to paidi me to malaguti 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 Καλησπέρα μου αλλά και το τελευταίο μου παπί είναι το malaguti specte 125 και έχω μερικά θεματάκια λοιπόν το αγόρασα μετά τα χριστούγεννα και έκανα το πρώτο μου service 720χλμ και έπειτα άλλαξα μόνος μου λάδια στα 2320χλμ δεν ευκαιρούσα για service επειδή δεν είχα μεσο και τώρα έφτασα στα 4500 χιλιόμετρα με το μηχανάκι να πάει πολύ χάλια κάποιος να με συμβουλέψει με το τι να κάνω σασ παρακαλω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.814 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 (τροποποιήθηκε) Το "πάει χάλια" είναι μια γενικότητα. Τι ακριβώς σου κάνει; Ρετάρει, έχει διακοπές το γκάζι του; Ζορίζεται στην επιτάχυνση; Δεν πιάνει τελική; Καίει παραπάνω από όσο θα έπρεπε; Ακούς κάναν περίεργο θόρυβο από το μοτέρ; Τροποποιήθηκε Ιούνιος 5 από τον ShapeshifterGR98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
to paidi me to malaguti 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 πριν 9 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Το "πάει χάλια" είναι μια γενικότητα. Τι ακριβώς σου κάνει; Ρετάρει, έχει διακοπές το γκάζι του; Ζορίζεται στην επιτάχυνση; Δεν πιάνει τελική; Καίει παραπάνω από όσο θα έπρεπε; Ακούς κάναν περίεργο θόρυβο από το μοτέρ; Δεν πιανει τελικη , ακουω ενα τακ τακ στο μοτερ και καει και ποιο πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 Ενα πράγμα που λέγεται ''αντιπροσωπεία'' που παρεχει ενα αλλο πράγμα που λέγεται ''εγγυηση'', τα γνωρίζεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
to paidi me to malaguti 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 πριν 9 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Ενα πράγμα που λέγεται ''αντιπροσωπεία'' που παρεχει ενα αλλο πράγμα που λέγεται ''εγγυηση'', τα γνωρίζεις; Σχετικά με αυτό έχω πέσει μία φορά και δεν βρίσκω γκαζιέρα δευτερων έδωσα το μηχανάκι μου σε έναν φίλο μου και πήγε και έπεσε με 40 χιλιόμετρα και το μηχανάκι υποθε ζημιά τώρα το έχω στο μάστορα λογικά σε καμία εβδομάδα θα είναι έτοιμο μετά παίρνω τηλέφωνο σε αυτόν που αγόρασα το μηχανάκι και έχω εγγύηση και του λέω γιατί δεν μου χεις δώσει βιβλιαράκι service από την τελευταία φορά 700 km/h και τώρα το έχω 4500 και μου λέει θα έχασεσ την εγγύηση φερτω τώρα να το κάνουμε service αλλιώς θα τη χάσεις κάτι τέτοιο είπε και τώρα περιμένω το μηχανάκι να έρθει από το μάστορα και να το πάω σε αυτόν Στην ουσία τώρα για να μην καταλάβει η αντιπροσωπεία και αυτός ότι το μηχανάκι είναι στουκαρισμενο πρέπει να τα φτιάξω όλα έτσι όπως ήταν πριν ? Η τι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 Το ότι έχεις πέσει, γιατί πρέπει να είναι κρυφό από την αντιπροσωπεία; Γκαζιέρα, δεν έχει η αντιπροσωπεία; Γενικά δεν βγάζουν κανένα λογικό νόημα όσα γράφεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
to paidi me to malaguti 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 πριν 14 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Το ότι έχεις πέσει, γιατί πρέπει να είναι κρυφό από την αντιπροσωπεία; Γκαζιέρα, δεν έχει η αντιπροσωπεία; Γενικά δεν βγάζουν κανένα λογικό νόημα όσα γράφεις. Λοιπόν άκου επειδή δεν έχω της απαραίτητες γνώσης για αυτά τα πράγματα τι πρέπει να κάνω ακριβώς για να μου το φτιάξει το μηχανάκι η αντιπροσωπεία σε αυτά τα πράγματα που περιλαμβάνει και δηλαδή αν είναι χτυπημένο του μηχανάκι δεν την πειράζει μόνο να έχει τα πλαστικά και τον κώλο ξέρω γω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.814 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 Δεν πιάνει τελική, καίει περισσότερο και κάνει έναν θόρυβο το μοτέρ. Διάκενα βαλβίδων σωστά; Φίλτρο αέρα καθαρό; Βενζίνη σωστή ή από το ΑΠ του Μπαρμπακώστα; Φίλτρο βενζίνης εντάξει; Το μηχανάκι σου βρίσκεται ακόμα εντός εγγύησης, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το πας στην αντιπροσωπεία και το σκαλίζεις μόνος ή το στέλνεις σε τρίτους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
to paidi me to malaguti 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 (τροποποιήθηκε) πριν 15 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Δεν πιάνει τελική, καίει περισσότερο και κάνει έναν θόρυβο το μοτέρ. Διάκενα βαλβίδων σωστά; Φίλτρο αέρα καθαρό; Βενζίνη σωστή ή από το ΑΠ του Μπαρμπακώστα; Φίλτρο βενζίνης εντάξει; Το μηχανάκι σου βρίσκεται ακόμα εντός εγγύησης, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το πας στην αντιπροσωπεία και το σκαλίζεις μόνος ή το στέλνεις σε τρίτους. Ναι για να το πάω στην αντιπροσωπεία πρέπει να έχω πλαστικά καθρέφτες και κώλο εξήγησε μια πωσ δουλευει ακριβοσ ειμαι πρωτη φορα κατοχοσ παπιου και ειμαι 16 /// χωρισ γνωση εγω το γαμω δυστοιχοσ //// οποτε τωρα οταν το παρω θα το παω απο εκει που το πειρα για να το δει και να μιλεισει με την αντιπροσοπεια ? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 από τον to paidi me to malaguti Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.814 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 Δεν καταλαβαίνω....ποιος λέει ότι πρεπει να έχεις και αυτά πάνω για να πας; Στο υπαγορεύει κάποιος; Στο είπε ο αντιπρόσωπος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
to paidi me to malaguti 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 Το είχα πάει σε ένα μάστορα για να μου σφίξει λίγο το τιμόνι και ξέρω γω σέ μία φάση μου λέει πρέπει να βάλεις την ποδιά λέει αλλιώς θα χάσεις την εγγύηση κάτι τέτοιο σέ φάσή έτσί πώσ τό πήρέσ νά τό έχέίσ γίά νά μήν χάσέίσ τήν έγγύήσή , γίά νά μήν λέώ μάλάκίέσ δέν ξέρώ έσέίσ ξέρέτάί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.814 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 Ωραία, όπως είπε και ο προλαλήσαντας, γιατί να κρύψεις από την αντιπροσωπεία πως υπήρξε ένα ατυχημα; Δεν ξέρω, κάνε ότι σε φωτίσει ο Θεός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
to paidi me to malaguti 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 πριν 12 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Ωραία, όπως είπε και ο προλαλήσαντας, γιατί να κρύψεις από την αντιπροσωπεία πως υπήρξε ένα ατυχημα; Δεν ξέρω, κάνε ότι σε φωτίσει ο Θεός. Δεν ξερω τι να κανω τα εχω χαμεναα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.814 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 Ωραία τότε, ξαναβαλε τα πλαστικά και πήγαινε στην αντιπροσωπεία. Αν δεν ταιριάζουν παρε τα σπασμένα μαζί και πήγαινε. Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 Ακου τι θα κάνεις... βαλε τα πλαστικά επάνω και πουλησέ το σε κανένα άλλο, πάρε το παραδάκι στο χέρι και αγόρασε ενα άλλο μεκανάκι, όλοι αυτο κάνουμε, φορτώνουμε το πρόβλημα σε άλλον... Ελλάδα ζεις ρεεεεεεε..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.814 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 (τροποποιήθηκε) Ναι αλλά θα πάρεις Κρύφτο-Ιξ ε; Ειδικά τώρα τα νέα σετ βελτίωσης στο Katsantonis Team Racing είναι σκέτη μούρλια. Βάλε και ένα κοντέρ ΟΥΜΑ και ένα αυτοκόλλητο "gas or ass" μην μας πουνε και φλωρους και θα γίνεις. Ασε που θα φορτώνεις απίθανα κομενακια Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 από τον ShapeshifterGR98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
to paidi me to malaguti 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 πριν 2 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Ακου τι θα κάνεις... βαλε τα πλαστικά επάνω και πουλησέ το σε κανένα άλλο, πάρε το παραδάκι στο χέρι και αγόρασε ενα άλλο μεκανάκι, όλοι αυτο κάνουμε, φορτώνουμε το πρόβλημα σε άλλον... Ελλάδα ζεις ρεεεεεεε..... Λεσ ? πριν 1 ώρα, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Ναι αλλά θα πάρεις Κρύφτο-Ιξ ε; Ειδικά τώρα τα νέα σετ βελτίωσης στο Katsantonis Team Racing είναι σκέτη μούρλια. Βάλε και ένα κοντέρ ΟΥΜΑ και ένα αυτοκόλλητο "gas or ass" μην μας πουνε και φλωρους και θα γίνεις. Ασε που θα φορτώνεις απίθανα κομενακια Για ποιον παει αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.814 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 (τροποποιήθηκε) Για έναν από το χωριό, δεν τον ξέρεις.... Εννοείται πως τα παραπάνω είναι χιουμοριστικά. Θα πας αντιπροσωπεία και θα αναφέρεις πως λόγο ατυχήματος τα πλαστικά δέχθηκαν ζημιά, και θα δεις τι θα σου πουνε αυτοί. To μηχανάκι σου είναι ακόμα εντός εγγύησης, μην κάνεις ανοησίες και το πας σε τρίτους να σε κάνουν μεροκάματο. Τουλάχιστον εγώ αυτό θα έκανα. Πήγαινε αντιπροσωπεία και βλέπεις. Cheers Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 από τον ShapeshifterGR98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
to paidi me to malaguti 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 πριν 14 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Για έναν από το χωριό, δεν τον ξέρεις.... Εννοείται πως τα παραπάνω είναι χιουμοριστικά. Θα πας αντιπροσωπεία και θα αναφέρεις πως λόγο ατυχήματος τα πλαστικά δέχθηκαν ζημιά, και θα δεις τι θα σου πουνε αυτοί. To μηχανάκι σου είναι ακόμα εντός εγγύησης, μην κάνεις ανοησίες και το πας σε τρίτους να σε κάνουν μεροκάματο. Τουλάχιστον εγώ αυτό θα έκανα. Πήγαινε αντιπροσωπεία και βλέπεις. Cheers Μονο ενα πλαστικο επαθε ζημια και εσπασε τοο στοπ τησ γκαζιερα τπτ αλλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.814 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 Εσυ δεν είπες ότι θέλει πλαστικά και το πίσω μέρος (το κωλος δεν είναι ιδιαίτερα ωραίο) ? ΤΙ ακριβώς υπέστη ζημιά..? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
to paidi me to malaguti 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 πριν 30 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Εσυ δεν είπες ότι θέλει πλαστικά και το πίσω μέρος (το κωλος δεν είναι ιδιαίτερα ωραίο) ? ΤΙ ακριβώς υπέστη ζημιά..? Οχι ρε αυτην την ζημια υα την πληρωσει ενα παιδι πιυ επεσε με το μηχανακι μ εσοασε μποκαλεσ κ πλαστικα απλα οταμ ειναι ετοιμο θα εχει προβλημα με τξν γκαζιερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.814 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 Οκ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες