gab 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 Έχω ένα suzuki fx και εκεί που δούλευε κανονικά άρχισε κάποιες φορές να μην τραβάει και έκανε μπερδέματα και τώρα δεν ανάβει καθόλου μήπως ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.845 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 Καταρχάς ξεκίνα με το μπουζί, η πιο απλή και φθηνή λύση. Έπειτα πας στο καρμπυρατέρ. Πότε συντηρήθηκε τελευταία φορά; Μπορεί να χρήζει καθαρισμού και επισκευής. Αν το βγάλεις, καθάρισε το καλά και ρίξε μια ματιά στην μεμβράνη του slide. Το μηχανάκι αυτό έχει καρμπυρατέρ υποπίεσης και ακόμα και ένα μικρό σκισιματάκι στην μεμβράνη του είναι αρκετό για να προκαλέσει προβλήματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gab 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 Έχω βάλει καινούριο μπουζί και έχω αλλάξει καρμπυρατέρ έβαλα 30 Μήπως φταίνε τα πινια η ο εγκέφαλος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.845 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 Το μηχανάκι σου δεν έχει εγκέφαλο. Απλή ηλεκτρονική έχει. Αν ήτανε πηνία δεν θα είχες μπαταρία. Η μίζα γυρνάει κανονικά ή όχι; Καρμπυρατέρ 30αρι...εικαζω κάποια από αυτά τα καλά τα PWK....βαλε ξανά το εργοστασιακο και θα στρώσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gab 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 (τροποποιήθηκε) Το μηχανάκι δεν έχει μπαταρία και η μίζα δεν λειτουργεί εχω ξανά δοκιμάσει με το μαμά το καρμπυρατέρ και πάλι δεν άναβε Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 12 από τον gab Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.845 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 Δεν ξέρω τότε...μπαταρια γιατί δεν βάζεις καινουρια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gab 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 Είχα βάλει απλά την τελείωσε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 Χαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχα Εχω ένα τριμπούρδελο, του έχω βγάλει τα μάτια, τα μισά συστήματα πάνω του δεν δουλεύουν, τα άλλα μισά τα έχω αλλάξει με ότινάναι πράγματα, ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, απλά ρωτάω, τινάχει, τινάχει... ''Ελληνες ο πιο έξυπνος λαός του πλανήτη, γνήσιοι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων'' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.523 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 Και σε τραγούδι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.845 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 Εφόσον δεν έχω το μηχανάκι μπροστά μου δεν μπορώ παρά μόνο να μπω σε τηλέδιαγνωστικό mode... 1) η μίζα δεν λειτουργεί γιατί απλά το μηχανάκι δεν έχει μπαταρία. Αν με νέα μπαταρία κάνει κόλπα τότε ίσως καρβουνάκια μίζας. 2) το "δεν τραβάει και μπερδεύει" αν ήτανε ηλεκτρολογικό θα συνοδευόταν από κάτι τρελά όπως να τρεμοπαίζει και να αναβοσβήνει όλος ο φωτισμός στο μηχανάκι. Ελλιπείς πληροφορίες, κάνει κάτι το περίεργο σε αυτά; Φώτα έχεις όταν λειτουργεί; Αν και τα FX γενικά δεν είχαν θέματα με τα ρεύματα τους. 3) σκέφτηκες ότι μήπως το μπουζοκαλώδιο ή και ο πολλαπλασιαστής τα τίναξαν; Κοίταξες ανορθωτή; 4) if all fails, δεν είναι κακή ιδέα να πας σε έναν μάστορα να στο φτιάξει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 πριν 20 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Το μηχανάκι σου δεν έχει εγκέφαλο. Απλή ηλεκτρονική έχει. Δώσε μου μια ικανοποιητική και τεχνικά άρτια απάντηση, τι διαφορά έχει το ένα από το άλλο, και γιατί δεν είναι διαφορετικές λέξεις για το ίδιο πράγμα, να δω κάτι που θελω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.845 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 Το έγραψα έτσι ως "αργκό" ίσως. Εγκέφαλο εννοούμε τυπικά την μονάδα διαχείρισης ενός injection κινητήρα, ενώ ηλεκτρονική είναι όρος που έμεινε από τα καρμπυρατεράτα μοντέλα. Τον ίδιο σκοπό έχουν και τα δυο, απλώς η ηλεκτρονική σε ένα καρμπ μηχανάκι (όπως το FX) ελέγχει το αβάνς, ενώ η ECU ενός ψεκαστού κινητήρα ελέγχει τόσο το αβάνς όσο και την ποσότητα καυσίμου που θα ψεκαστεί από το/τα μπεκ, βάση τιμών που διαβάζει από τους αισθητήρες της μοτοσυκλέτας. Δεν διαφοροποιώ το ένα με το άλλο, τον ίδιο σκοπό εκτελούν. Απλά οι περισσότεροι (σχεδόν όλοι ίσως) τείνουν να τα ονομάζουν ανάλογα με το σύστημα τροφοδοσίας του εκάστοτε μοντέλου. Ίσως βλακώδες απάντηση η παραπάνω αλλά ναι. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες