Γκαμπι 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2024 Καλησπέρα και καλές γιορτές! Τα φώτα στο ταούνι(Yamaha townmate T50) δούλευαν μια χαρά μέχρι που άλλαξα πίσω φανάρι, μιας και το προηγούμενο έσπασε.Μετά την το τοποθέτηση του φαναριού(ιμιτασιόν) από μηχανικό τα φώτα(μπρος πίσω) ανάβουν ελάχιστα και όταν ανάβω φλάς ανάβουν και τα δυο μαζί, σαν να έχω αλάρμ.Ο ίδιος ο μηχανικός και ένας ακόμα μου είπαν πώς πρέπει να πάω το παπί σε ηλεκτρολόγο αλλά εδώ που μένω δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος. Εγώ πιστεύω πως αυτός που έβαλε το πισοφάναρο έκανε λάθος σύνδεση.Γνωρίζει κανείς αν είναι μια απλή επισκευή ή τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γκαμπι 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2024 Για κάποιον που θα έχει το ίδιο πρόβλημα. Τελικά ήταν μια απλή επισκευή! Προφανώς οι μηχανικοί δεν ήθελαν να ασχοληθούν... Τα πινάκια στη φύσα του καινούργιου φαναριού δεν είχαν σωστή διάταξη με αποτέλεσμα να βραχυκυκλώνει το κύκλωμα(ή έστω αυτό κατάλαβα). Θα πρέπει να ελέγξετε ποιο καλώδιο ανάβει ποια λάμπα. Δυστυχώς τα χρώματα των καλωδίων του φαναριού δεν αντιστοιχούσαν σε αυτά απ το παπί άρα χρειάστηκαν αρκετές δοκιμές. Αν έχετε το παλιό σας φανάρι(και είναι και αυτό ιμιτασιόν) δείτε πώς είναι διατεταγμένα τα πινάκια στη φύσα του για να μη παιδεύεστε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σιδ.Σταυρος 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2024 Την 1/5/2024 at 1:17 ΜΜ, το μέλος Γκαμπι έγραψε: Τα φώτα στο ταούνι(Yamaha townmate T50) δούλευαν μια χαρά μέχρι που άλλαξα πίσω φανάρι, μιας και το προηγούμενο έσπασε.Μετά την το τοποθέτηση του φαναριού(ιμιτασιόν) από μηχανικό τα φώτα(μπρος πίσω) ανάβουν ελάχιστα και όταν ανάβω φλάς ανάβουν και τα δυο μαζί, σαν να έχω αλάρμ. Χαλασε το εργοστασικο γαναρι και εβαλα αλλο aftermarket, σημαδευει πιο ψηλα και με την βιδα οσο και να παει δεν διορθωνεται. Οσον αφορα το πισω το εχω αλλαξει κι αυτο,εβαλα aftermarket και ο μαστορας ειπε παιδευτηκε γιατι δεν ταιριαζαν φισες κλπ, για καιρο δουλευε μια χαρα,τωρα μαλλον εχει χαλει ο φλασερ (μπροστα στο φαναρι μεσα) και δεν αναβοσβηνουν τα φλας (ουτε ακουγεται το τικ-τικ), επισης με το μπροστινο φρενο δεν αναβει το πισω κοκκινο φως αλλα μονο με το ποδοφρενο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες