nilenatskl@gmail.com 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2024 Ξερωγω πάντα ήθελα να οδηγήσω μοτοσυκλέτα έχω εμπειρία από μικρή , με αποτέλεσμα πήρα μια 636cc ασφάλειες τα πάντα και δίπλωμα. Αλλα το θέμα είναι αυτό το δίπλωμα είναι μέχρι 600cc αν με πιάσουν τι γίνεται; Μπορώ να το σώσω κάπως «είναι μόνο 36 παραπάνω;» Γτ λένε πρέπει να περιμένεις μεχρι τα 24 για δίπλωμα Α Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.970 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2024 Δεν υπαρχει διπλωμα για 600cc, Α2 εβγαλες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nilenatskl@gmail.com 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2024 a2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2024 Ήμουν μέσα στο thread οπότε θα σου απαντήσω εγώ αν προλάβω τον Τάσο. Το δίπλωμα που έχεις δεν είναι μέχρι κάποια συγκεκριμένα κυβικά αλλά μέχρι κάποια συγκεκριμένη ισχύ, ιπποδύναμη. Συγκεκριμένα μέχρι 35kW (ή περίπου 44-45 άλογα). H 636 έχει τα τριπλά. Δεν καλύπτεσαι σε καμία περίπτωση, για τον νόμο είναι σαν ΝΑ ΜΗΝ έχεις δίπλωμα. Εφόσον έχεις το Α2, να ξέρεις οτι σε 2 χρόνια από την ημερομηνία που το πήρες μπορείς να κάνεις επέκταση σε Α-σκέτο (δηλαδή απεριόριστο). Αν πχ είσαι 20, δε χρειάζεται να περιμένεις τα 24. Αν είσαι 23, τότε μπορείς σε έναν χρόνο (δηλαδή στα 24). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2024 Πόσα άλογα βγάζει το 636; (για ss το κόβω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2024 πριν 2 λεπτά, το μέλος karellen έγραψε: Πόσα άλογα βγάζει το 636; (για ss το κόβω) Ναι, φαντάζομαι κατάλαβα καλά τί εννοεί, από 117 έως ~130 άλογα, ανάλογα τη χρονολογία. Υποθέτω εννοεί αυτό το "κακομούτσουνο" του 2003 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2024 (τροποποιήθηκε) πριν 15 λεπτά, το μέλος A-nik-i έγραψε: Ναι, φαντάζομαι κατάλαβα καλά τί εννοεί, από 117 έως ~130 άλογα, ανάλογα τη χρονολογία. Υποθέτω εννοεί αυτό το "κακομούτσουνο" του 2003 Όλοι μαζί γράφαμε! Και για να απαντήσω στο πρώτο ερωτημα:Αν σε πιάσουν σε έναν έλεγχο πάει από αφαίρεση διπλώματος και ότι άλλο προκύψει ανάλογα με τα κέφια του οργάνου. Αν όμως εμπλακείς σε ατύχημα (ή δυστύχημα) σε σκίσανε. Τροποποιήθηκε Μάιος 2 , 2024 από τον karellen 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.970 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2024 πριν 1 ώρα, το μέλος nilenatskl@gmail.com έγραψε: a2 Age? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2024 Την 2/5/2024 at 6:46 ΜΜ, το μέλος nilenatskl@gmail.com έγραψε: Ξερωγω πάντα ήθελα να οδηγήσω μοτοσυκλέτα έχω εμπειρία από μικρή , με αποτέλεσμα πήρα μια 636cc ασφάλειες τα πάντα και δίπλωμα. Αλλα το θέμα είναι αυτό το δίπλωμα είναι μέχρι 600cc αν με πιάσουν τι γίνεται; Μπορώ να το σώσω κάπως «είναι μόνο 36 παραπάνω;» Γτ λένε πρέπει να περιμένεις μεχρι τα 24 για δίπλωμα Α Full παράνομος για όλους. Και αν μιλάμε για ZX6R (636) μιλάμε για υπερβολή που δε μαζεύεται με τίποτα. Σε περίπτωση ατυχήματος πας φυλακή. Μεταφορικά και κυριολεκτικά Ιδιαίτερα με τα νέα νομοσχέδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wrl 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2024 Ότι έγραψαν και οι από πάνω. Δεν καλύπτεσαι πουθενά. Δεν αξίζει να ρισκάρεις. Εφόσον σε παίρνει οικονομικά αγόρασε μια μικρότερου κυβισμού και περίμενε μέχρι να μπορείς να κάνεις αναβάθμιση το δίπλωμα σου ώστε να έχεις νόμιμα το 636. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.970 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2024 Τελικά δεν του άρεσαν οι απαντήσεις και έστριψε στην επόμενη γωνία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2024 Ή βρήκε αλλού πληροφορία που να πάει για να βγάλει δίπλωμα για ''600cc'' (που και να υπήρχε, ΠΑΛΙ δεν τον καλύπτει στο....636) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.853 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2024 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα παιδιά έχω το ΑΜ και αγόρασα πρόσφατα ένα R1, έχω εμπειρία από μικρός στα 10 μου οδηγούσα την Virago του μπάρμπα μου. Με καλύπτει αν τους πω πως μπερδεύτηκαν στην σχολή και αντί για Α μου έδωσαν ΑΜ; .... Σοβαρά τώρα: η σωστή λύση είναι πως απλώς ΔΕΝ αγοράζεις μοτοσυκλέτα που ΔΕΝ καλύπτεται από την κατηγορία διπλώματος σου. Σε περίπτωση στραβής το μπλέξιμο θα είναι σε εκθετικό βαθμό. Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2024 από τον ShapeshifterGR98 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες