Iraklio kritis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2024 (τροποποιήθηκε) Γεια σας κ απο μένα Έβγαλα δίπλωμα Α2 αυτόματο ( Έως 400cc. Μηχανές μεγίστης ισχύος 35 kW (47.6 hp) και με μέγιστο λόγο ισχύος προς βάρος μικρότερο από 0,2 kW/kg.) Με ενδιαφέρει να αγοράσω μια μηχανή, που πέρα απτην καθημερινή χρήση δουλειά- σπιτι εντός πόλης (Ηράκλειο Κρήτης),να εχω τη δυνατότητα να κάνω εκδρομές χαλαρές πχ εως Χανιά. Ποιες μάρκες θεωρείτε αξιόπιστες γενικα να εστιάσω? Θα ηθελα να μου προτείνετε κάποιες μηχανες με τα παραπάνω κριτήρια ή τι θα έπρεπε να εχω ως κριτήρια γενικα? (Αυτονομία, συστήματα, σερβις,ανταλλακτικά,θετικα κ αρνητικα) Ο τύπος που εχω στο μυαλο μου κ θεωρω θα με βολεψει ειναι για παραδειγμα το DAYTONA ADX 300 TCS ,εμφανισιακα δηλαδή ψάχνω κάτι τέτοιο, ιδανικότερα με επίπεδο μέρος στα πόδια σε περίπτωση που θελω να μεταφερω κάτι Μη βάλετε κριτηριο την τιμή.Με νοιαζουν πρωτίστως τα υπολοιπα να βρω. Εχω στο νου μου ως 6.000 για κατι καλο ευχαριστώ! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2024 από τον Iraklio kritis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.351 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2024 Ορος, εως 400cc δεν υπάρχει. Τα άλλα που έγραψες, ναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.942 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2024 Με 6Κ budget , υπάρχει το Honda SH 350. Η καλυτερη έκδοση του μεχρι τωρα, δεν χανει ποτε σε αξία, ευκολη συντηρηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2024 (τροποποιήθηκε) πριν 16 ώρες, το μέλος Iraklio kritis έγραψε: επίπεδο μέρος στα πόδια ...δεν έχει κανένα σκούτερ πάνω από 200 κυβικά, για λόγους ακαμψίας. Κατά τ άλλα με ένα μεγάλο σκούτερ πας πολύ ευχάριστα Ηράκλειο-Χανιά, και τις δύο φορές που θα το δοκιμάσεις. Κατά τ άλλα ότι σου είπαν οι προηγούμενοι, αλλά να ξέρεις οτι θα είναι βαρύ και"μπαούλο" μέσα στο Ηράκλειο. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2024 από τον costikos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.964 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2024 Θέλεις σκούτερ ή μηχανή? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Iraklio kritis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2024 Σκούτερ. Σκεφτηκα οτι ισως ξεκινησω με ενα για εντός πόλης δουλειά-σπιτι. Απλως με νοιάζει να είναι αξιόπιστο. Για τα sym τι αποψη έχετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.964 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2024 Το σκούτερ είναι εργαλείο μετακίνησης, δεν χρειάζεται να πάρεις κάτι μεγαλύτερο από 300cc και όχι κάτι πανάκριβο, πάρε ένα SYM να κάνεις τη δουλειά σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες