spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα παιδια. Προσφατα εχω αγορασει ενα voge525dsx καινουριο. Eχω κανει μολις 250χλμ και παρατηρησα κατι. Οταν ειμαι με νεκρα ακουω εναν μικρο θορυβο σαν <<χρρρ>>(δε περιγραφεται αλλιως) απο τη μερια που ειναι το κιβώτιο.Πρεπει να σκύψω για να γινει αντιληπτός.Οταν παταω συμπλέκτη σταματάει. Ακομα δεν εχω αλλαξει τα πρωτα λαδια. Να ανησυχω? Εχω την εντύπωση οτι και σε αλλες μηχανες που είχα το εκανε αυτο. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 Φυσιολογικό. Αν δεν είναι έντονος ο θόρυβος, είναι φυσιολογικό, όλοι οι συμπλέκτες το κάνουν. Αν δεις στο μέλλον και αυξηθεί ΠΟΛΥ ο θόρυβος, και αρχίσει να σου κάνει περίεργα στην σύμπλεξη από σύμπλεξη, τότε ανησυχείς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 Τώρα δα, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Φυσιολογικό. Αν δεν είναι έντονος ο θόρυβος, είναι φυσιολογικό, όλοι οι συμπλέκτες το κάνουν. Αν δεις στο μέλλον και αυξηθεί ΠΟΛΥ ο θόρυβος, και αρχίσει να σου κάνει περίεργα στην σύμπλεξη από σύμπλεξη, τότε ανησυχείς Καλα εχω εγγύηση οποτε θαρρώ οτι στα 2 χρόνια θα κανω αρκετα χλμ. Προς το παρον την εχω 6 μηνες και εχω κάνει 250 χλμ γιατι με εφαγε η ξενιτιά. Υπαρχει περιπτωση στη πρώτη αλλαγη λαδιων να στρώσει? Επίσης παιζει καποιο ρολο που ειναι συμπλέκτης ολίσθησης? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 Συγνώμη αλλά τέτοιο θόρυβο ακούω μόνο στα "ξεροκάμπανα" και στα αυτοκίνητα (πάλι ξηρός δίσκος). Να χαρχαλεύει συμπλέκτης μέσα στα λάδια, ποτέ.Μήπως, λέω μήπως, έχει ξηρό συμπλέκτη; (Dry Clutch θα τον έλεγε το manual) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 (τροποποιήθηκε) Oχι slipper clutch το λεει Παρομοιο θορυβο(στο 1.23 λεπτο) ακουω και αυτος λεει ειναι φυσιολογικο. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 πριν 11 ώρες, το μέλος spiros!!! έγραψε: Oχι slipper clutch το λεει Παρομοιο θορυβο(στο 1.23 λεπτο) ακουω και αυτος λεει ειναι φυσιολογικο. Dry = Ξερό Slipper = Γλυστερό Δηλαδη εγώ ρώτησα αν το συγκεκριμένο μοντέλο έχει ξηρό συμπλέκτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 Slipper εχω. Και οπως ειπα μου κανει σαν αυτο που δειχνει στο βιντεο στο 1.25 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 Βρηκα ενα ιδιο με το δικο μου στο δρομο. Το σταματησα να ακουσω αν κανει τον ίδιο ηχο. Όντως κανει το ίδιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 Δεν υπάρχουν πλέον ξηροκάμπανα. Σπύρο ο συμπλέκτης σου είναι υγρός.Ολίσθηση είναι μια λειτουργία του που δεν υπερστρέφει τον τροχό όταν κάνεις μαζεμένα κατεβάσματα,όπως παλιά που έκανε μπάντα ο πίσω τροχός. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες