CRX 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 Θέλω να φτιάξω ένα εξάρτημα από χάλυβα το οποίο θα είναι συνέχεια μέσα σε νερό (βρύσης, όχι θάλασσας). Ξέρετε κάποιο υλικό, κατά προτίμηση σε spray που να προσφέρει καλή κάλυψη από σκουριά και αντοχή στο χρόνο; Το απλό "αστάρι - χρώμα - βερνίκι" φοβάμαι ότι δεν θα αντέξει σε βάθος χρόνου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babis3g 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 (τροποποιήθηκε) ίσως μία λύση, υπάρχουν κάτι χρώματα/βερνίκια που τα βάζουν σε σκάφη & αεροπλάνα (έτσι τα ζητάς, δεν είναι τα απλά) αλλά είναι ακριβά, δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά το γνωρίζω γιατί γνωστοί ψαράδες εδώ στο νησί βάζουν από αυτά και κρατάνε πολύ καιρό σε χρήση θάλασσας, τώρα ίσως από κάτω να χρειάζεται και αστάρωμα ... μην βιαστείς, περίμενε & άλλες απαντήσεις γιατί δεν είμαι βαφιάς Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 7 από τον babis3g 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 Ξέχασα να αναφέρω ότι δεν με νοιάζει το αισθητικό αποτέλεσμα. Μόνο να έχει αντοχή στο χρόνο και να μην σκουριάσει από κάτω. Δεν θα υπάρχει δυνατότητα ελέγχου άπαξ και μπει. Σκέφτομαι τα spray πίσσας που χρησιμοποιούν για την προστασία των αυτοκινήτων από κάτω. Οποιαδήποτε άλλη γνώμη, καλοδεχούμενη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες