Benzeto 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 Χειρότερη εξυπηρέτηση από αντιπροσωπεία μοτοσυκλετών δεν έχω δει ποτέ. Παρήγγειλα την πρώτη μου μηχανή 3 Απριλίου 2024 από την επίσημη αντιπροσωπεία της πόλης μου δίνοντας προκαταβολή 1680€. Τρεις μέρες αργότερα με καλούν για να με ενημερώσουν ότι το μοντέλο που παρήγγειλα (2022) δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη και μπορώ μόνο να αγοράσω το καινούργιο (2024)... Πρώτο foul.. Λέω ας πάει στο καλό, συμβαίνουν αυτά.. Στην ημερομηνία άφιξης έχουν δηλώσει ότι θα φτάσει " περίπου Ιούλιο ", και καπάκι από κάτω " Η ημερομηνία άφιξης ενδέχεται να αλλάξει ", δεύτερο foul.. Τέλη Μαΐου με ενημερώνουν ότι η παραγγελία μου θα φτάσει μάλλον τέλη Ιουνίου. Χαίρομαι εγώ, τους αξιολογώ με 5 αστέρια και αγοράζω κράνος 500€. Μέσα στον Ιούλιο, κι ύστερα από δική μου ενόχληση, με ενημερώνουν ότι " γίνεται χαμός με τα καράβια " και μάλλον θα φτάσει τέλη Αυγούστου η παραγγελία μου, τρίτο foul... Και να 'μαστε, τελείωσε ο Αύγουστος κι ακόμα να έρθει. Το πιο καλό; Δεν έχουν καμία απολύτως ιδέα εάν έχει μπει στο καράβι, εάν φτάνει, ή εάν είναι ακόμα στην παραγωγή. Ακόμα κι αν έρθει μέσα στο Σεπτέμβριο ( που χλωμό το βλέπω ) θα αναγκαστώ να πληρώσω μεταφορική εταιρεία διότι θα λείπω στην πόλη που θα σπουδάζω. Όταν απαίτησα να μου δώσουν πίσω την προκαταβολή και να ακυρώσουν την παραγγελία, η απάντηση τους ήταν ότι θα χάσω ολόκληρη την προκαταβολή... Μπορούσαν εξ αρχής να μου πουν ότι θα αργήσει 8 μήνες, αν θα προχωρούσα με την αγορά είναι δικό μου θέμα. Τι να σας πω βρε παιδιά, φεύγω από τον κόσμο της μοτοσυκλέτας πριν καν μπω. Έχω 2 εβδομάδες που έβγαλα το Α1 κι από ότι φαίνεται θα μείνει άχρηστο. Έπρεπε εξ αρχής να υποψιαστώ ότι είναι ρουφιάνοι και απατεώνες μόνο και μόνο διαβάζοντας την απόδειξη. Ίσως τους ήταν εύκολο να με κοροϊδέψουν γιατί με είδαν νέο παιδί 18 χρονών μέσα στον ενθουσιασμό, τι να σας πω. Το θετικό είναι ότι προφύλαξα όλη μου την παρέα και πήραν από αλλού μηχανάκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papg 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 Ποιά αντιπροσωπεία ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Benzeto 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 πριν 1 ώρα, το μέλος papg έγραψε: Ποιά αντιπροσωπεία ? Είναι αντιπροσωπεία honda 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Benzeto 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 Τελικά δεν μπορεί να εκτελωνιστεί η μηχανή από όσο μου είπαν από την αντιπροσωπεία. Επειδή είναι μοντέλο 2024 έχουν κάποιο πρόβλημα λένε και δεν μπορούν να το λύσουν με αποτέλεσμα να ανακληθεί η παραγγελία. Τζάμπα η αναμονή και ο ενθουσιασμός μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 Ξενέρωσα ακόμη και εγώ, πραγματικά. Τι σου είπαν ότι θα γίνει από εδώ και πέρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Benzeto 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 πριν 23 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Ξενέρωσα ακόμη και εγώ, πραγματικά. Τι σου είπαν ότι θα γίνει από εδώ και πέρα? Μου πρότειναν να πάρω ένα εκθεσιακό μοντέλο το οποίο είναι εξίσου όμορφο αλλά τώρα δεν νομίζω να αγοράσω κάτι από αυτή την αντιπροσωπεία. Κρίμα πραγματικά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 Εάν σου κάνουν καμία επιπλέον εκπτωση λόγω της ταλαιπωρίας σου και πάνω απ´ολα σου αρέσει το εκθεσιακό τσίμπα το, αν δεν σου αρέσει όμως μην το πάρεις. Με την προκαταβολή που έδωσες τι γίνεται? Θα στην επιστρέψουν στην περίπτωση που δεν θα γίνει το deal? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Benzeto 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 πριν 1 ώρα, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Εάν σου κάνουν καμία επιπλέον εκπτωση λόγω της ταλαιπωρίας σου και πάνω απ´ολα σου αρέσει το εκθεσιακό τσίμπα το, αν δεν σου αρέσει όμως μην το πάρεις. Με την προκαταβολή που έδωσες τι γίνεται? Θα στην επιστρέψουν στην περίπτωση που δεν θα γίνει το deal? Η έκπτωση στο εκθεσιακό είναι 100€, δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου. Όσον αφορά την προκαταβολή ευτυχώς για εμένα επιστρέφονται τα χρήματα. Ίσως σε 2 χρόνια που θα βγάλω το Α2 επιστρέψω για το cb650r, αν και θα είμαι πολύ επιφυλακτικός και προσεκτικός αυτή τη φορά. Είναι δυνατόν η επίσημη αντιπροσωπεία της Honda να μην ξέρει πότε φεύγουν τα καράβια, εάν η μηχανή έχει μπει στο καράβι, εάν μπορεί να εκτελωνιστεί και αν θα έρθει στην ώρα της; Το θεωρώ απαράδεκτο. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια, αλλά όχι να με έχουν στην αναμονή από τον Απρίλιο, να καθυστερούν 2 μήνες, και ύστερα να μου λένε ότι δεν μπορεί να εκτελωνιστεί... Λίγος σεβασμός στην εμπιστοσύνη του αγοραστή... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 Τα 100 ευρώ είναι αστείο πόσο, δεν ντράπηκαν να το πουν κιόλας, είναι πολύ κρίμα που σε αποθάρρυναν με αυτό τον τρόπο, τουλάχιστον δεν το βάζεις κάτω αφού σκέφτεσαι να πας για Α2. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 Πολύ έξυπνος επιχειρηματίας. Έχασε έναν σίγουρο πελάτη, έναν πολύ πιθανό εκ νέου μελλοντικό πελάτη καθώς και τον κύκλο του. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες