niexa 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2023 Hello στην παρεα , Εχω ενα Z800 του 15 και στις τελευταιες αλλαγες λαδιου ειδα οτι στα 5.500 χλμ μου χει καψει κανα 800ml λαδι . Η μηχανη εχει 55.000 χλμ αυτη τη στιγμη κ χρησιμοποιω παντα motul 7100 10w40 . Ο προηγουμενος το ειχε βαλει σιγουρα πιστα κ απο οτι ειχα δει στο service book ειχε τα Motul 300v στην τελευταια του αλλαγη... Την μηχανη την χρησιμοποιω καθημερινα εντος πολης και ενιοτε θα οδηγησω κ λιγο πιο επιθετικα απο οτι θα επρεπε. Θα παρω τηλ στο συνεργειο να δω τι θα μου πουν αλλα θα ηθελα να ακουσω κ τις γνωμες σας . Ειναι φυσιολογικη καταναλωση λαδιου για 55.000 μηχανης? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2023 Ναι. Μην πας καν να ρωτήσεις. 145ml/1000km δεν συνιστά κατανάλωση λαδιού. Να ελέγχεις ανά 1000 χλμ και να συμπληρώνεις όσο χρειάζεται, ως ωφείλεις έτσι κ αλλιώς σαν οδηγός. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2023 (τροποποιήθηκε) φυσιολογικη καταναλωση αλλαζε λιγο νωριτερα τα λαδακια ειδικα αν το κυνηγας και αν κινείσαι κατα κυριο λογο σε πολη στα 4000χμ καλα ειναι Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 29 , 2023 από τον Antreasss Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.956 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2023 Προτείνω στην επόμενη αλλαγή να πας σε κάποιο άλλο λιπαντικό με ίδιο ιξώδες, επίσης παρατήρησε την κατανάλωση λαδιού κάθε 1000 χιλιόμετρα, ίσως να καταναλώνει περισσότερο οταν τα λιπαντικό εχει "κουραστει" και κάτι τελευταίο, όταν δουλεύει το μοτέρ μυρίζει καμένο λάδι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2023 βαλε καλυτερα λαδια και θα πεσει και η καταναλωση ,εμενα μου αρεσουν τα silkolene και τα liquy moly, καλοκαιρι λογω θερμοκρασιων θα καιει κτ παραπανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες