KOSTAS150 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 Καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος του μικρου ληστη και πως μου ηρθε και πειραξα την θεση οδηγησης , ειναι καπως σαν του cbr 600 f . Στην πρωτη εκδρομουλα αθηνα κιατο μια χαρα ειχε και πολυ αερα και μου φανηκε οτι η σκυφτη θεση βοηθησε,. Δευτερο ταξιδι κερκυρα πολλα τα χιλιομετρα πιαστικα λιγο και λεω μηπως εκανα λαθος ή ειναι και θεμα συνηθειας ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 Ενα διαχρονικό πρόβλημα ισως και άλυτο είναι τα μεγάλα ταξίδια και ο κ@λος μας 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2noob2furious 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 Συνήθεια είναι. Σιγά σιγά με τα ταξίδια και τα χρόνια στρώνει ο πισινός. Μετά βγαίνουν αλλά προβλήματα. Γόνατα, γοφοί, μέσες, αυχένες. Να υπάρχει μια ποικιλία. Μια καλή και φτηνή λύση είναι ποδηλατικό σορτσάκι από μέσα. Το χρησιμοποίησα 2-3 χρόνια σε μεγάλες αποστάσεις, αλλά πλέον δεν το χρειάζομαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες