπικά αν ήθελα 125 θα το κοιτούσα, και η τιμή του κομπλέ μου φαίνεται. το γαλάζιο τα "σπάει", αναμένεται να έρθει Τέλος Φεβρουαρίου με τέλος Μαρτίου. Οπότε ήθελα να δω τι παίζει στην αγορά. Υπάρχουν τα SYM JetX 125 DAYTONA Virtus 125 JET14 EVO 125 L/C ABS Voge SR1 ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΟ SYMPHONY SR 125 CBS - ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες