Jump to content
ziki

Ψάχνω για νέο Ελαφρύ Carbon Κρανος

Recommended Posts

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια νομίζω 2010, έχω το Bell M4R Indy Carbon, το οποία τα βγάλε τα λεφτά του και το καταυχαριστηθηκα. Νομίζω όμως ήρθε η ώρα να αγοράσω κάτι νέο. Τι έχετε να προτείνετε πάλι σε Carbon και πολύ ελαφρύ. Νομιζω 1.2 κιλά ήταν το Bell

Από λεφτά δε θέλω να τα σκάσω αλά φαντάζομαι θα είναι ακριβό

Τώρα κοιταγα της LS2 κάτι κανάλια αλλά για πείτε εσείς μοντέλα να ξεκινήσω να ενημερώνονται σιγά σιγά 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ψάχνω κατά κύριο λόγο ότι πιο οικονομικό αλλά θα ήθελα να ακούσω και πιο ακριβές προτάσεις να έχω στο νου μου

Kawasaki Z

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 57 λεπτά, το μέλος ziki έγραψε:

Ψάχνω κατά κύριο λόγο ότι πιο οικονομικό αλλά θα ήθελα να ακούσω και πιο ακριβές προτάσεις να έχω στο νου μου

Kawasaki Z

Το πιο φθηνό νομίζω είναι το snake της Pilot, όπου Pilot η μάρκα της εταιρείας ένδυσης Moto Market.

Εγώ πάντως θα κοίταζα προς Nolan, Shark και Hjc, δηλαδή κάπου στο 500ρικο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οκ φίλε μου σε ευχαριστώ.εχεις συγκεκριμένα μοντέλα της σειράς να μου προτείνεις?

Πάντως μου φαίνονται πανάκριβα. Τόσο η ίδια πάρει πολύ παλιά το Bell που θεωρούταν ότι καλύτερο για την εποχή. Τόσο πολύ έχουν ακριβυνει? 

LS2 που σου είπα δεν έχεις καλή άποψη? Είναι ωραίο εμφανισιακά και έχει και μοντέλο που κουμπώνει και το ακουστικό της cardo για τηλεπικοινωνίες

Επίσης από Scorpion το Exo έχω ακούσει τίμιο value for money

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 ώρες, το μέλος ziki έγραψε:

Οκ φίλε μου σε ευχαριστώ.εχεις συγκεκριμένα μοντέλα της σειράς να μου προτείνεις?

Πάντως μου φαίνονται πανάκριβα. Τόσο η ίδια πάρει πολύ παλιά το Bell που θεωρούταν ότι καλύτερο για την εποχή. Τόσο πολύ έχουν ακριβυνει? 

LS2 που σου είπα δεν έχεις καλή άποψη? Είναι ωραίο εμφανισιακά και έχει και μοντέλο που κουμπώνει και το ακουστικό της cardo για τηλεπικοινωνίες

Επίσης από Scorpion το Exo έχω ακούσει τίμιο value for money

Το Shark Spartan Gt pro carbon, Nolan x903 ultra carbon, Hjc rpha 71 carbon.

Από Scorpion exo το 1400 carbon .

LS2 δεν γνωρίζω.

Γενικά οι τιμές έχουν ανέβει, όπως όμως και η ποιότητα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω το ls2 ff327 σε κάρμπον. Απόσο βλέπω γύρω στα 300 ευρώ το πουλάνε ονλάιν. Έχω περάσει από shoei, shark, agv και δεν υστερεί σε ποιότητα. Πανάλαφρο και καταπληκτική εσωτερική ζελατίνα. Νομίζω είναι πολύ value for money. Μόνο μειονέκτημα είναι το τραγικό intercom της sena που πουλάνε ως δικό τους, αλλά από την άλλη είναι και φθηνό

Α να συμπληρώσω πως είχα το nxr της shoei. Ήταν καταπληκτικό κράνος για γυμνό μηχανάκι. Υποθέτω το nxr2 θα είναι ακόμα καλύτερο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχα και εγώ Bell και τελικά βγήκε το καλύτερο απ' όλα όσα είχα.

Όπως αναφέρθηκε από σύντροχο πιο πάνω έχω τώρα το Nolan x903 ultra carbon το οποίο αν και λέει ότι είναι στο ενάμιση κιλό

στο κεφάλι στέκεται πολύ άνετο και το νιώθω ελαφρύ. Σε σχέση με Bell όμως που είχες κι εσύ θα το νιώσεις πιο μικρό σε όγκο στο εσωτερικό του,

σαν το κέλυφος εσωτερικά να έχει πιο "στριμωγμένο" χώρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε ξέρω παιδιά έχω ψηλοαπαογοητευτει. 500αρια για scorpion, LS2 και Nolan μου φαντάζουν πολλά. Συν ότι έχει ανέβει πολύ το βάρος και έχουν πάει 1.5 κιλό ακόμα και τα καρμπον... Μου είπαν ότι λόγο του προτύπου 06 από 05 γίναν πιο βαρια

Πήγα και δοκίμασα καπια δε ξετρελαθηκα

Εν τέλη μάλλον είμαι ανάμεσα σε NXR2 και K6. Θα δοκίμασω και αυτά να δω πως κάθονται στο κεφάλι μου και θα αποφασίσω.

Την 17/5/2024 at 12:13 ΠΜ, το μέλος 2noob2furious έγραψε:

Έχω το ls2 ff327 σε κάρμπον. Απόσο βλέπω γύρω στα 300 ευρώ το πουλάνε ονλάιν. Έχω περάσει από shoei, shark, agv και δεν υστερεί σε ποιότητα. Πανάλαφρο και καταπληκτική εσωτερική ζελατίνα. Νομίζω είναι πολύ value for money. Μόνο μειονέκτημα είναι το τραγικό intercom της sena που πουλάνε ως δικό τους, αλλά από την άλλη είναι και φθηνό

Α να συμπληρώσω πως είχα το nxr της shoei. Ήταν καταπληκτικό κράνος για γυμνό μηχανάκι. Υποθέτω το nxr2 θα είναι ακόμα καλύτερο

AGV ποιο είχες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 6 ώρες, το μέλος ziki έγραψε:

AGV ποιο είχες?

Έχω το ax8 σχεδόν παροπλισμένο και το k5s εδώ και 1.5 χρόνο περίπου. 

Πάντως όσο μπορώ κυνηγάω προσφορές. Πέρα από το πρώτο μου shoei, μιας και δεν ήξερα καλύτερα, δεν έχω δώσει ποτέ πάνω από 300 ευρώ

Τροποποιήθηκε από τον 2noob2furious

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα