Jump to content
mallllias

2 μερες στη Θασσο με Tenere 700

Recommended Posts

Kαλημερα σε ολους !
Πολυ ζεστη παιδια !!
Ετσι λοιπον πετάχτηκα στη Θασσο για 2 μερες
και παράμεινα στα παραλιακά της , κοντα στη θαλασσα δηλαδη .
Έμεινα για πρωτη φορα σε 2 παρα πολυ ωραια ξενοδοχεία και
παρατήρησα οτι δεν υπήρχαν καθόλου Έλληνες , σαν τουρίστες δηλαδή .
Μου εκανε παρα πολυ εντύπωση το γεγονος αυτο και λεω δυο λογάκια στο τελος του βιντεο .
Παρόλα αυτα ηταν πολυ ωραια !
Απολαυστε το βιντεο ,τη δροσια του να έχετε !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ωραία βόλτα αδερφέ, η Θάσος είναι πανέμορφη.

Αν θα ήθελες να μας έδινες λίγες πληροφορίες γενικά για τιμές και εξυπηρέτηση.

Πάντα όρθιος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος balkan_express έγραψε:

Ωραία βόλτα αδερφέ, η Θάσος είναι πανέμορφη.

Αν θα ήθελες να μας έδινες λίγες πληροφορίες γενικά για τιμές και εξυπηρέτηση.

Πάντα όρθιος!

Ναι ωραια ηταν !

Τι να σου πω , πολυ ακριβα ολα , 

17 ευρω το πλοκαμι χταποδι στο πιατο ,

11 ευρω το φερυ για μενα κ τη μηχανη , 22 συνολο δλδ  ,απο κ προς Κεραμωτη.

150 η βραδυα 2κλινο στο Αλεξανδρα κ 130 στο Mediterranean .

4 κ 5 ευρω ο φρεντο.

6 το μπυρακι ...

κ οπως αναφερω κ στο βιντεο , ΜΟΝΟ ξενοι ..

Οι Ελληνες σαν τουριστες δεεεεν υπαρχουν εκει , με το σταγονόμετρο. 

Απο εξυπηρετηση γενικα ετσι κ ετσι.

παρε κ 1 short που εφτιαξα πριν !

Τροποποιήθηκε από τον mallllias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μολις γυρισα κ εγω εχω παει πολλες φορες στο παρελθον η τελευταια ηταν πριν 6 χρονια ολα διπλη τιμη απο τοτε και μονο βαλκανιοι οπως λεει κ ο φιλος οι ελληνες ειδος υπο εξαφανιση

Τροποποιήθηκε από τον Antreasss

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 15/7/2024 at 5:45 ΜΜ, το μέλος Antreasss έγραψε:

μολις γυρισα κ εγω εχω παει πολλες φορες στο παρελθον η τελευταια ηταν πριν 6 χρονια ολα διπλη τιμη απο τοτε και μονο βαλκανιοι οπως λεει κ ο φιλος οι ελληνες ειδος υπο εξαφανιση

Πραγματικα ειδος υπο εξαφανιση ομως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι Έλληνες μια χαρά πάνε, τον Αύγουστο όμως με τις άδειες. Ιούνιο και Ιούλιο μήνα, τι Έλληνες περιμένετε να βρείτε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 17/7/2024 at 6:36 ΜΜ, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Οι Έλληνες μια χαρά πάνε, τον Αύγουστο όμως με τις άδειες. Ιούνιο και Ιούλιο μήνα, τι Έλληνες περιμένετε να βρείτε;

φιλε αν δεις τιμες που ζηταν τ βραδια πιστεψε με δε θα παει Ελληνας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 17/7/2024 at 6:36 ΜΜ, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Μπααα... ουτε τοτε πανε ... Διπλα τοχω το νησι κ εχω γνωστους που δουλεύουν εκει ...

Δεν αλλαζει τπτ τον Αυγουστο . 

Αμφιβαλω αν αυτον τον Αυγουστο αλλαξει κατι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω οτι Αύγουστο εχω πάει όπου έχω πάει, τίγκα στον κόσμο είναι. Τον ελληνικό κόσμο, με το ελληνικό αυτοκίνητό του, την ελληνική γκόμενά του ή την ακόμα πιο ελληνική οικογένειά του.

Σε τι μέρη πάτε εσείς και δεν βλέπετε Ελληνες, δεν ξέρω. Μπας και δεν φταίνε τα μέρη αλλά η δική σας η όραση;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 20 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Εγω οτι Αύγουστο εχω πάει όπου έχω πάει, τίγκα στον κόσμο είναι. Τον ελληνικό κόσμο, με το ελληνικό αυτοκίνητό του, την ελληνική γκόμενά του ή την ακόμα πιο ελληνική οικογένειά του.

Σε τι μέρη πάτε εσείς και δεν βλέπετε Ελληνες, δεν ξέρω. Μπας και δεν φταίνε τα μέρη αλλά η δική σας η όραση;

Φιλε μου ζω διπλα στη μεγαλυτερη αμμογλωσσα της Ελλαδος , στην Κεραμωτη , εδω και 40 χρονια.

Ξερω απο 1ο χερι οτι στα οργανωμένα beach bar της περιοχης εχει ΜΟΝΟ ξενους ΟΛΟ το καλοκαιρι ,τα τελευταια χρονια.

Οι Ελληνες πανε στην αμμο με σπαστο καφε κ πετσετα που και εκει ειναι μακραν λιγοτεροι.

ΟΛΟ το καλοκαιρι επαναλαμβανω.

Στη Θασσο συμβαινει το ιδιο και αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

Για αλλες περιοχες δε βαζω το χερι μου στη φωτια, εδω ομως ετσι ειναι 3000% .

Απο οραση μια χαρα παμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό που περιγράφεις δεν είναι ότι δεν πάνε στα νησιά οι Ελληνες, είναι οτι οι Ελληνες, ξέρουν τα κόλπα και πάνε στις πιο τζαμπε καταστάσεις, ενώ οι ξένοι απλά δεν τις ξέρουν.

Στα μέρη μου (Πόρτο Ράφτη) έχει μια παραλία με είσοδο και δεκάδες ελεύθερες. Ε αν και ντόπιος, δεν θυμάμαι να έχω πάει ΠΟΤΕ πληρώνοντας είσοδο στην δημοτική παραλία, επειδή ακριβώς ξέρω ένα σωρό άλλες να πάω. Δεν είναι δλδ ότι δεν μπορώ να πάω γιατί δεν έχω 5 ευρώ, είναι ότι για ΕΜΕΝΑ δεν έχει νόημα να πάω εκεί. Οι ξένοι που δεν ξέρουν το μέρος, πάνε όλοι ντουγρού και πληρώνουνε. Οντως αν μπεις στην Δημοτική πλαζ, θα βρεις μόνο ξένο κόσμο, σχεδόν ποτέ ντόπιους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πάνε γιατί δεν μπορούν. Δεν πάνε γιατί ξέρουν ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Αυτό που περιγράφεις δεν είναι ότι δεν πάνε στα νησιά οι Ελληνες, είναι οτι οι Ελληνες, ξέρουν τα κόλπα και πάνε στις πιο τζαμπε καταστάσεις, ενώ οι ξένοι απλά δεν τις ξέρουν.

Στα μέρη μου (Πόρτο Ράφτη) έχει μια παραλία με είσοδο και δεκάδες ελεύθερες. Ε αν και ντόπιος, δεν θυμάμαι να έχω πάει ΠΟΤΕ πληρώνοντας είσοδο στην δημοτική παραλία, επειδή ακριβώς ξέρω ένα σωρό άλλες να πάω. Δεν είναι δλδ ότι δεν μπορώ να πάω γιατί δεν έχω 5 ευρώ, είναι ότι για ΕΜΕΝΑ δεν έχει νόημα να πάω εκεί. Οι ξένοι που δεν ξέρουν το μέρος, πάνε όλοι ντουγρού και πληρώνουνε. Οντως αν μπεις στην Δημοτική πλαζ, θα βρεις μόνο ξένο κόσμο, σχεδόν ποτέ ντόπιους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πάνε γιατί δεν μπορούν. Δεν πάνε γιατί ξέρουν ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Nαι , μονο που καποτε πηγαινανε ,οπως κ γω δλδ.

Καποτε πίνανε τον καφε τους στην ξαπλώστρα η σε κανενα ''πριβε'' τσαρδι , παραγγέλνανε κανενα κλαμπ σαντουιτς η κανενα κρασακι

, παιζανε beach voley στο φιλέ και κανανε ντουζ στις ντουζιερες των bar , κανανε θαλασσια σπορ , νοικιαζανε κανενα θαλασσιο ποδηλατο

και αμα επεφτε και το βραδακι ανοιγανε κ κανενα μπουκαλακι σε κανενα παρτι που γινοτανε.

Tωρα δε πανε γιατι απλα κ ο καφες εχει 5 κ 5.5 ευρω και ελαχιστη καταναλωση 20 - 60 ευρω αναλογος που θα κατσεις.

Στην Αθηνα εχει 5.5 εκκατομυρια κοσμο , εννοειται πως θα εχει και ελληνικο κοσμο στις παραλιες της .

Εδω ειμαστε 25000 Δημος και η διαφορα κανει μπαμ το πριν με το μετα , ολοι γνωρισομαστε μεταξυ μας και ολοι την ζουμε αυτη τη διαφορα,

δεν ειναι μυστικο , ολοι το ξερουν , ολοι το ζουν.

Ολα τα beach bar εδω πριν 7-8 χρονια ειχανε ελληνες και ξενους , μιξαζ.

Τωρα εχει μονο ξενους .

Καποτε ο κοσμος απο δω επερνε το φερι για απεναντι μια κ δυο φορες τη βδομαδα κ πηγαινε Θασσο , 

τωρα κανενας σχεδον δε παει , εδω ουτε για μπανιο στην Κεραμωτη δε πανε , οχι να παρουν κ πλοιο .

Μη την ψαχνεις , δε παιζει φράγκο .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα