PanosPaok 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2023 Καλησπέρα,εχω στο παπι μου(daytona sprinter) μια λαμπα Led τυπου H11 αλλα δεν ειναι αρκετα δυνατη και θελω να την αλλαξω με δυνατοτερη. Τυχαίνει να εχω μια λαμπα Osram H4 55w/60w αλλα φοβαμαι να την βαλω γιατι το μηχανακι γνωριζω οτι κανονικα παιρνει λαμπες 35w/35w Μπορει να μου δημιουργησει καποιο προβλημα πχ με τα πηνια ή να επηρεασει καπως την λειτουργια του κινητήρα; Ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2023 Καλησπέρα Πάνο, καλώς ήρθες στο mybike. Θα σε συμβούλευα να ΜΗ βάλεις λάμπα μεγαλύτερης ισχύος γιατί αφενός κινδυνεύεις να κάνεις ζημιά στο ηλεκτρικό κύκλωμα (καλώδια, διακόπτες, φις κλπ), αφετέρου θα κάνεις ζημιά και στο φανάρι λόγω αυξημένων θερμοκρασιών από την 55άρα λάμπα. Θα καεί το κάτοπτρο και πιθανότατα και το εξωτερικό "κρύσταλλο". Θα σου πρότεινα να βάλεις μια λάμπα led αν θέλεις παραπάνω φως χωρίς αύξηση στις καταναλώσεις κ θερμοκρασίες! Και ξαναρύθμισε την κατεύθυνση της δέσμης μήπως ενοχλεί τους απέναντι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosPaok 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2023 Να σαι καλα φιλε μου αυτο θα κανω ευχαριστω για την απαντηση 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.845 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2023 (τροποποιήθηκε) Θα κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου αλλά......στο Address είχα για 2 χρόνια H4 60/55W χωρίς προβλήματα. Τουλάχιστον το δικό μου δεν έπαθε κάτι. Ουσιαστική διαφορά δεν είδα όμως, απλά φώτιζε κάπως πιο έντονα. Δεν αξίζει να ρισκάρεις τυχόν ζημιές για πρακτικά μικρή βελτίωση...εγώ με δικιά μου ευθύνη το ρίσκαρα. Καλύτερη δουλειά θα κάνεις με μια σωστή LED. Εγώ αυτές έχω: https://www.bestprice.gr/item/2156897596/philips-h4-ultinon-essential-led-12-24v-21w-2tmx.html Σετάκι, 21W έκαστη. Έκαναν αρκετά καλή δουλειά, ειδικά το βράδυ που γυρνάω σπίτι μέσω εθνικής. Που δυστυχώς ένα μεγάλο τμήμα στην Ε.Ο Βελεστίνου-Βόλου είναι pitch black την νύχτα. Αν το σηκώνει το budget σου, στις συνιστώ ανεπιφύλακτα. Εναλλακτικά, πιο οικονομική και εξίσου τίμια λύση είναι αυτή: https://www.electronicaeshop.eu/h4-led-12v-25w-5000lm-6000k-ip68-m500-n35-novsight-1-x-25w-2-ete-eyyuese.html?gclid=Cj0KCQjwqP2pBhDMARIsAJQ0Czp9DjGDo6D4J1nPnufHAqD70XDq8EM_muRUchv1JVVZrVyYVVUQTJUaAgL5EALw_wcB Την βάλαμε σε Grand 110 φίλου και φέγγει επίσης καλά το βράδυ. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2023 από τον ShapeshifterGR98 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες