Benzeto 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2023 Γεια σας παιδιά. Τον Απρίλιο κλείνω τα 18 και θέλω να πάρω μια μηχανή. Σκέφτομαι το xtx660, το χαζεύω εδώ και χρόνια όταν το βλέπω στο δρόμο και κάθε φορά μου πέφτει το σαγόνι. Οι γονείς μου δεν συμφωνούν διότι θα είμαι παράνομος, αλλά και στα 16 μου όταν ήθελα 50άρι πάλι δεν συμφωνούν, οπότε δεν θα δώσω και πολύ σημασία. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι κόντρες ούτε τα κόλπα. Ακούω απόψεις, όλα δεκτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2023 Πάντως θετικές απόψεις περί του να παρανομήσεις δεν πρόκειται να ακούσεις εδώ, αυτό είναι δεδομένο. Από εκεί και πέρα, αν η προηγούμενη εμπειρία είναι "50άρι παπί", το XTX είναι κάπως μεγάλο βήμα. Θα είμαι ειλικρινής, η κατηγορία Α1 με τα 125άρια είναι λίγο ανάλατη (καλύτερα παπί, πραγματικά), αλλά με το δίπλωμα Α2 στα 20 σου ανοίγονται αρκετά ωραίες επιλογές. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Benzeto 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2023 πριν 1 λεπτό, το μέλος A-nik-i έγραψε: Πάντως θετικές απόψεις περί του να παρανομήσεις δεν πρόκειται να ακούσεις εδώ, αυτό είναι δεδομένο. Από εκεί και πέρα, αν η προηγούμενη εμπειρία είναι "50άρι παπί", το XTX είναι κάπως μεγάλο βήμα. Θα είμαι ειλικρινής, η κατηγορία Α1 με τα 125άρια είναι λίγο ανάλατη (καλύτερα παπί, πραγματικά), αλλά με το δίπλωμα Α2 στα 20 σου ανοίγονται αρκετά ωραίες επιλογές. Δεν έχω εμπειρία με 2τροχο, άντε κάνα δυο φορές να έχω οδηγήσει το παπί ενός φίλου μου. Όταν ήμουν 16 ήθελα να δώσω για δίπλωμα και να πάρω ένα 50άρι, αλλά οι δικοί μου δεν με άφηναν. Δύο χρόνια μετά, στα 18 μου, δεν θα προτιμήσω εκείνο το 50άρι παπάκι που κάποτε ήθελα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babis3g 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2023 πάρε ένα παρόμοιο στα 125 κ.ε στο όριο πού δίνουν γιά δίπλωμα Α1 ... άντε αργότερα να το μεγαλώσεις άλλο λίγο έστω & αν δεν είναι νόμιμο, εντάξει αυτό κάτι παίζει, αν & δεν αξίζει τζάμπα λεφτά γιά λίγο παραπάνω ιπποδύναμη ... εναλλακτικά & ίσως καλύτερα κάνε άλλο λίγο υπομονή & στα 20 θα έχεις καλύτερες επιλογές (όπως ειπώθηκε πιό πάνω) το 600άρι είναι αρκετά μεγάλο, αλλά σίγουρα σιγά σιγά θα μάθεις να το κουμαντάρεις, δεν αμφιβάλω τις δυνατότητες σου όμως (όπως θα ξέρεις) αν σε τσακώσουν (πού σίγουρα θα σε σταματήσουν κάποια στιγμή) θα τα χάσεις όλα, δεν θα είναι απλό πρόστιμο Να πω & αυτό, ότι εδώ Κέρκυρα στην περιοχή πού μένω, δεν κάνουν πλέον τόσο συχνά μπλόκα (με έχουν σταματήσει & έτσι) αλλά τα περιπολικά γυρίζουν σχεδόν όλη μέρα (ακόμα & νύχτα) και σταματούν ότι νομίζουν υπάρχει λάθος ή ότι νομίζουν περίεργο ... με έχουν σταματήσει έτσι αρκετές φορές, αστυνομία και 2 φορές με πολιτικό αυτοκίνητο ΟΠΚΕ ... θα τύχει λέμε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Benzeto 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2023 πριν 27 λεπτά, το μέλος babis3g έγραψε: πάρε ένα παρόμοιο στα 125 κ.ε στο όριο πού δίνουν γιά δίπλωμα Α1 ... άντε αργότερα να το μεγαλώσεις άλλο λίγο έστω & αν δεν είναι νόμιμο, εντάξει αυτό κάτι παίζει, αν & δεν αξίζει τζάμπα λεφτά γιά λίγο παραπάνω ιπποδύναμη ... εναλλακτικά & ίσως καλύτερα κάνε άλλο λίγο υπομονή & στα 20 θα έχεις καλύτερες επιλογές (όπως ειπώθηκε πιό πάνω) το 600άρι είναι αρκετά μεγάλο, αλλά σίγουρα σιγά σιγά θα μάθεις να το κουμαντάρεις, δεν αμφιβάλω τις δυνατότητες σου όμως (όπως θα ξέρεις) αν σε τσακώσουν (πού σίγουρα θα σε σταματήσουν κάποια στιγμή) θα τα χάσεις όλα, δεν θα είναι απλό πρόστιμο Να πω & αυτό, ότι εδώ Κέρκυρα στην περιοχή πού μένω, δεν κάνουν πλέον τόσο συχνά μπλόκα (με έχουν σταματήσει & έτσι) αλλά τα περιπολικά γυρίζουν σχεδόν όλη μέρα (ακόμα & νύχτα) και σταματούν ότι νομίζουν υπάρχει λάθος ή ότι νομίζουν περίεργο ... με έχουν σταματήσει έτσι αρκετές φορές, αστυνομία και 2 φορές με πολιτικό αυτοκίνητο ΟΠΚΕ ... θα τύχει λέμε Άμα με σταματήσουν χωρίς δίπλωμα και χωρίς ασφάλεια, μου δίνουν δικαστήριο και πρόστιμο; Ένας φίλος μου ( από Κέρκυρα κι αυτός ) οδηγεί crypton x άχαρτο και όταν τον σταμάτησαν τον έγραψαν απλά για καθρέφτες ( δεν έχει δίπλωμα, δεν έχει πινακίδες, έχει εξάτμιση, δεν έχει πλαστικά, δεν έχει φανάρι ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babis3g 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2023 (τροποποιήθηκε) edited εμένα (κέρκυρα) στην ηλικία σου με είχαν σταματήσει χωρίς να έχω δίπλωμα & μου έκαναν δικαστήριο πού βγήκε μετά από 2 χρόνια, την γλύτωσα γιατί μέχρι τότε το είχα βγάλει (μου πήγε 5-5) & ο πατέρας είχε βαριά μορφή πάθηση & είπε ότι πήγα να φέρω επειγόντως φάρμακα ... με το lock down στην κοντά 2χρονη καραντίνα δεν με σταμάτησαν ποτέ, ούτε με μηχανή ούτε πεζό δεν αμφισβητώ την περίπτωση του συμπατριώτη, είναι όπως τύχει ... ΕDIT 1-2 φορές μπορει να την γλυτώσει ... αλλά μην βγω γρουσούζης, μέχρι τα 24 γιά πλήρες δίπλωμα που θέλει το 600άρι είναι 6 χρόνια, μπορεί να τύχει...αν μπορείς να είσαι οκ με ρίσκο από εσένα εξαρτάται, εγώ είπα την εμπειρία μου όπως καλά έκανες & ζήτησες γνώμη Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2023 από τον babis3g 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2023 (τροποποιήθηκε) πριν 19 ώρες, το μέλος babis3g έγραψε: edited εμένα (κέρκυρα) στην ηλικία σου με είχαν σταματήσει χωρίς να έχω δίπλωμα & μου έκαναν δικαστήριο πού βγήκε μετά από 2 χρόνια, την γλύτωσα γιατί μέχρι τότε το είχα βγάλει (μου πήγε 5-5) & ο πατέρας είχε βαριά μορφή πάθηση & είπε ότι πήγα να φέρω επειγόντως φάρμακα ... με το lock down στην κοντά 2χρονη καραντίνα δεν με σταμάτησαν ποτέ, ούτε με μηχανή ούτε πεζό δεν αμφισβητώ την περίπτωση του συμπατριώτη, είναι όπως τύχει ... ΕDIT 1-2 φορές μπορει να την γλυτώσει ... αλλά μην βγω γρουσούζης, μέχρι τα 24 γιά πλήρες δίπλωμα που θέλει το 600άρι είναι 6 χρόνια, μπορεί να τύχει...αν μπορείς να είσαι οκ με ρίσκο από εσένα εξαρτάται, εγώ είπα την εμπειρία μου όπως καλά έκανες & ζήτησες γνώμη το δικαστηριο για διπλωμα ειναι το τελευταιο αν γινει κανα τροχαιο με τραυματισμο και εισαι χωρις διπλωμα εκει θα κλαψεις και συ και οι δικοι σου μιας και δε θα σε καλυπτει τιποτα και θα σας τα παρουν ολα Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 14 , 2023 από τον Antreasss μ 2 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2023 Βγάλε Α1 δίπλωμα. Πάρε μια πάπια να κάνεις τις δουλειές σου, βρες και κάνα αμαξάκι φθηνό λαϊκό να πηγαίνεις σε καμιά θέα μπερδεγούει και άσε τα πολλά κόλπα και τις βιασύνες, να 'σαι γερός η ζωή θα σου δώσει χρόνο για όλα. Στα 20 (και 1 μέρα) βγάλε δίπλωμα Α2 και θα δεις πάρα πολλές επιλογές εκεί (θα μπορείς να έχεις μαζέψει και χρήματα να πάρεις και κάτι ωραίο και πιο σύγχρονο, γιατί όχι). Και έχοντας το Α2 στα 20, μετά -με την τωρινή νομοθεσία- μπορείς να βγάλεις το Α (απεριόριστο) στα 22, δε χρειάζεται να περιμένεις τα 24. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.956 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2023 Το λεπόν αλανι μου... εκει που ησουν ήμουνα, αλλα για να φτασεις εδω που ειμαι τωρα (και οι περισσοτεροι εδω μεσα) πρεπει να κόψεις τις μαλανξίες, η κάθε ηλικία εχει την ομορφιά της, ζήσε την ηλικία σου και μη θελεις να κάνεις πραγματα που κάνουν οι μεγαλύτεροι, εμεις που σκεφτομασταν και ΚΑΝΑΜΕ αυτα που εγραψες πιο πανω, απο καθαρή τυχη ειμαστε αρτιμελής ή δεν χρωστμε τιποτα λεφτα για καποιο ατυχημα ή δυστυχημα που προκαλέσαμε, δεν ειναι λόγια του αερα αυτα, ειναι η πραγματικότητα. Βρές ενα XT125 να μάθεις πρωτα να οδηγάς και μολις παρεις το Α2 θα εισαι ετοιμος να πας παρακάτω, μην κοιτάζεις τι κάνουν οι γυρω σου, εσυ να κάνεις το σωστο ωστε να μη φοβασαι τιποτα. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2023 Να κάνω μια ερώτηση: ο χιλιομετρητής στα μηχανάκια/μηχανές μεγάλου κυβισμού μηδενίζει στα 100000 χιλιόμετρα όπως στα μικρού κυβισμού? Υπάρχουν και μηχανές που μηδενίζει στα 1000000 χιλιόμετρα όπως στα αμάξια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2023 πριν 1 ώρα, το μέλος GRR έγραψε: Να κάνω μια ερώτηση: ο χιλιομετρητής στα μηχανάκια/μηχανές μεγάλου κυβισμού μηδενίζει στα 100000 χιλιόμετρα όπως στα μικρού κυβισμού? Υπάρχουν και μηχανές που μηδενίζει στα 1000000 χιλιόμετρα όπως στα αμάξια? Ειναι ολες οι ψηλές γυναίκες ξανθές; Ή υπάρχουν και τα άλλα χρώματα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.845 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2023 (τροποποιήθηκε) Εγώ θα σου έλεγα να αφήσεις τις ιδέες για 600αρι από τώρα. Μιας και θα είσαι 100% φουλ έξτρα παράνομος, αν σε σταματήσουν μάλλον δεν θα είναι ευχάριστη εμπειρία. Θες αλήθεια να χαλάσεις την ζαχαρένια σου για μια παράνομη "καψούρα"? Ξεκίνα για αρχή με το να βγάλεις το Α1, υπάρχουν διάφορα μοτοσυκλετάκια 125 στο στυλ του 660....XT125X, WR125 , DR125SM, D-Tracker 125. Από αυτά που ανέφερα τσέκαρε το WR125X...είναι κυριολεκτικά σαν μικρογραφία του ΧΤΧ660, θα σου αρέσει πιστεύω. Και έχει και ίδιο μοτέρ με το R125. Εγώ το θεωρώ πολύ όμορφο μοτό...και λίγο πιο "ζωηρό" από γκάζι σε σχέση με τα άλλα. Θα αποκτήσεις μια εμπειρία (εφόσον λες πως δεν έχεις), θα είσαι ΝΟΜΙΜΟΣ και θα βολτάρεις άνετος. Και όταν έρθει η ώρα με το καλό, κάνεις τα κουμάντα σου για Α2 και πας σε μεγαλύτερο μοτό. Όμορφα, λογικά και ΝΟΜΙΜΑ....το κάθε πράμα στον καιρό του. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 25 , 2023 από τον ShapeshifterGR98 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Benzeto 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2023 Την 25/11/2023 at 7:27 ΜΜ, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Εγώ θα σου έλεγα να αφήσεις τις ιδέες για 600αρι από τώρα. Μιας και θα είσαι 100% φουλ έξτρα παράνομος, αν σε σταματήσουν μάλλον δεν θα είναι ευχάριστη εμπειρία. Θες αλήθεια να χαλάσεις την ζαχαρένια σου για μια παράνομη "καψούρα"? Ξεκίνα για αρχή με το να βγάλεις το Α1, υπάρχουν διάφορα μοτοσυκλετάκια 125 στο στυλ του 660....XT125X, WR125 , DR125SM, D-Tracker 125. Από αυτά που ανέφερα τσέκαρε το WR125X...είναι κυριολεκτικά σαν μικρογραφία του ΧΤΧ660, θα σου αρέσει πιστεύω. Και έχει και ίδιο μοτέρ με το R125. Εγώ το θεωρώ πολύ όμορφο μοτό...και λίγο πιο "ζωηρό" από γκάζι σε σχέση με τα άλλα. Θα αποκτήσεις μια εμπειρία (εφόσον λες πως δεν έχεις), θα είσαι ΝΟΜΙΜΟΣ και θα βολτάρεις άνετος. Και όταν έρθει η ώρα με το καλό, κάνεις τα κουμάντα σου για Α2 και πας σε μεγαλύτερο μοτό. Όμορφα, λογικά και ΝΟΜΙΜΑ....το κάθε πράμα στον καιρό του. 🫡 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Benzeto 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2023 Παιδιά τελικά κατέληξα άλλου. Θα αγοράσω aprilia sx 125 καινούργιο, δεν αξίζει να καταστρέψω τη ζωή μου με δικαστήρια και αυτόφωρα. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babis3g 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2023 (τροποποιήθηκε) Aprilia SX 125 E5 | Η μοτοσυκλέτα του δεκαοκτάρη Με Υγεία Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 10 , 2023 από τον babis3g 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.845 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2023 Χαίρομαι που σκέφτηκες λογικά. Θα δεις, δεν θα το μετανιώσεις ούτε στο ελάχιστο. Καλοτάξιδο να είναι και καλά χιλιόμετρα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Benzeto 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2023 πριν 4 ώρες, το μέλος babis3g έγραψε: Aprilia SX 125 E5 | Η μοτοσυκλέτα του δεκαοκτάρη Με Υγεία πριν 27 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Χαίρομαι που σκέφτηκες λογικά. Θα δεις, δεν θα το μετανιώσεις ούτε στο ελάχιστο. Καλοτάξιδο να είναι και καλά χιλιόμετρα! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Το μόνο που μένει τώρα είναι να βρω τρόπο να την προστατέψω από τους αχαρακτήριστους που κλέβουν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2023 Εντάξει, πολύ ωραία επιλογή. Εφόσον έπαιζε το κασέρι για κάτι τέτοιο, βουρ. Καλά χιλιόμετρα και καλές σούζες και έντο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.845 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2023 πριν 2 ώρες, το μέλος Benzeto έγραψε: Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Το μόνο που μένει τώρα είναι να βρω τρόπο να την προστατέψω από τους αχαρακτήριστους που κλέβουν. Υπάρχουν διάφορα κιτ συναγερμού στο εμπόριο, μια ερώτηση σε έναν αξιόλογο έμπορο δεν θα ήτανε άσχημη ιδέα. Και αν έχεις και την δυνατότητα να την βάζεις σε κλειστό χώρο, πχ αυλή, πάρκινγκ κλπ, κάντο. Εγώ το μηχανάκι το βάζω μέσα στο ποδηλατοστάσιο ακόμα και για μισή ώρα στάση στο σπίτι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2023 (τροποποιήθηκε) κλειδαρια δισκοφρενου με συναγερμο γυρω στο 20κο παιζουν μια κουλουρα αλλα 40 και μια κουκουλα λιντλ γυρω στα 15-16 αν θυμαμαι καλα κ εισαι κομπλε και αν υπαρχει δυνατοτητα γ γκαραζ οπως ειπε ο τασος εννοειτε το βαζχεις εκει καλα χιλιομετρα κ παντα κρανος κ μπουφαν Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 10 , 2023 από τον Antreasss 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2023 ενδεικτικα πιστευω με αυτες που σου βαζω θα σαι κομπλε https://www.skroutz.gr/s/6890616/Oxford-HD-OF159-Antikleptiki-Alysida-Motosykletas-me-Kleidaria-kai-Mikos-150ek-Mayro-CHroma-OF159.html https://www.skroutz.gr/s/35577915/Kleidaria-Diskofrenou-Motosykletas-me-Synagermo-Peiro-6mm-Mple-CHroma-FS8305.html θα κοιταξεις να μην εχουν στρογγυλο κλειδι γτ παραβιαζονται ακομα και με καπακι απο στυλο Big 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Benzeto 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2023 πριν 9 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Υπάρχουν διάφορα κιτ συναγερμού στο εμπόριο, μια ερώτηση σε έναν αξιόλογο έμπορο δεν θα ήτανε άσχημη ιδέα. Και αν έχεις και την δυνατότητα να την βάζεις σε κλειστό χώρο, πχ αυλή, πάρκινγκ κλπ, κάντο. Εγώ το μηχανάκι το βάζω μέσα στο ποδηλατοστάσιο ακόμα και για μισή ώρα στάση στο σπίτι. Δυστυχώς δεν διαθέτω κλειστό γκαράζ, μόνο πιλοτή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.845 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2023 Και εγώ πιλοτή, αλλά το ποδηλατοστάσιο χωράει 3-4 μηχανάκια, αφήνει και ο διαχειριστής, το βάζω εκεί. Αν δεν έχεις αυτή την επιλογή τότε βρες γερό κάγκελο και μια καλή αλυσίδα. Εγώ θα έβαζα και συναγερμό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες