Jump to content
Sign in to follow this  
CRX

Αντισκωριακή προστασία

Recommended Posts

Θέλω να φτιάξω ένα εξάρτημα από χάλυβα το οποίο θα είναι συνέχεια μέσα σε νερό (βρύσης, όχι θάλασσας). Ξέρετε κάποιο υλικό, κατά προτίμηση σε spray που να προσφέρει καλή κάλυψη από σκουριά και αντοχή στο χρόνο; Το απλό "αστάρι - χρώμα - βερνίκι" φοβάμαι ότι δεν θα αντέξει σε βάθος χρόνου. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ίσως μία λύση, υπάρχουν κάτι χρώματα/βερνίκια που τα βάζουν σε σκάφη & αεροπλάνα (έτσι τα ζητάς, δεν είναι τα απλά) αλλά είναι ακριβά, δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά το γνωρίζω γιατί γνωστοί ψαράδες εδώ στο νησί βάζουν από αυτά και κρατάνε πολύ καιρό σε χρήση θάλασσας, τώρα ίσως από κάτω να χρειάζεται και αστάρωμα ... μην βιαστείς, περίμενε & άλλες απαντήσεις γιατί δεν είμαι βαφιάς

Τροποποιήθηκε από τον babis3g

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέχασα να αναφέρω ότι δεν με νοιάζει το αισθητικό αποτέλεσμα. Μόνο να έχει αντοχή στο χρόνο και να μην σκουριάσει από κάτω. Δεν θα υπάρχει δυνατότητα ελέγχου άπαξ και μπει. 

Σκέφτομαι τα spray πίσσας που χρησιμοποιούν για την προστασία των αυτοκινήτων από κάτω. Οποιαδήποτε άλλη γνώμη, καλοδεχούμενη. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα