Iliasko 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2024 Καλησπέρα σκέφτομαι να κάνω αγορά η Παπίου η σκούτερ (καινούριο η μεταχειρισμένο ) μέχρι 125 κει περίπου στα 2.500€ θέλω να μπυ προτείνεται μοντέλα τα οποία είναι όσο πιο αξιόπιστα γίνεται. Έχω δει κάποια σε malaguti 125 keeway vieste 125 κάποια και διαφορά τέτοια αλλά θα ηθεκα σοβαρές γνώμες ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γκαμπι 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2024 Honda astrea grand 110. Καινούργιο είναι κοντά στο μπάτζετ σου(πρπ 2.600). Όσον αφορά την αξιοπιστία, το παπί ειναι honda...δε παθαίνει τίποτα. Φρένα γκάζι πολύ καλά, θα έλεγα. Κατανάλωση και αυτή πολύ καλή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.853 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2024 Από Malaguti βλέπω πλέον μερικά εδώ στον Βόλο να κυκλοφορούν, κυρίως από πιτσιρικάδες. Απο αξιοπιστία, τυχόν θέματα κλπ θα σε γελάσω...το ίδιο και για το Keeway. To Grand 110 το βλέπω πολύ συχνά σε ντελιβεράδες και κούριερ εδώ, αποδείχτηκε αρκετά αξιόπιστο, καίει μικροποσότητες βενζίνης και ζητάει λίγα σε σέρβις και συντήρηση. Θα έλεγα και Crypton-S αλλά κάτι πήρε το αυτί μου πως έχουν πρόβλημα με σβησίματα...εκεί που προχωράς το μηχανάκι σβήνει εντελώς, η Yamaha έκανε λόγο για εγκέφαλο. +1 λοιπόν και από εμένα στο Honda. Δοκιμασμένη λύση όσο να ναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες