A-nik-i 1.155 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 Τελείωσε εχθές η έκθεση και όλες αυτές τις μέρες το feed μου στο facebook είχε βομβαρδιστεί από νέα μοντέλα. Μιας και λείπουν πλέον τέτοιες συζητήσεις από το forum είπα να ξεκινήσω μία. Αυτά που εμένα μου τράβηξαν περισσότερο την προσοχή ήταν (με τυχαία σειρά) - Honda CBR1000RR-R (RRRRRR) Firenlade-SP - Το σύστημα e-clutch της Honda - Το ιδιαίτερο Bimota Tera - Suzuki GSX-S1000GX (που φαίνεται πάει για ευθεία σύγκρουση με BMW S1000XR) - Royal Enfield Himalayan 452 και CFMoto 450MT (που φορτώνουν ωραία την κατηγορία on-off/small adv που σχηματίζεται εκεί στα όρια του Α2 διπλώματος) - Kove Enduro 250 - Kawasaki Z7 Hybrid (ομοίως με το ντυμένο Ninja Hybrid) - Yamaha RayZR (υβριδικό σκουτεράκι) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babis3g 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 ευχαριστούμε γιά την ενημέρωση ... γιά όσους δεν παρακολούθησαν (σαν και έμενα) το video είναι λίγο μεγάλο, αλλά αν υπάρχει υπομονή και ενδιαφέρον δείχνει κάπως πιό πλήρες την παρουσίαση μοντέλων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες