Jump to content
Sign in to follow this  
spiros!!!

Βρήκα την Ιθάκη μου

Recommended Posts

Πήρα την απόφαση να χαιρετήσω τον τίμιο  πήγασο προς αναζήτηση της νέας μου μοτο. Η διάθεση υπήρχε , το χρήμα υπήρχε η μηχανή δεν υπήρχε..

Έπειτα από τρελή αναζήτηση ετοιμοπαράδοτου από τον Μάιο σε Αθήνα Πάτρα και άλλες πόλεις και με ημερομηνία παράδοσης καινούριας μετά από 6 μήνες (και βλέπουμε), τελικά τέλος Ιουλίου βρέθηκε από τυχαία αναζήτηση στο car η νέα μου μηχανή. Το πως, έχει λίγο πλάκα γιατί χάζευα μια άλλη μοτοσυκλέτα σε αγγελία και από πίσω στη φωτο πήρε το μάτι μου αυτό που έψαχνα μήνες και κυριολεκτικά βρήκα την Ιθάκη μου.

Και ναι είμαι εδώ και 4 μήνες περήφανος κάτοχος ενός VOGE 525DSX.

Δυστυχώς λόγο δουλειάς και απομάκρυνσης από το σπίτι δεν την έχω χαρεί. Όλα και όλα 550χλμ έχω κάνει σε 4 μήνες και όπως πάει η δουλειά δε βλέπω μέχρι τον Μάιο να πιάνω τα 1000χλμ. Άτιμη ξενιτιά..

Πάντως μέχρι στιγμής μπορώ να πω ότι φαίνεται πολύ καλή σαν μοτοσυκλέτα.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ο ήχος της λειτουργίας μηχανής που θυμίζει σε μικρό βαθμό αυτό το σφυριγματάκι που κάνουν τα triumph.

Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι μου φαίνεται λίγο σκληρό το κιβώτιο αλλά πιστεύω μετά την αλλαγή λαδιών που θα κάνω άμεσα θα στρώσει (οπωσδήποτε silkolene 10-40pro). Άλλωστε η μηχανή είναι άστρωτη ακόμα. Αυτά...

Εύχομαι να έχω καλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πάντα όρθιος και πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα εύχομαι, αλλά αφού δεν πόσταρες φωτό δεν σε πιστεύουμε, ζούμε μια ετεροχρονισμένη πρωτΑπριλιά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες