Jump to content
Benzeto

Παράνομοι και ανεύθυνοι οδηγοί

Recommended Posts

Κάτι πρέπει να γίνει με τους παράνομους παπάκηδες και γενικότερα με τους ανεύθυνους επικίνδυνους οδηγούς! Μας στιγματίζουν όλους μας, και την πληρώνουμε όλοι μαζί για τις δικές τους βλακείες. Έχω βαρεθεί να βλέπω 16χρονα ψευτομαγκάκια που επειδή φόρεσαν μια vpr στο σαράβαλό τους νομίζουν ότι έγιναν rossiδες!! Κι εγώ 18 χρονών είμαι, κάποτε ήθελα xtx αλλά έβαλα πάνω από την εφηβική μου κάψα την ασφάλεια μου και των γύρω μου, υπακούοντας τον νόμο και αποφάσισα να πάω σε 125cc νόμιμα ( με καθρέφτες πάνω, με αθόρυβη εξάτμιση, και τα φλας, όλα ). Σιχαίνομαι να βλέπω πειραγμένα μηχανάκια να καίνε το κόκκινο και το stop, να προσπερνάνε απτά δεξιά και να σου τρυπάνε τα τύμπανα. Μήπως γίνομαι εγώ υπερβολικός βρε παιδιά;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τώρα δα, το μέλος nikoskallithea έγραψε:

Συμφωνώ σε ολα

Αυτό με τις εξατμίσεις είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Όταν η τροχαία πιάνει μηχανάκι με παράνομη εξάτμιση, θα έπρεπε να το στέλνει μια βόλτα από την πρέσα και ύστερα να το επιστρέψει στον ιδιοκτήτη 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχεις ένα δίκιο αλλά που να το βρεις. 

Εγώ παντως όλα αυτά τα έκανα μικρός και τώρα έχω κάτι να θυμαμαι! 

ΥΓ. Πρέσα; :waycon1: υπερβολικός. 

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενώ και γω τα εχω κανει στα νιατα μου, τωρα με πειραζουν (θορυβος κυριως) ειναι μαλλον που εχω ωριμασει καπως, απλα εσυ ωριμασες νωριτερα απο τον μεσο ορο, πλεον μου φαινονται νορμαλ ολα αυτα που λες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι κάτι που εγώ ονομάζω "ασυδοσία" και με το οποίο έχω τεράστιο πρόβλημα (που πλέον σε κάθε ευκαιρία προσπαθώ να εκφράζω, διότι μεγαλώνοντας κουράστηκα να ανέχομαι).

Η ασυδοσία γενικότερα αποτελεί αντικοινωνική συμπεριφορά. Με τα καλά του και τα κακά του ζούμε σε μια κοινωνία, όλοι είμαστε μέρος της αλυσίδας αυτής και όλοι επηρεαζόμαστε με κάποιον τρόπο από τις πράξεις, ή τις παραλείψεις των υπολοίπων. Δυστυχώς υπάρχει σημαντική μερίδα ανθρώπων που αυτό δεν το αποδέχονται και δεν το σέβονται και προτάσσουν μόνο το άτομο ή τον κύκλο τους (οικογένεια, φίλοι και that's it).

Δεν έχω σε καμία εκτίμηση τον άνθρωπο που για να βολευτεί θα παρκάρει σε μια ράμπα αναπήρων. Που επειδή γουστάρει γκαν-γκαν θα ξεσηκώσει τους γύρω του. Που επειδή "ταχύτητα για ζωή" θα παραβιάζει τα όρια ταχύτητας και θα οδηγεί επικίνδυνα. Που για να δει τώρα το reply στην παπαριά που ανέβασε, θα αποσύρει τα μάτια του από τον δρόμο. (θα μπορούσα να γράφω όλη μέρα) Δεν αναφέρομαι σε νομιμοφροσύνη, οι νόμοι ορίζονται από 151 άτομα συχνά ρεμάλια. Μιλάω για τον πηγαίο σεβασμό που πρέπει να δείχνει ο νοήμων άνθρωπος για το περιβάλλον μέσα στο οποίο κατοικεί (εκεί εντάσσω και το φυσικό περιβάλλον). 

Λυπάμαι πολύ που η τιμωρία για τον ατομισμό και την ανήθικη ως προς το κοινωνικό καλό συμπεριφορά δεν υφίσταται. Αυτό που εμείς μπορούμε να κάνουμε είναι να μην ανεχόμαστε την ασυδοσία των άλλων. Όταν κάποιος πετάξει αποτσίγαρο στον δρόμο, πέτα το στο αμάξι του μέσα. Αν παρκάρει σε ράμπα αναπήρων ή σε όδευση τυφλών, ρώτα τον αν γνωρίζει τον πατέρα του. Αν σου σκάει φώτα για να τρέξει στην αριστερή με 180, κάν'του ένα break check. Το πολύ πολύ να αρπάξεις κανα 2 μπουκέτα. Στο τέλος και την αποζημίωση για σωματική βλάβη θα πληρώσει αλλά σημαντικότερο και εσύ θα ξέρεις οτι έκανες το σωστό και δεν έκανες πίσω απέναντι στον εχθρό της κοινωνίας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 8 ώρες, το μέλος ksino1100 έγραψε:

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω 🙄

Πολύ χριστιανικό για μια ζωή καθόλου ουτοπική. Έκφραση-ομπρέλα που δε σημαίνει τίποτα. Η αμαρτία είναι σχετική (αμαρτία είναι και να μη νηστεύεις) οπότε ποιός είναι αναμάρτητος;

Εάν δεν είναι κανείς αναμάρτητος, τότε το βρήκαμε, κανένας λίθος δε θα εκτοξευθεί ποτέ και θα διαιωνίζεται η αμαρτία.

Από εκεί και πέρα, έχει περισσότερη αξία το τώρα και το αύριο σε σχέση με το χθες. Κάποιος που "αμάρτησε" πριν 5-10-15 χρόνια, έχει μεγάλη αξία αν έχει αλλαγή συμπεριφορών και είναι κάποιος που μπορεί να βάλλει τον λίθο. 

Οι γεροντίζουσες μετάνοιες δεν έχουν καμία σημασία και δεν μπορούν να έχουν καμία αξίωση έναντι της προοπτικής της προόδου στο μέλλον. Επειδή εγώ έτρεχα μικρός, δε θα σκίσω τον βλάκα που χτύπησε μητέρα και παιδί τις προάλλες ενώ περνούσαν τη διάβαση;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η Ανευθυνότητα των πιτσιρικάδων με τα πειραγμένα τα παπάκια δεν με ενοχλεί τόσο όσο η ανευθυνότητα των οδηγών ΙΧ που νομίζουν ότι "έλα μωρέ, μηχανή οδηγάει, ας μπει ανάμεσα" κλπ

Όταν πρωτοπήρα το Α1 και οδηγούσα by the book με τον ΚΟΚ, το τι μπινελίκια έτρωγα από οδηγούς γιατί πάρκαρα νόμιμα (οριζόντια αντί κάθετα), η γιατί έμενα πίσω από αυτοκίνητα αντί να περνάω ανάμεσα και ακόμα και σήμερα που πάω με βάση την σήμανση για το όριο ταχύτητας, μου κορνάρουν γιατί "δεν πάω ποιο γρήγορα".
Τις προάλλες ένας γέρος με ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ πήγε να με πάρει παραμάζωμα όσο ήμουν με το Αυτοκίνητο. Όταν το κατάλαβε, απλά έκανε την κλασική κίνηση με το χέρι, σε φάση "Σόρρυ, πήγα να σε σκοτώσω αλλά όλα καλά."

Έχω κουραστεί. 

Την 2/6/2024 at 2:09 ΠΜ, το μέλος ksino1100 έγραψε:

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω 🙄

spacer.png

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες, έχει πάρει γραμμή πως η καθημερινή σας μετακίνηση, αν μπει στο στόχαστρο ενός μαύρου κουτιού (για το καλό όλων μας, βεβαίως βεβαίως), θα χάσετε το δίπλωμά σας για κανένα 6μηνο, πριν προλάβει να κλείσει η μέρα?

Σας χαλάνε τα πάντα γύρω σας, να στείλουμε στην πυρά κάποιον και το μηχανάκι του στην πρέσα.

Εστιάζετε στον παπόβιο με την εξάτμιση και προσπερνάτε (στην κουβέντα) δεκάδες παρανομίες που θα μας έστελναν στον τάφο και θα μιλούσαμε για άλλο ένα παλικάρι που χάθηκε άδοξα.

Ναι, σπάει αρχίδι@ η μ@λακισμένη εξάτμιση στην πάπια.

Κυρίως επειδή μας σπάει τ' @ρχίδια περισσότερη ώρα για να διασχίσει τα δύο οικοδομικά τετράγωνα μπροστά μας.

Αλλά αν σκάσει μύτη o ντουκατάκιας με τη V4RSTUV με την Τερμινιόνι ή ο Gixxerάκιας με το γιοσιμούρι, παθαίνουμε ερρέξιον.

Ακόμα κι αν η τερμι είναι ρέις γιουζ όνλυ...

Ας ξεκινήσουμε να συζητήσουμε να φορούν όλοι κράνος

Ας ψήσουμε το γκομενάκι πως η εξάτμιση προκαλεί μόνο λίγη τσαντίλα.

Το story στο fb που μόλις ανέβασε από το smartάκι, για να διαφημίσει τον freddo που πήρε από τον Αλέξανδρο με τα ωραία μπράτσα όταν διέσχιζε τα στενά στο ψυχικό, είναι κ εκνευριστικό αλλά κ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ επικίνδυνο.

Ας δούμε τον μ@λ@κα το γείτονα που κάθε ξημέρωμα Κυριακής παρκάρει το SLK/ Ε90/ A4 S-Line λοξά κ παράταιρα επειδή μετά το 2ο μπουκάλι στον Οικονομόπουλο....οδηγεί καλύτερα.

Κάπως έτσι πάντα στοχοποιούμε το εύκολο θύμα.

Τον μεροκαματιάρη, τον φοιτητάκο, τον δουλεύω-15-ώρες-τη-μέρα-για-να-πάρω-τα-βασικά-στη-φαμίλια.

Και αφήνουμε τέρατα να περνούν δίπλα μας.

Ψήσατε τον εαυτό σας να δεχθεί στο πετσί του τα λόγια του πάνχοντρου αληταρά που με το ζόρι έκανε τη φράση «μαζί τα φάγαμε» καραμελίτσα στα υπόλοιπα γουρούνια για να μας γ@μάνε και να νιώθουμε και τύψεις. Και να θεωρούμε την τιμή των 14€ στη φέτα δίκαιη, τη βενζίνη στα 2€/λίτρο νορμάλ, το ρεύμα σε τιμές εγκεφαλικού μια χαρά κοκ

Επίσης ψήσατε τον εαυτό σας να δεχθεί κ τα λόγια του άλλου πάνχοντρου ζώου, να μας ζητήσει να δεχθούμε το χαράτσι της ΔΕΗ με το έτσι θέλω, για να σώσουμε τις τράπεζες των φίλων του που αυτός και ο Mr-Ελιάς βοηθούσαν να παίξουν στις πλάτες του κοσμάκη. Που θα ήταν για λίγο καιρό. Και μετρά ήδη 13 χρονάκια....

Επίσης ψήσατε το κεφάλι σας να θεωρείται λογικό να είμαστε εντελώς αναλώσιμοι σε ένα ταξιδάκι με τραίνο για δουλειά, εντελώς χαλαροί στο να βάζετε το χέρι στην τσέπη για απογευματινά χειρουργεία και να σας λένε πως τα απορρυπαντικά στην Ελλάδα είναι καλύτερης ποιότητας από τα Γερμανικά και τα covid tests είναι καλύτερα από τα Κυπριακά επειδή εκείνα είναι κινέζικα.

Οπότε, για να μη σας ζαλίζω....

Είμαστε μια χώρα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ σε κάθε τομέα.

Θα έπρεπε να μας αδειάσει στην κεφάλα ένα νέο Enola Gay το φορτίο του κ να ξαναφτιαχτούμε από την αρχή.

Γιατί τόσες κ τόσες γενιές κοιτούσαμε την κατσίκα του γείτονα που βελάζει κ μας χαλάει τη μεσημεριανή σιέστα, τη στιγμή που η χώρα βιάζεται καθημερινά σε ένα τεράστιο παιχνίδι πουστιάς, κλεψιάς και έλλειψης ηθικής και φραγμών.

Ας κοιτάξουμε πάλι την εξάτμιση του κάγκουρα.

Ας προσπεράσουμε όλα τα άλλα....

Και μη ξεχάσουμε.

Την Κυριακή να τσαντιστούμε με την εξάτμιση του Innova και να ξεχάσουμε πως πρέπει με ένα κωλόχαρτο σε ένα κωλόκουτο να προσπαθήσουμε να τρίξουμε τα δόντια μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 1/6/2024 at 6:24 ΜΜ, το μέλος A-nik-i έγραψε:

Αν σου σκάει φώτα για να τρέξει στην αριστερή με 180, κάν'του ένα break check. Το πολύ πολύ να αρπάξεις κανα 2 μπουκέτα. Στο τέλος και την αποζημίωση για σωματική βλάβη θα πληρώσει αλλά σημαντικότερο και εσύ θα ξέρεις οτι έκανες το σωστό και δεν έκανες πίσω απέναντι στον εχθρό της κοινωνίας.

Τι είναι αυτά που γράφεις?

ΤΙ ΕΙΝΑΙ???????

Ποιος σας διόρισε δικαστές Ντρεντ στους δρόμους?

Εκ προθέσεως δολοφόνους?

BRAKE CHECK επειδή ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ πάτε με 120 στην αριστερή λωρίδα?

Τι είναι αυτά που γράφετε?

Θα υποχρεώσετε τον άλλον να σταματήσει το λάθος του, κάνοντας ένα εκ προθέσεως ΕΓΚΛΗΜΑ??????????????????

Βγείτε σας παρακαλώ από τη γυάλα και χαλαρώστε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρήκα λύση
Μπαγκλαντέζικη

Άντε με τον κάθε αλήτη παπόβιο.

Την πλέμπα

Και με νόμο - χαρτί να μη δικαιούται να πάει σε ΩΡΛ για ένα χρόνο μετά την τιμωρία!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 ώρες, το μέλος ksino1100 έγραψε:

[.......] ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ πάτε με 120 στην αριστερή λωρίδα?

[......]

Το "ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ" πώς προκύπτει; Ακόμα και στη λωρίδα προσπέρασης, κατά τη διαδικασία προσπέρασης βραδύτερου οχήματος, δεν επιτρέπεται η υπέρβαση του ορίου. Πώς εξάγεται το "παρανόμως"; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 6 λεπτά, το μέλος A-nik-i έγραψε:

Το "ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ" πώς προκύπτει; Ακόμα και στη λωρίδα προσπέρασης, κατά τη διαδικασία προσπέρασης βραδύτερου οχήματος, δεν επιτρέπεται η υπέρβαση του ορίου. Πώς εξάγεται το "παρανόμως"; 

Είναι εύκολο να παίξουμε με τις λεξούλες.

Η αριστερή λωρίδα είναι για προσπέραση.

Είσαι μεσαία. Και αφού ελέγξεις πως δεν έρχεται κάποιος (πολύ ή λιγότερο πολύ) γρηγορότερος από σένα, βγάζεις φλας κ προσπερνάς με τον ΤΑΧΥΤΕΡΟ δυνατό τρόπο κ ρυθμό για να ξαναμπείς στη μεσαία μετά την προσπέραση.

Αν ο μπροστινός σου πηγαίνει με 115 και εσύ θες να ταβανιάσεις το κοντέρ στα 120, τότε ΔΕΝ προσπερνάς.

Ούτε βγαίνεις να προσπεράσεις με 120 τον μπροστινό σου που πάει με 118 κ κάτσεις ένα τρίμηνο αριστερά.

Τα BRAKE CHECK κ λοιπά τσαλίμια είναι άκρως επικίνδυνα, άκρως ανάρμοστα κ απροσάρμοστα για την κοινωνία. Αν προκαλέσεις ατύχημα/δυστύχημα με αυτές τις προκλητικές συμπεριφορές, να εύχεσαι ο οδηγός που ερχόταν από πίσω σου να φύγει με νοσοκομειακό.

Εν πάση περιπτώσει, ο οδηγός του ασθενοφόρου κάποιον θα πάρει ξάπλα...

Και ΔΕ θα δικαιωθείς στο δικαστήριο.

Γιατί εσύ θα τις φας επειδή ο άλλος είναι εν βρασμώ.

Ενώ εσύ έκανες εσκεμμένη πράξη που προκάλεσε χοντρό ατύχημα και θα θυμάσαι τη φάση και για την ποινή αλλά κ για τις φάπες. Win win δηλαδή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω την παρανομία που μάλιστα τονίζεις με κεφαλαία γράμματα. Παίζουμε με τις λέξεις; Δόθηκε εκφραστική βαρύτητα σε μια λέξη και μετά "παίζουμε";

Εν ολίγοις μου λες να υποχωρήσω/υποκύψω σε κάποιον παράνομο/αντικοινωνικό, όντας απόλυτα νόμιμος εγώ, κάτι το οποίο -καθώς την έσπασα τη γυάλα- δεν προτίθεμαι να κάνω πια. Από την ασέβεια σε μια πωλήτρια μέχρι τις οδικές παραβάσεις, όποιος κοιτάει τη δουλίτσα του γιατί "πού να μπλέκεις" είναι ατομιστής και τον υποτιμώ. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το άρθρο 27 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ορίζει ότι η αριστερή λωρίδα χρησιμοποιείται από επιβατηγά οχήματα ή μοτοσικλέτες ως λωρίδα προσπέρασης και καθίσταται και αυτή λωρίδα κυκλοφορίας, εφόσον οι υπόλοιπες λωρίδες τελούν υπό καθεστώς κυκλοφοριακής συμφόρησης. 

Μάλιστα, το πρόστιμο για τους οδηγούς που κινούνται στην αριστερή λωρίδα ενός αυτοκινητόδρομου χωρίς να προσπερνούν ένα προπορευόμενο όχημα ή χωρίς να συντρέχει κάποιος άλλος λόγος, όπως η κυκλοφοριακή συμφόρηση, ανέρχεται σε 200 ευρώ.

Συμπερασματικά.

Έχεις κάθε δικαίωμα να πηγαίνεις ακριβώς με το όριο ταχύτητας του δρόμου.

Λέει 120 και θες κι εσύ να πηγαίνεις με 120.

Κάνε το αλλά όχι στην αριστερή. Κάτσε στη μεσαία ή κ πιο δεξιά αναλόγως τον δρόμο.

Το να καβαλάς την αριστερή λωρίδα κ να πηγαίνεις με όσα λέει η ταμπέλα του ορίου,  με πρόσχημα προσπέραση, είναι λάθος και απόλυτα εγωιστικό.

Να φανταστώ πως όταν σε πλησιάζει ο πίσω του κάνεις νοηματάκια με το δεξί σου χέρι σε φάση ημιπεριστροφής σαν ερώτηση "που πας?".

Γιατί είσαι ο απόλυτος άρχοντας του δρόμου, ο δικαστής. Κ πρέπει να μάθεις σε όλους τους υπόλοιπους πως υπάρχει όριο στα 120 κ πρέπει να μάθουν όλοι να το σέβονται.

Και όχι μόνο ενεργείς εγωιστικά, αλλά προχωράς κ στο να δηλώνεις και να ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ σε άλλους να κάνουν κ brake check.

Το οποιό ξεφεύγει από τα εγωιστικά κ περνά σε εγκλήματα.

Και που όφειλες ΗΔΗ να πεις "εντάξει παιδιά, μαλακί@ έγραψα, από λάθος. Δε το εννοούσα".

Όχι μόνο δε μαζεύεις πίσω την προτροπή σε έγκλημα αλλά βγήκες να μας ρωτήσεις που είναι η παρανομία κ παίζεις με τις λεξούλες.

Ένα φαντάσου, κύριε δικαστά Dredd.

Τη στιγμή που πίσω σου έρθει κάποιο ψηλό SUV, μαύρο, με κατράμι φιμέ κ σου κάνει σινιάλο εν τέλει να κάνεις δεξιά να προχωρήσει.

Να του τσαμπουκαλευτείς πως είσαι ο νόμιμος κ απόλυτος δικαστής.

Που, ΝΑΙ, είναι ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ο SUVάς, αλλά εκεί θα την δεις δικαστής να κάνεις brake check?

Ή τις σκέψεις αυτές τις κάνεις μπροστά σε κανένα αμαξάκι της πλάκας?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 4/6/2024 at 1:35 ΠΜ, το μέλος ksino1100 έγραψε:

Παίδες, έχει πάρει γραμμή πως η καθημερινή σας μετακίνηση, αν μπει στο στόχαστρο ενός μαύρου κουτιού (για το καλό όλων μας, βεβαίως βεβαίως), θα χάσετε το δίπλωμά σας για κανένα 6μηνο, πριν προλάβει να κλείσει η μέρα?

Σας χαλάνε τα πάντα γύρω σας, να στείλουμε στην πυρά κάποιον και το μηχανάκι του στην πρέσα.

Εστιάζετε στον παπόβιο με την εξάτμιση και προσπερνάτε (στην κουβέντα) δεκάδες παρανομίες που θα μας έστελναν στον τάφο και θα μιλούσαμε για άλλο ένα παλικάρι που χάθηκε άδοξα.

Ναι, σπάει αρχίδι@ η μ@λακισμένη εξάτμιση στην πάπια.

Κυρίως επειδή μας σπάει τ' @ρχίδια περισσότερη ώρα για να διασχίσει τα δύο οικοδομικά τετράγωνα μπροστά μας.

Αλλά αν σκάσει μύτη o ντουκατάκιας με τη V4RSTUV με την Τερμινιόνι ή ο Gixxerάκιας με το γιοσιμούρι, παθαίνουμε ερρέξιον.

Ακόμα κι αν η τερμι είναι ρέις γιουζ όνλυ...

Ας ξεκινήσουμε να συζητήσουμε να φορούν όλοι κράνος

Ας ψήσουμε το γκομενάκι πως η εξάτμιση προκαλεί μόνο λίγη τσαντίλα.

Το story στο fb που μόλις ανέβασε από το smartάκι, για να διαφημίσει τον freddo που πήρε από τον Αλέξανδρο με τα ωραία μπράτσα όταν διέσχιζε τα στενά στο ψυχικό, είναι κ εκνευριστικό αλλά κ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ επικίνδυνο.

Ας δούμε τον μ@λ@κα το γείτονα που κάθε ξημέρωμα Κυριακής παρκάρει το SLK/ Ε90/ A4 S-Line λοξά κ παράταιρα επειδή μετά το 2ο μπουκάλι στον Οικονομόπουλο....οδηγεί καλύτερα.

Κάπως έτσι πάντα στοχοποιούμε το εύκολο θύμα.

Τον μεροκαματιάρη, τον φοιτητάκο, τον δουλεύω-15-ώρες-τη-μέρα-για-να-πάρω-τα-βασικά-στη-φαμίλια.

Και αφήνουμε τέρατα να περνούν δίπλα μας.

Ψήσατε τον εαυτό σας να δεχθεί στο πετσί του τα λόγια του πάνχοντρου αληταρά που με το ζόρι έκανε τη φράση «μαζί τα φάγαμε» καραμελίτσα στα υπόλοιπα γουρούνια για να μας γ@μάνε και να νιώθουμε και τύψεις. Και να θεωρούμε την τιμή των 14€ στη φέτα δίκαιη, τη βενζίνη στα 2€/λίτρο νορμάλ, το ρεύμα σε τιμές εγκεφαλικού μια χαρά κοκ

Επίσης ψήσατε τον εαυτό σας να δεχθεί κ τα λόγια του άλλου πάνχοντρου ζώου, να μας ζητήσει να δεχθούμε το χαράτσι της ΔΕΗ με το έτσι θέλω, για να σώσουμε τις τράπεζες των φίλων του που αυτός και ο Mr-Ελιάς βοηθούσαν να παίξουν στις πλάτες του κοσμάκη. Που θα ήταν για λίγο καιρό. Και μετρά ήδη 13 χρονάκια....

Επίσης ψήσατε το κεφάλι σας να θεωρείται λογικό να είμαστε εντελώς αναλώσιμοι σε ένα ταξιδάκι με τραίνο για δουλειά, εντελώς χαλαροί στο να βάζετε το χέρι στην τσέπη για απογευματινά χειρουργεία και να σας λένε πως τα απορρυπαντικά στην Ελλάδα είναι καλύτερης ποιότητας από τα Γερμανικά και τα covid tests είναι καλύτερα από τα Κυπριακά επειδή εκείνα είναι κινέζικα.

Οπότε, για να μη σας ζαλίζω....

Είμαστε μια χώρα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ σε κάθε τομέα.

Θα έπρεπε να μας αδειάσει στην κεφάλα ένα νέο Enola Gay το φορτίο του κ να ξαναφτιαχτούμε από την αρχή.

Γιατί τόσες κ τόσες γενιές κοιτούσαμε την κατσίκα του γείτονα που βελάζει κ μας χαλάει τη μεσημεριανή σιέστα, τη στιγμή που η χώρα βιάζεται καθημερινά σε ένα τεράστιο παιχνίδι πουστιάς, κλεψιάς και έλλειψης ηθικής και φραγμών.

Ας κοιτάξουμε πάλι την εξάτμιση του κάγκουρα.

Ας προσπεράσουμε όλα τα άλλα....

Και μη ξεχάσουμε.

Την Κυριακή να τσαντιστούμε με την εξάτμιση του Innova και να ξεχάσουμε πως πρέπει με ένα κωλόχαρτο σε ένα κωλόκουτο να προσπαθήσουμε να τρίξουμε τα δόντια μας.

Προσυπογράφω κάθε λέξη. Επαγγελματίας οδηγός επί 35 έτη, με πάνω από 3εκ. Χλμ.

ΜΠΡΆΒΟ 

Την 4/6/2024 at 11:24 ΠΜ, το μέλος ksino1100 έγραψε:

Το άρθρο 27 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ορίζει ότι η αριστερή λωρίδα χρησιμοποιείται από επιβατηγά οχήματα ή μοτοσικλέτες ως λωρίδα προσπέρασης και καθίσταται και αυτή λωρίδα κυκλοφορίας, εφόσον οι υπόλοιπες λωρίδες τελούν υπό καθεστώς κυκλοφοριακής συμφόρησης. 

Μάλιστα, το πρόστιμο για τους οδηγούς που κινούνται στην αριστερή λωρίδα ενός αυτοκινητόδρομου χωρίς να προσπερνούν ένα προπορευόμενο όχημα ή χωρίς να συντρέχει κάποιος άλλος λόγος, όπως η κυκλοφοριακή συμφόρηση, ανέρχεται σε 200 ευρώ.

Συμπερασματικά.

Έχεις κάθε δικαίωμα να πηγαίνεις ακριβώς με το όριο ταχύτητας του δρόμου.

Λέει 120 και θες κι εσύ να πηγαίνεις με 120.

Κάνε το αλλά όχι στην αριστερή. Κάτσε στη μεσαία ή κ πιο δεξιά αναλόγως τον δρόμο.

Το να καβαλάς την αριστερή λωρίδα κ να πηγαίνεις με όσα λέει η ταμπέλα του ορίου,  με πρόσχημα προσπέραση, είναι λάθος και απόλυτα εγωιστικό.

Να φανταστώ πως όταν σε πλησιάζει ο πίσω του κάνεις νοηματάκια με το δεξί σου χέρι σε φάση ημιπεριστροφής σαν ερώτηση "που πας?".

Γιατί είσαι ο απόλυτος άρχοντας του δρόμου, ο δικαστής. Κ πρέπει να μάθεις σε όλους τους υπόλοιπους πως υπάρχει όριο στα 120 κ πρέπει να μάθουν όλοι να το σέβονται.

Και όχι μόνο ενεργείς εγωιστικά, αλλά προχωράς κ στο να δηλώνεις και να ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ σε άλλους να κάνουν κ brake check.

Το οποιό ξεφεύγει από τα εγωιστικά κ περνά σε εγκλήματα.

Και που όφειλες ΗΔΗ να πεις "εντάξει παιδιά, μαλακί@ έγραψα, από λάθος. Δε το εννοούσα".

Όχι μόνο δε μαζεύεις πίσω την προτροπή σε έγκλημα αλλά βγήκες να μας ρωτήσεις που είναι η παρανομία κ παίζεις με τις λεξούλες.

Ένα φαντάσου, κύριε δικαστά Dredd.

Τη στιγμή που πίσω σου έρθει κάποιο ψηλό SUV, μαύρο, με κατράμι φιμέ κ σου κάνει σινιάλο εν τέλει να κάνεις δεξιά να προχωρήσει.

Να του τσαμπουκαλευτείς πως είσαι ο νόμιμος κ απόλυτος δικαστής.

Που, ΝΑΙ, είναι ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ο SUVάς, αλλά εκεί θα την δεις δικαστής να κάνεις brake check?

Ή τις σκέψεις αυτές τις κάνεις μπροστά σε κανένα αμαξάκι της πλάκας?

Το άρθρο 27 είναι απόλυτα σαφές.

Μου έχει τύχει πολλές φορές σε δρόμο με 3 λωρίδες, όριο 130, να πηγαίνω δεξιά λωρίδα με 115 και να προσπερνώ άλλους που κινούνται στην μεσαία με 100!

Δυστυχώς δεν έχω καταλάβει τον λόγο που σε 3 λωρίδες κυκλοφορίας, ενώ είναι άδειες από αυτοκίνητα, με όριο 130, υπάρχουν οδηγοί που πάνε στην μεσαία!

Ο κώδικας είναι σαφής, οδηγούμε στο δεξιό άκρο του δρόμου.

Κάνεις πολύ καλά που έχεις υπομονή και τα γράφεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 7/6/2024 at 1:02 ΠΜ, το μέλος Antons έγραψε:

Δυστυχώς δεν έχω καταλάβει τον λόγο που σε 3 λωρίδες κυκλοφορίας, ενώ είναι άδειες από αυτοκίνητα, με όριο 130, υπάρχουν οδηγοί που πάνε στην μεσαία!

Ο κώδικας είναι σαφής, οδηγούμε στο δεξιό άκρο του δρόμου.

Επιτέλους!!! 

Thanx!!! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα