Jump to content
vagoskonti

Αλλαγή ελαστικών στο παπί

Recommended Posts

Χαίρεται παλικάρια. Ήρθε και εμένα η σειρά να αλλάξω ελαστικά και μαθαίνω ότι τα metzeller m22 καταργήθηκαν. Οπότε θέλω να ρωτήσω ποιο από αυτά που κυκλοφορούν  είναι παρόμοιο-πιο κοντά στα metzeller- δηλαδή με μαλακή γόμα. Πείτε μία γνώμη γιατί δεν έχω ιδέα τι παίζει με τα καινούργια μοντέλα michelin κτλ. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μετά τα m22 έβαλα τα pilot street. Δεν ξανακοιτάω πίσω.

Δεν βγάζουν τα χιλιόμετρα που βγάζουν τα metzeler γιατί είναι μαλακά λάστιχα αλλά είναι άκρως απολαυστικά. 

Δεν στα προτείνω μόνο αν πας πολύ σε χώμα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και ανοίχθηκε θέμα για λάστιχα, θα ρωτήσω και εγώ εδώ να μην ανοίγω ξέχωρο...

Μέσα στον Οκτώβρη θέλω και εγώ να αλλάξω λάστιχα στην πάπια. Είχα για χρόνια τα City Pro τα οποία με έβγαλαν ασπροπρόσωπο, αργότερα πήγα στα City Extra μιας και τα Pro καταργήθηκαν. Δεν έμεινα τόσο ευχαριστημένος...σε δρόμους με λίγο πιο μέτρια πρόσφυση δεν έχουν τόσο καλό κράτημα, καταλαβαίνω αισθητά πως το μηχανάκι γλιστράει λίγο. Ψάχνω λοιπόν ένα λαστιχάκι καλό, να "βεντουζάρει" δηλαδή το μηχανάκι.

Είμαι ανάμεσα στα Michelin Pilot MotoGP (τα καινούρια) και στα Diablo Rosso Sport της Pirelli. Κάτι άκουσα πως τα Pilot-Street καταργήθηκαν και αυτά και ότι τα MotoGp δεν μπαίνουν σε ακτινωτούς τροχούς. Και νομίζω το ίδιο ισχύει και για τα Pirelli...ισχύει όντως πως μπαίνουν μόνο σε χυτές ζάντες;

Έχει να προτείνει κάποιος κάτι;

Τροποποιήθηκε από τον ShapeshifterGR98

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα