Jump to content

Recommended Posts

Είμαι 19 χρόνων και τώρα που πάω 20 θα ανανεώσω το δίπλωμα στα 600 κυβικά και σκέφτομαι να αγοράσω μια μηχανή γρήγορη. Ωστόσο δεν μου αρέσουν οι μηχανές που είσαι ξάπλα όποτε σκέφτηκα να το πάω σε supermoto. Έλεγα να παρω κανένα xtx 660. Έχετε να μου προτείνετε κάτι παρόμοιο και καλύτερο από αυτό; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και γιατί να μείνεις στον έναν κύλινδρο; Στο panigale V2 πήγαινε απευθείας, να γίνεις δλδ 20 χρόνων και να σε κοροϊδεύουνε οι συμμαθητες σου στο ΕΠΑΛ με τα χαμηλωμένα Α3 που δεν θα τους περνάς; Χαλιά ρε μπρο

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η μοτοσυκλέττα δεν είναι αξεσουάρ μόστρας, κανονικά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 ώρες, το μέλος Mi_ka έγραψε:

Δεν είναι ε;

2023-ducati-streetfighter-v4-lamborghini

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 ώρες, το μέλος Mi_ka έγραψε:

Δεν αντιλέγω αλλά αν πάρεις κάτι θα πάρεις κάτι να σαρεσει. Δεν σας είπα να μου πείτε τι μηχανή να παρω απλά ρώτησα να μου πείτε κάτι κοντά στο μοντέλο που έγραψα για να παρω και εγω καμία ιδέα 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 22 λεπτά, το μέλος kwstassth έγραψε:

Δεν αντιλέγω αλλά αν πάρεις κάτι θα πάρεις κάτι να σαρεσει. Δεν σας είπα να μου πείτε τι μηχανή να παρω απλά ρώτησα να μου πείτε κάτι κοντά στο μοντέλο που έγραψα για να παρω και εγω καμία ιδέα 

Το μοντέλο που έγραψες δεν μπορεις να το οδηγήσεις νόμιμα στην Ελλάδα στην ηλικία σου. Δεν το καλύπτει ούτε το Α1 δίπλωμα, ούτε το Α2. Απεριόριστο δίπλωμα Α θέλεις ακόμα άλλα δύο χρόνια ΑΝ έχεις μικρότερο δίπλωμα, αλλιώς αν δεν έχεις καθόλου, θες άλλα 4.

Αν παρόλαυτά, επιμείνεις και αρχίσεις να οδηγάς κάτι που δεν πρέπει, σε περίπτωση ατυχήματος, η ασφαλιστική εταιρία δεν θα σε καλύψει και θα πρέπει ΟΛΑ να τα βάλεις από την τσέπη σου.

Αν για παράδειγμα, τραυματίσεις κάποιον, και νοσηλευτεί σε Ιδιωτικό νοσοκομείο με 2385 ευρώ ΤΗΝ ΜΕΡΑ κόστος, αυτό θα σου γίνει αγωγή σε αστικό δικαστήριο, να το πληρώσεις εσύ. Φαντάσου να νοσηλευτεί για 20 μέρες ξέρω γω.

Οδήγα μηχανές που δεν πρέπει, τι κάθεσαι;

Πάρε κανά 250ρι-300ρι που οδηγάς με Α2, μάθε 1-2 χρόνια την οδήγηση, βγάλε μετά το Α, και βλέπεις τι βαρβάτο μοτάρντ θα πάρεις, έτσι ώστε να είσαι ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 8 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Το μοντέλο που έγραψες δεν μπορεις να το οδηγήσεις νόμιμα στην Ελλάδα στην ηλικία σου. Δεν το καλύπτει ούτε το Α1 δίπλωμα, ούτε το Α2. Απεριόριστο δίπλωμα Α θέλεις ακόμα άλλα δύο χρόνια ΑΝ έχεις μικρότερο δίπλωμα, αλλιώς αν δεν έχεις καθόλου, θες άλλα 4.

Αν παρόλαυτά, επιμείνεις και αρχίσεις να οδηγάς κάτι που δεν πρέπει, σε περίπτωση ατυχήματος, η ασφαλιστική εταιρία δεν θα σε καλύψει και θα πρέπει ΟΛΑ να τα βάλεις από την τσέπη σου.

Αν για παράδειγμα, τραυματίσεις κάποιον, και νοσηλευτεί σε Ιδιωτικό νοσοκομείο με 2385 ευρώ ΤΗΝ ΜΕΡΑ κόστος, αυτό θα σου γίνει αγωγή σε αστικό δικαστήριο, να το πληρώσεις εσύ. Φαντάσου να νοσηλευτεί για 20 μέρες ξέρω γω.

Πάρε κανά 250ρι-300ρι που οδηγάς με Α2, μάθε 1-2 χρόνια την οδήγηση, βγάλε μετά το Α, και βλέπεις τι βαρβάτο μοτάρντ θα πάρεις, έτσι ώστε να είσαι ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ.

Κοιτά δεν το χα σκεφτεί έτσι καλα τα λες αλλά από 250-300ρια δεν εχω ιδέα. Καμία πρόταση;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 7 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Για duke 390 έχουμε καμία άποψη ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν το βρεις σε καλή κατάσταση, χωρίς προβλήματα, είναι ωραίο εργαλείο, και θα σε βάλει και στο τριπάκι της οδήγησης που θέλεις.

Ελαφρύ, ευέλικο, χαμηλό κέντρο βάρους, ΚΑΜΙΑ σχέση με τον ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟ ΧΤΧ που σκεφτόσουν, ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με motard οδήγηση και είναι ένα απολίθωμα οδηγικά.

Και το οδηγάς και με Α2 νόμιμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 27/7/2024 at 2:44 ΜΜ, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Δεν είναι ε;

2023-ducati-streetfighter-v4-lamborghini

Όχι δεν είναι - μπορεί να είναι και αντικείμενο μόστρας αλλά κατ’αρχήν είναι Μοτοσυκλέττα και αν θέλουμε να είμαστε Μοτοσυκλεττιστές και όχι απλά χρήστες δικύκλου η μόστρα ΔΕΝ είναι το πρωτεύον που κοιτάμε - ακόμα και τα Χαρχάρλεϋ που έχουν ως βασική παράμετρο τη μόστρα παραμένουν πρωτίστως μοτοσυκλέττες εκθέτοντας το χρήστη τους αν δεν είναι μοτοσυκλεττιστής. 

Τώρα αυτό το πράσινο πράμα έχει ενδιαφέρον για σχολιασμό αλλά ποιος θα το πάει όπως υπόσχεται το κάφρικο λουκ, δεν ξέρω… στο καφέ πάντως να το δω παρκαρισμένο μάλλον θα με ανακατέψει πριν αποφασίσω να μην κάτσω να πιω καφέ εκεί με τα νεοσκυλάδικα που θα ακούγονται…

Την 27/7/2024 at 3:08 ΜΜ, το μέλος kwstassth έγραψε:

Το ΚαΤεΜάκι 390 το έχει φίλη μινιατούρα γυμνάστρια κυρίως για να μπαίνει Σέρρες και καμμιά ψιλοβόλτα, φοβερό αλλά υπερβολικά «στημένο» για αρχάριο, στην καθημερινότητα υποφέρει και αυτό και ο καβαλάρης του.

Φίλος, γνώστης 30άρης και η σύζυγος του αφού πήγανε να τα δουν όλα στην έκθεση τελικά ψωνίσανε και πάθανε πλάκα με τον ίδιο κινητήρα 390 πιο πολιτικά κουρδισμένο και τοποθετημένο σε ανέλπιστα ποιοτικό για τα λεφτά του μηχανάκι - 2 μήνες τώρα μου λέει «ποιότητα σαν Χόντα», μοτεράκι άψογο για γενική σβέλτη χρήση, σασί&περιφερειακά έτοιμα για μοντέλο με 500άρι δικύλινδρο μοτέρ…

Η εταιρία τώρα στήνει δίκτυο συντήρησης οπότε αν έχεις συνεργείο κοντά σου, ρίξε μια ματιά πριν ψωνίσεις:

https://www.bikeit.gr/naked-sm-bajaj/item/33231-test-bajaj-dominar-400-tour-2023

https://www.bajaj.gr/δικτυο-συνεργατων

Τροποποιήθηκε από τον Mi_ka

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα