Jump to content

Recommended Posts

Καλησπέρα αγόρασα ένα μεταχειρισμένο μηχανάκι να ξεκαθαρίσω ότι τα χαρτιά δεν έχουν γίνει έδωσα λεφτά και πήρα μηχανάκι το θέμα μου είναι . Το μηχανάκι δεν μπαίνουν εύκολα οι ταχύτητες έβαλα εχθές φώτα καινούργια και μου τα έκαψε μόνα του όταν το πήρα δεν είχε φως η εξάτμιση έχει κοπεί ο λαιμός. Είναι ένα Χόντα άστρα πήγα στο συνεργείο και ο άνθρωπος μου είπε ότι τα ηλεκτρικά του είναι λιφαν δεν έχει τίποτα μαμά . Ήξερα ότι η μηχανή είναι λιφαν αλλά όχι αυτό το παιδί που το πήρα δεν δέχεται να πληρώσει τις ζημιές που είχε ήδη το μηχανάκι. Ο άνθρωπος στο συνεργείο μου λέει ότι δεν αξίζει και ότι είναι ακριβά να τα αλλάξω. Να γυρίσω το μηχανάκι πίσω και να πάρω τα λεφτά μ η όχι 3 μέρες το οδηγάω. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν μπορείς δώστο πίσω το κελεπούρι και πάρε πάλι τα λεφτά σου, αν και δεν νομίζω να δεχτεί ο τύπος. 

Τι εννοείς "δεν έχουν γίνει χαρτιά", δεν έχεις κάνει μεταβίβαση; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετάβαση δεν έχω κάνει το μηχανάκι είναι στο όνομα του δεν έχω το δικαίωμα να του το δώσω και να πάρω τα λεφτά μου . Δεν πληρώνει δικές του ζημιές έδωσα λεφτά για ένα μηχανάκι που " όλα είναι καλά " και τελικά δεν είναι 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωνσταντίνα, καλημέρα. Δυστυχώς, ο τύπος που "αγόρασες" το μηχανάκι έχει το πάνω χέρι. Τυπικά (και ουσιαστικά) το μηχανάκι είναι δικό του, τη στιγμή που είναι στο όνομά του και ΔΕΝ κάνατε τα απαραίτητα για τη μεταβίβαση. Έχεις στα χέρια σου ένα ξένο όχημα με ότι συνέπειες μπορεί να έχει αυτό. Δεν μπορείς να το ασφαλίσεις και αν σε σταματήσουν για έλεγχο ή χειρότερα, αν γίνει ατύχημα θα είσαι ξεκρέμαστη (μπλέκεις χοντρά με δικαστήριο). Αν ο τύπος είναι κακοήθης μέχρι ότι του το έχεις κλέψει μπορεί να σε κατηγορήσει. Βέβαια και εσύ από μέρους σου μπορείς να τον βάλεις σε περιπέτειες αλλά ας μην το φτάσουμε εκεί. 

Όταν του έδωσες χρήματα, σου υπέγραψε κάποιο συμφωνητικό; Κάποια απόδειξη; Υπήρχε κάποιος μάρτυρας, τουλάχιστον; 

Επέστρεψε το μηχανάκι και ζήτα τα χρήματα που του έδωσες. Αλλά και εγώ θεωρώ απίθανο να δεχτεί πίσω ένα σαράβαλο που μόλις ξεφορτωθηκε. 

Τροποποιήθηκε από τον CRX

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχουν τα μηνύματα και τα τηλέφωνα και άτομα που μας είδαν και μιλήσαμε όλοι για την ανταλλαγή. Σκέφτομαι να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι το πάω στο τάδε συνεργείο περνά να πληρώσεις. Υπάρχει και υλικό από κάμερα που του έδωσα λεφτά και μου γύρισε τα κλειδιά. Παιδιά το μηχανάκι δεν ανάβουν τα φώτα αλλά ανάβουν τα φλας δεν ξέρω τι ζημιά έχει και πόσο θα μου πάρει. Φλας κανονικά αλλά φώτα όχι άλλαξα λάμπα στα φώτα αλλά μου τα έκαψε στο πρώτο δεκάλεπτο δεν ξέρω τι να κάνω έχω πελαγωσει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιθανόν θέλει μπαταρία. Ισως να θέλει και καμιά ανόρθωση-πηνίο.

Δεν ξέρω πόσο το πήρες, αλλά δεν είναι ακριβά πράγματα αυτά. Αν το πήρες 1000 ευρώ δεν ειναι τίποτα να δώσεις και 20 ευρώ μια μπαταρία ξέρω γω. Αν το πήρες 50 ευρώ, πάλι 20 θα έχει η μπαταρία. Δεν το λες, δεν ξέρω.

Δεν έχω καμία εικόνα για το όχημα, δεν ξέρω. Μπορεί να είναι ένα αξιοπρεπές και να θέλει δυο τρία πραγματάκια, μπορεί να είναι ένα σκουπίδι που κανονικά έπρεπε να πάει για ανακύκλώση. Δεν το λες, δεν ξέρω. Βάλτο τουλάχιστον μια καλή φωτογραφία να το δούμε.

Τι συννενόηση κάνατε, με ποια σειρά θα πάνε τα λεφτά, το όχημα, τα χαρτιά, δεν το λες, δεν το ξέρω κι αυτό.

Γενικά, δεν ξέρω τι ζητάς ακριβώς με αυτό το ποστ. Εσύ συννενοήθηκες με ένα άνθρωπο, εσύ τα έμπλεξες ή νομίζεις ότι τα έμπλεξες, ε εσύ βρες μια λύση. Τι περιμένεις δλδ ακριβώς από ένα forum το οποίο ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ τι είναι αυτά που λες, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ποιές είναι οι λεπτομέρειες της συναλλαγής σου, να σου πει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα μηχανάκι με τα όλα του είναι καινούργια πλαστικά και η μπαταρία καινούργια είναι με τα λεγόμενα του . Του έδωσα μπροστά 500 και μετά από μισό μήνα του έδωσα αλλά 500 και μου έδωσε τα κλειδιά χέρι με χέρι τα χαρτιά δεν τα έχουμε κάνει σε λίγες μέρες θα γίνουν. Απλά δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω και άλλα λεφτά εγώ ενώ πλήρωσα 1.000 θα πληρώσω δλδ δικές του ζημιές γτ έτσι μου το έδωσε. Το μηχανάκι είναι εντάξει το θέμα είναι τα φώτα βάζω καινούργια και το καεί την ίδια μέρα . Και οι ταχύτητες δεν μπαίνουν καλά. Το έχω πρώτη ας πούμε και βγάζω για νεκρά και ξανά πάει Τετάρτη. Είναι πολλές οι αλλαγές που πρέπει να κάνω. Δεν ξέρω αν αξίζει να τα πληρώσω εγώ η αυτός η να πάρω λεφτά πίσω και αυτός το μηχανάκι του . Δλδ 1000 και τα έξοδα εγω . Ένα Χόντα  γιουρο 4 καινούργια πλαστικά φιμε τζάμια μπροστά και πίσω

Τροποποιήθηκε από τον Κωνσταντίνα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από το πρώτο μήνυμα λες πως το μηχανάκι έχει αρκετά πράγματα από λιφάν πάνω του, προβληματικές ταχύτητες, καίει φώτα, τρύπια εξάτμιση. Και αυτά είναι όσα φαίνονται. Οπότε δεν το λες ούτε με τα όλα του, ούτε εντάξει. Έχει ένα περάσει ένα βίο και μια πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά. 

Εφόσον ο τύπος δε δέχεται να το πάρει πίσω και να σου επιστρέψει τα λεφτά σου ή έστω να πληρώσει για τις επισκευές, δε μένουν και πολλές επιλογές.

Αν μπορείς ζήτα μια εκτίμηση κόστους από δύο τρεις μάστορες. Μη μείνεις στον ένα, εκτός αν είναι πολύ δικός σου άνθρωπος. Και μετά μπορείς να αποφασίσεις αν αξίζει να το επισκευάσεις ή να το στείλεις. Και πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση φρόντισε να πάρεις τα χαρτιά του, για να μην μπλέξεις περισσότερο. 

Το πάθημα μάθημα για την επόμενη φορά. Αλλοι δώσαμε αρκετές χιλιάδες ευρώ παραπάνω για το ίδιο ακριβώς μάθημα, οπότε φτηνά σου ήρθε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα