Jump to content

Recommended Posts

Καλησπερα μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει κανενα μοτερ 150 χωρις συμπλεκτη? Και το κυβοτιο ταχυτητων να ειναι Ν 1 2 3 4 κανονικο παρακαλω, ευχαριστω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Όχι δεν υπάρχει αυτό που ζητάς. 

Όλα αυτοί οι κινεζοκινητήρες στα 150 κυβικά έρχονται με συμπλέκτη.

ΥΓ: *κιβώτιο....sorry αλλά μου βγήκαν τα μάτια εκεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

Όχι δεν υπάρχει αυτό που ζητάς. 

Όλα αυτοί οι κινεζοκινητήρες στα 150 κυβικά έρχονται με συμπλέκτη.

ΥΓ: *κιβώτιο....sorry αλλά μου βγήκαν τα μάτια εκεί.

Συγνωμη φιλε μου το εγραψα βιαστα, μηπως ξερεις αν σε, ας πουμε σε ενα μονστερ 150 για παραδειγμα το κιβωτειο παραμενει το ιδιο με τα αλλα μοτερ? Δηλαδη το κανονικο ειναι Ν 1 2 3 4. Σε καποια μηχανακια που βγαινουν μαμα 150 πχ GTR το κιβωτιο ειναι 1 Ν 2 3 4. Αν εγω παρω μονστερακι για ντεβε θα ειναι το κιβωτιο σαν τα GTR?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το GTR έχει κινητήρα μοτοσυκλέτας, μοιράζεται την ίδια (σχεδόν) μονάδα με το CBR150. Το Monster είναι "παπίσιο" μοτέρ...λογικά όλες κάτω θα είναι. Δεν έχω οδηγήσει ποτέ, δεν ξέρω ακριβώς.

Γιατί σε φοβίζει αν είναι 1η κάτω και οι άλλες πάνω; Επίσης να ξέρεις πως με αυτή την μετατροπή θα είσαι παράνομος...

Τροποποιήθηκε από τον ShapeshifterGR98

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

Το GTR έχει κινητήρα μοτοσυκλέτας, μοιράζεται την ίδια (σχεδόν) μονάδα με το CBR150. Το Monster είναι "παπίσιο" μοτέρ...λογικά όλες κάτω θα είναι. Δεν έχω οδηγήσει ποτέ, δεν ξέρω ακριβώς.

Γιατί σε φοβίζει αν είναι 1η κάτω και οι άλλες πάνω; Επίσης να ξέρεις πως με αυτή την μετατροπή θα είσαι παράνομος...

Γιατι φιλε μου μεχρι να βρω την νεκρα θα εχει περασει ηδη ολο το 7ο

Ξερω οτι ειμαι παρανομος και αμαξι οδηγαω

ευχαριστω πολυ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 λεπτά, το μέλος petranxwrislifan έγραψε:

Ξερω οτι ειμαι παρανομος και αμαξι οδηγαω

Δεν έχεις δίπλωμα ε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά κάνεις και δεν έχεις δίπλωμα, γιατί αν είχες και σε σταματούσαν θα στο έπαιρναν, τώρα δεν κινδυνεύεις από κάτι τέτοιο!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σοβαρέψου, άσε τα ΚΥΒΟΤΙΑ και κοίτα να είσαι νόμιμος

Βρίσκεσαι σε ηλικία που καίγεσαι να κάνεις πράματα, αλλά οι πράξεις σου έχουν και επιπτώσεις πια.

Αν εμπλακείς σε ατύχημα θα σας κυνηγάει το δικαστήριο. Αν υπάρχουν και σωματικές κακώσεις θα σας πετάνε αγωγές και μηνύσεις μέχρι να πατήσετε μαύρο χιόνι. Οι γονείς σου θα τραβήξουν τα πάνδεινα εξαιτίας σου.

Τις ίδιες μλκίες κάναμε κάποτε και κάποιοι το πλήρωσαν ακριβά. Κάποιοι είμαστε κατά τύχη ακόμα εδώ και κάποιοι έκλεισαν και ολόκληρα σπίτια. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

Σοβαρέψου, άσε τα ΚΥΒΟΤΙΑ και κοίτα να είσαι νόμιμος

Βρίσκεσαι σε ηλικία που καίγεσαι να κάνεις πράματα, αλλά οι πράξεις σου έχουν και επιπτώσεις πια.

Αν εμπλακείς σε ατύχημα θα σας κυνηγάει το δικαστήριο. Αν υπάρχουν και σωματικές κακώσεις θα σας πετάνε αγωγές και μηνύσεις μέχρι να πατήσετε μαύρο χιόνι. Οι γονείς σου θα τραβήξουν τα πάνδεινα εξαιτίας σου.

Τις ίδιες μλκίες κάναμε κάποτε και κάποιοι το πλήρωσαν ακριβά. Κάποιοι είμαστε κατά τύχη ακόμα εδώ και κάποιοι έκλεισαν και ολόκληρα σπίτια. 

no risk no fun, μην ανησυχεις στις 3 το πρωι εδω που μενω ουτε γατα δε θα βρεις!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 8 λεπτά, το μέλος petranxwrislifan έγραψε:

no risk no fun

Την ίδια λογική είχε και ένα παλικαράκι που ήμασταν στο ίδιο Λύκειο (θεός σχωρέστον) μέχρι που έφαγε καπάκι από σούζα και χτύπησε το πίσω μέρος του κεφαλιού. Μπροστά μας όλο αυτό, καλοκαίρι 2017. Δυο μέρες μετά πέθανε στο νοσοκομείο. Έκανα να αγγίξω το παπί για καμιά εβδομάδα θυμάμαι.

Ο καθένας είναι τόσο άξιος της μοίρας του, όσο το μυαλό που κουβαλάει.

Κάνε ότι θες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος petranxwrislifan έγραψε:

no risk no fun

Αλήθεια, πόσο χρονών είσαι; Ανάλογα με την ηλικία σου, μπορώ να σου προτείνω risky δραστηριότητες που και νομιμότατες θα είναι και οι επιπτώσεις θα σε κυνηγούν για μια ζωή. Έτσι, για να έχει πλάκα το πράμα... 

πριν 1 ώρα, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

Δυο μέρες μετά πέθανε στο νοσοκομείο 

Ξέρεις τι είναι να πηγαίνεις να πάρεις πνεύμονες και καρδιά από εγκεφαλικά νεκρούς και να είναι λιαρδα; Να έχουν γίνει μπλε μαρέν από τις κακώσεις του θώρακα; Ακατάλληλα μοσχεύματα; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 8 λεπτά, το μέλος CRX έγραψε:

Ξέρεις τι είναι να πηγαίνεις να πάρεις πνεύμονες και καρδιά από εγκεφαλικά νεκρούς και να είναι λιαρδα; Να έχουν γίνει μπλε μαρέν από τις κακώσεις του θώρακα; Ακατάλληλα μοσχεύματα; 

Όχι και ειλικρινά δεν ξέρω αν θέλω να μάθω...το ζήτημα είναι πως το παλικάρι έφυγε άδικα, τον κλάψανε οι γονείς του, κλάψαμε και εμείς και όλο αυτό γιατί "no risk no fun".

Άδικα τα γράφουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 19 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

Την ίδια λογική είχε και ένα παλικαράκι που ήμασταν στο ίδιο Λύκειο (θεός σχωρέστον) μέχρι που έφαγε καπάκι από σούζα και χτύπησε το πίσω μέρος του κεφαλιού. Μπροστά μας όλο αυτό, καλοκαίρι 2017. Δυο μέρες μετά πέθανε στο νοσοκομείο. Έκανα να αγγίξω το παπί για καμιά εβδομάδα θυμάμαι.

Ο καθένας είναι τόσο άξιος της μοίρας του, όσο το μυαλό που κουβαλάει.

Κάνε ότι θες

Σουζες, πατηματα, σφινες και μπουρδες φτου μακρια, απλα σε αυτη την κολωπολη που μενω ειναι 90 μοιρες ανηφωρες φιλε μου δε παει ΤΙΠΟΤΑ βημα (και παντα κρανος!!)

πριν 18 ώρες, το μέλος CRX έγραψε:

Αλήθεια, πόσο χρονών είσαι; Ανάλογα με την ηλικία σου, μπορώ να σου προτείνω risky δραστηριότητες που και νομιμότατες θα είναι και οι επιπτώσεις θα σε κυνηγούν για μια ζωή. Έτσι, για να έχει πλάκα το πράμα... 

φιλε μου και με τα ποδια αν βγεις υπαρχει πιθανοτητα να σκοτωθεις, οταν ειναι η ωρα του καθενος ο καθενας θα φυγει. Δυστηχως, ευτηχως, ο Θεος ξερει το καλυτερο.

Τροποποιήθηκε από τον petranxwrislifan

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πριν 38 λεπτά, το μέλος petranxwrislifan έγραψε:

φιλε μου και με τα ποδια αν βγεις υπαρχει πιθανοτητα να σκοτωθεις, οταν ειναι η ωρα του καθενος ο καθενας θα φυγει. Δυστηχως, ευτηχως, ο Θεος ξερει το καλυτερο.

Αυτό λέγεται εθελοτυφλία, το λιγότερο. Κοινώς, υποστηρίζεις το λάθος που κάνεις με αυθαίρετες υποθέσεις. Για παράδειγμα: γιατί να χρησιμοποιώ προφυλακτικό αφού υπάρχει πιθανότητα να σπάσει; 

Ας προσπαθήσω να απαντήσω σοβαρά. Τί μηχανάκι έχεις και για τί μηχανάκι έχεις δίπλωμα (αν έχεις); 

Πόσο χρονών είσαι (για να πάρεις απαντήσεις σύμφωνα με τις επιλογές που έχεις); 

Τροποποιήθηκε από τον CRX

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 15 λεπτά, το μέλος CRX έγραψε:

Αυτό λέγεται εθελοτυφλία, το λιγότερο. Κοινώς, υποστηρίζεις το λάθος που κάνεις με αυθαίρετες υποθέσεις. Για παράδειγμα: γιατί να χρησιμοποιώ προφυλακτικό αφού υπάρχει πιθανότητα να σπάσει; 

Ας προσπαθήσω να απαντήσω σοβαρά. Τί μηχανάκι έχεις και για τί μηχανάκι έχεις δίπλωμα (αν έχεις); 

Πόσο χρονών είσαι (για να πάρεις απαντήσεις σύμφωνα με τις επιλογές που έχεις); 

16 στα δεκαεφτα και για 50αρι αν και οδηγαω απο ποιο μικρος 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άρα βγάζεις δίπλωμα για μοτοποδήλατο και βρίσκεις ένα σωστό 50αρι και είσαι μάγκας και νόμιμος. Και πριν μου πεις για ανηφόρες και μπούρδες, με μαμά κινέζικο 50αρι, μόνο που είχε κοντό γρανάζωμα, έχω κάνει δικάβαλο, 80 κιλά ο καθένας μας, Πειραιά - Ωρωπό. Μια χαρά μας έβγαλε στις ανηφόρες του Καλάμου. Δεν έβαζε φωτιά στην άσφαλτο αλλά δεν κόλλησε και πουθενά. 

Οπότε, σωστό γρανάζωμα και υπομονή και μια χαρά θα είσαι για τον επόμενο 1,5 χρόνο μέχρι να πάρεις το Α1. Και άσε τα monster και gtr... Δεν χρειάζεσαι 150cc για να κυκλοφορείς στην πόλη, στην ηλικία σου. 

Αλήθεια, οι γονείς - κηδεμόνες σου τί άποψη έχουν για όλα αυτά; Γιατί αν είσαι παράνομος και σου κάτσει η στραβή, αυτοί θα πληρώνουν μια ζωή... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέτρο σοβαρά τώρα...

Λόγο ηλικίας θες να δειχθείς και είναι κατανοητό. Και εμείς υπήρξαμε έφηβοι κάγκουρες, αλλά επειδή σε ρίχνουμε και κάποια χρόνια (εγώ μια 10ετια) αυτά που σου λέμε, δεν στα λέμε τυχαία. Νομίζεις εγώ δεν είχα κάψα να έχω το πιο γρήγορο ρημαδόπαπο στον Βόλο; Έκανα άπειρες καφρίλες με το Address και το χάλασα αρκετές φορές για να φτάσω σε σημείο να σου πω: ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ.

Τα λεφτά που θα έδινες για την σαπίλα το Monster (γιατί σάπιο είναι) δώστα σε δίπλωμα. Αυτός ο 1μιση χρόνος θα περάσει πάρα πολύ γρήγορα, πίστεψε με. Θα βγάλεις κυριλέ το Α1 και θα οδηγάς μεγαλύτερα μηχανάκια. Έχεις πολλά χρόνια μπροστά σου για να καβαλήσεις όσα κυβικά θες και ότι μηχανή λαχταρά η ψυχή σου.

Μην κοιτάς τα άλλα τα βλαμμένα στο σχολείο σου, εσύ να φροντίσεις να κάνεις την διαφορά και να είσαι σωστός. Σου ακούγεται γελοίο τώρα, αλλά αργότερα θα καταλάβεις. 

πριν 1 ώρα, το μέλος CRX έγραψε:

Και πριν μου πεις για ανηφόρες και μπούρδες, με μαμά κινέζικο 50αρι, μόνο που είχε κοντό γρανάζωμα, έχω κάνει δικάβαλο, 80 κιλά ο καθένας μας, Πειραιά - Ωρωπό. Μια χαρά μας έβγαλε στις ανηφόρες του Καλάμου. Δεν έβαζε φωτιά στην άσφαλτο αλλά δεν κόλλησε και πουθενά. 

Πλάκα κάνεις; Στο Λύκειο πηγαίναμε με τα 72αρια για μπάνιο Χορευτό και Αι Γιάννη...ειδικά στον γυρισμό έχει κάτι ανηφόρες, Παναγία βοήθα επιπέδου. Μια χαρά μας έβγαζαν.  Η πιο αρχαία και φθηνή μετατροπή...κυλινδροπίστονο + ένα 18αρι καρμπυρατέρ και έπαυε να είναι τόσο αργό. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 9 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

Πέτρο σοβαρά τώρα...

Λόγο ηλικίας θες να δειχθείς και είναι κατανοητό. Και εμείς υπήρξαμε έφηβοι κάγκουρες, αλλά επειδή σε ρίχνουμε και κάποια χρόνια (εγώ μια 10ετια) αυτά που σου λέμε, δεν στα λέμε τυχαία. Νομίζεις εγώ δεν είχα κάψα να έχω το πιο γρήγορο ρημαδόπαπο στον Βόλο; Έκανα άπειρες καφρίλες με το Address και το χάλασα αρκετές φορές για να φτάσω σε σημείο να σου πω: ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ.

Τα λεφτά που θα έδινες για την σαπίλα το Monster (γιατί σάπιο είναι) δώστα σε δίπλωμα. Αυτός ο 1μιση χρόνος θα περάσει πάρα πολύ γρήγορα, πίστεψε με. Θα βγάλεις κυριλέ το Α1 και θα οδηγάς μεγαλύτερα μηχανάκια. Έχεις πολλά χρόνια μπροστά σου για να καβαλήσεις όσα κυβικά θες και ότι μηχανή λαχταρά η ψυχή σου.

Μην κοιτάς τα άλλα τα βλαμμένα στο σχολείο σου, εσύ να φροντίσεις να κάνεις την διαφορά και να είσαι σωστός. Σου ακούγεται γελοίο τώρα, αλλά αργότερα θα καταλάβεις. 

Πλάκα κάνεις; Στο Λύκειο πηγαίναμε με τα 72αρια για μπάνιο Χορευτό και Αι Γιάννη...ειδικά στον γυρισμό έχει κάτι ανηφόρες, Παναγία βοήθα επιπέδου. Μια χαρά μας έβγαζαν.  Η πιο αρχαία και φθηνή μετατροπή...κυλινδροπίστονο + ένα 18αρι καρμπυρατέρ και έπαυε να είναι τόσο αργό. 

Να δειχνω δε με ενδιαφερει, να νεβενω τις ανηφωρες στο σπιτι μου θελω που μιλαμε τρειαντα σαραντα μοιρες ανηφορες ειναι φιλε μου. Αφου λες οτι ειναι σαπιο θα σε ακουσω και απλα θα παρω αλλο μηχανακι. Ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από όλα όσα σου είπαμε δηλαδή εσυ αυτό κατάλαβες. Δίπλωμα ουτε λογος. 

Ξέρεις κάτι, κάνε ότι θες δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Αλλά αν φας το κεφάλι σου τότε προκαταβολικά, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ. 

Over and out. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σπαταλάτε φαιά ουσία και εργατοώρες στο πληκτρολόγιο,το καταλαβαίνετε, έτσι?

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ότι καφριλικια κάνανε οι πατεράδες μας, τα ίδια κάναμε και εμείς σαν βλάκες, τα ίδια κάνουν και σήμερα. 

Μεγάλο πιστονι = μεγάλη π**τσα ολέ. Τουλάχιστον εμείς ακουγαμε και λίγο, αλλάξαμε όσο γινόταν. 

There is no hope 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 7 ώρες, το μέλος karellen έγραψε:

Σπαταλάτε φαιά ουσία και εργατοώρες στο πληκτρολόγιο,το καταλαβαίνετε, έτσι?

Και ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα, πίσω από τον ''16ρη'' είναι ένας 50ρης που παριστάνει τον χαζό, για να σπάει πλάκα μαζί σας που απαντάτε σοβαρά ε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Και ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα, πίσω από τον ''16ρη'' είναι ένας 50ρης που παριστάνει τον χαζό, για να σπάει πλάκα μαζί σας που απαντάτε σοβαρά ε;

φιλε μου αν ειναι καποιος 50 χρονον και προσπαθει να σπαει πλακα στο ιντερνετ ειναι θληβερο, καλα κανουν τα παιδια και τους ευχαριστω για τις συμβουλες τους, που αυτο το thread μπορει να το δουν και αλλοι που χρειαζονται συμβουλες και πληροφοριες. Οποτε και 50ης να ειμαι που δεν ειμαι δεν πανε τα λογια τους τζαμπα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα