Jump to content
Iraklio kritis

Scouter πόλης για α2

Recommended Posts

Ψαχνω σκούτερ αξιοπιστο ως προς τη μάρκα, την κατανάλωση-αυτονομία ,για την πόλη κ καμια κοντινή εκδρομή. 

Ιδεες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπέρα κ καλώς ήρθες στην παρέα!

Εντός του 2025 έρχεται το Piaggio Medley 200

Όμορφο, καλά στημένο, πλούσια εξοπλισμένο, εξαιρετικό σε χώρους αναβάτη-συναναβάτη, top σε χώρο κάτω από τη σέλα.

Οικονομικό, ικανότατο σε γκάζι κ πολύ όμορφο.

Και η τιμή του κάτω από τα 4Κ σίγουρα (κάπου στα 3.7Κ υποθέτω θα βγει)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά, 

πούλησα το πάλαι ποτέ μου Honda Supra  2001 γιατί ηθελα να εχω σκουτερ πλεον και να ειναι πιο ψηλό. Και γλυκοκοιτάζω το piaggio liberty 125 2025 και σε αυτή την τιμή μέχρι 2.800€. Υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό; Ή να παω εκεί είναι μονόδρομος; Μόνο μέσα στην πόλη θα το εχω (Βόλος) και το κυκλοφορώ περίπου 8 με 9 μήνες το χρόνο, στα πολύ κρύα δεν το κουνάω ουσιαστικά Δεκεμβριο - μαξ Μάρτιο. Θέλω να το κρατήσω, να είναι χαμηλό σε κατανάλωση, αξιόπιστο. spacer.png

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος Ζαφείρα έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά, 

πούλησα το πάλαι ποτέ μου Honda Supra  2001 γιατί ηθελα να εχω σκουτερ πλεον και να ειναι πιο ψηλό. Και γλυκοκοιτάζω το piaggio liberty 125 2025 και σε αυτή την τιμή μέχρι 2.800€. Υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό; Ή να παω εκεί είναι μονόδρομος; Μόνο μέσα στην πόλη θα το εχω (Βόλος) και το κυκλοφορώ περίπου 8 με 9 μήνες το χρόνο, στα πολύ κρύα δεν το κουνάω ουσιαστικά Δεκεμβριο - μαξ Μάρτιο. Θέλω να το κρατήσω, να είναι χαμηλό σε κατανάλωση, αξιόπιστο. spacer.png

Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο ή όχι, σαν εμφάνιση όμως εμένα μου αρέσει, προσωπικά αν ήθελα 125 θα το κοιτούσα, και η τιμή του κομπλέ μου φαίνεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 25 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο ή όχι, σαν εμφάνιση όμως εμένα μου αρέσει, προσωπικά αν ήθελα 125 θα το κοιτούσα, και η τιμή του κομπλέ μου φαίνεται.

το γαλάζιο τα "σπάει", αναμένεται να έρθει Τέλος Φεβρουαρίου με τέλος Μαρτίου. Οπότε ήθελα να δω τι παίζει στην αγορά. 

Υπάρχουν τα 

SYM JetX  125

DAYTONA Virtus 125

JET14 EVO 125 L/C ABS

Voge SR1

ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΟ SYMPHONY SR 125 CBS - ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα