Jump to content
Panag.

Διαγραφή μοτοποδηλάτου μετά το θάνατο του ιδιοκτήτη.

Recommended Posts

Παιδιά καλό απόγευμα, 

Μήπως κάποιος έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο θέμα;

Θέλω να γίνει διαγραφή από τροχαία ενός μοτοποδηλάτου 50cc ( Piaggio) ιδιοκτησίας του πατέρα μου όσο ήταν στη ζωή. Η τροχαία στη διεύθυνση κατοικίας του πατέρα μου μου απάντησε να καλέσω στην τροχαία που βρίσκεται στην περιοχή που ανήκω εγώ και από εκεί μου είπαν να καλέσω στην υποδιεύθυνση της τροχαίας Αθηνών. Στην τροχαία Αθηνών μου είπαν ότι χρειάζεται βεβαίωση εφορίας ότι δεν χρωστά τέλη κυκλοφορίας αλλά όταν τους είπα ότι επειδή ήταν 50cc δεν δηλωνόταν στην εφορία αλλά πλήρωνε ασφάλεια κανονικά και ανανέωνε την άδεια κυκλοφορίας και το δίπλωμά του, μου είπαν να ρωτήσω στην εφορία τελικά. Αυτό το μοτοποδήλατο το είχε κοντά 30 χρόνια και δεν ξέρω αν έτσι προκύψει θέμα  με την εφορία τελικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καταρχάς για να γίνει οποιαδήποτε διαδικασία χρειάζεται ο νόμιμος κάτοχος ή εκπρόσωπος του. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο νόμιμος κληρονόμος του θανόντος να έχει κάνει την μεταβίβαση της άδειας στο όνομα του προσκομίζοντας τα απαραίτητα κληρονομικά έγγραφα. Μετά μπορεί να προχωρήσει στην διαδικασία διαγραφής. Αν έχει ανανεωθεί η άδεια κάθε χρόνο δεν θα προκύψουν οφειλές. Αλλιώς θα πρέπει να καταβληθούν και τα οφειλόμενα προηγούμενων ετών.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ για την απάντηση Stray, να είστε καλά.

Τροποποιήθηκε από τον Panag.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα