Jump to content
innova 04

Κακοκαιρία Daniel - Πλημμυρες Μαγνησία / Θεσσαλία.

Recommended Posts

Ανοιγω το θεμα, αποκλειστικα για συμφορουμίτες που ειναι στα μερη, και οταν μπορεσουν να μας πουν οτι ειναι οκ οι ιδιοι και οι δικοί τους.

@ShapeshifterGR98

@achilleasv

@barmanx

@The Dread Rider

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Την Τρίτη είδα αυτό έξω από το σπίτι μου

r1YciPh.jpg

Όλες οι μονοκατοικίες στην περιοχή μας καταστράφηκαν, μπήκαν νερά ως την μέση σχεδόν. Σε εμάς η πιλοτή και η είσοδος τίγκα στις λάσπες και τα χώματα, στο υπόγειο οι αποθήκες γέμισαν φουλ νερά, ολόκληρο το βράδυ τα αντλούσε η πυροσβεστική. Από το ύψος της Μαιάνδρου (Νέα Ιωνία) και πάνω, δείχνει να την γλίτωσαν.

Το παρακάτω είναι η Αναλήψεως...να σημειωθεί πως στην παρακάτω φωτό μιλάμε για σημείο αρκετά μακριά από το ποτάμι...

JEye13O.jpg

Εφιαλτικό απλά.

Εγώ και η οικογένεια μου είμαστε οκ, χθες ήρθε ρεύμα κανονικά, σήμερα ήρθε και νερό.

Το νερό καθάρισε αρκετά σε σχέση με προχθές, όχι όμως 100% όπως θα έπρεπε να είναι. Προφανώς ΔΕΝ πίνεται και ΔΕΝ μαγειρεύεις με αυτό, είναι ίσα ίσα για τουαλέτα και για να πλύνεις τα χέρια σου απλά. Τα αντλιοστάσια/πηγές σε Μακρινίτσα, Πορταριά και Άλλη Μεριά καταστράφηκαν εντελώς. Σωστό νερό λένε σε 15 με 20 μέρες. Η ΔΕΥΑΜΒ πάντως ακόμα και τώρα λέει να κάνουμε οικονομία στο νερό. Στα μάρκετ επικρατεί πανικός γενικά, νερό όντως βρίσκεις αρκετά δύσκολα. Μάλιστα, κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση και πουλάνε την εξάδα στα 6€!!! Μιλάμε για απαράδεκτους βλάκες

Τέρμα πάνω Ιωλκού, ο δρόμος που σε πάει προς Άνω Βόλο, κατέρρευσε εντελώς μέσα στο ποτάμι. Μόνο από Άλλη Μεριά με δική σου ευθύνη.  Στο Πήλιο η κατάσταση είναι πολύ πολύ χειρότερη, πολλά χωριά είναι ακόμα χωρίς ρεύμα/νερό, η πρόσβαση δύσκολη σε μερικά μέρη αδύνατη. Σήμερα δώθηκε 112 για Κανάλια, Στεφανοβίκειο και Αρμένιο, έσπασε ο Πηνειός και η Λίμνη Κάρλα αρχίζει να φουσκώνει. 

Με τον @achilleasv μιλούσαμε και τηλ το παιδί είναι εντάξει, εδώ στον Βόλο είναι. Περίπου ίδια περιοχή είμαστε, δεν μένουμε πολύ μακριά. 

Για τα άλλα 2 παλικάρια δεν γνωρίζω δυστυχώς νέα, ελπίζω να είναι καλά τα παιδιά.

Τροποποιήθηκε από τον ShapeshifterGR98

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Καλή δύναμη σε όλους! Στο Βόλο εντάξει παλεύεται η κατάσταση και καθημερινά σημειώνεται πρόοδος... Προφανώς χρειάζεται κάποιο διάστημα μέχρι να επανέλθει ένας καλός Ρυθμός αλλά τουλάχιστον γίνονται επισκευές για το νερό για να εξυπηρετούνται οι καθημερινές ανάγκες.

Στο χωριό μου τη Ζαγορά όμως έχουν γίνει πολλές ζημιές και θα είναι μια δυσκολη χρόνια για τη συγκομιδή και μεταφορά των μήλων μας! Όλοι οι δρόμοι έχουν καταρρεύσει, ειδικά οι αγροτικοί, αλλά δειλά δειλά γίνονται ενέργειες αποκατάστασης στους κεντρικούς. Ο δήμαρχος εκτός τόπου και χρόνου και γενικά δεν είναι τόσο καλή η οργάνωση...

Τις μεγαλύτερες ζημιές τις βλέπουμε σε Χορευτό Αη Γιάννη και γενικά όλες τις παραθαλάσσιες περιοχές του Πηλίου αφού όλα τα νερά καταλήγουν εκεί.

Πολλοί άνθρωποι χάσανε την περιουσία τους ( σχεδόν όλοι έχουμε απώλειες αλλά κάποιοι έχουν αρκετά μεγάλες ζημιές)

Η χειρότερη κατάσταση πιστεύω είναι στον κάμπο όπου χάθηκαν και ανθρώπινες ζωές.. 

Κουράγιο και υγεία σε όλους! 

Θλιβερό επίσης είναι και το γεγονός της πράξης του δολοφόνου ναυτικού... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tο Πήλιο δυστυχώς είναι άστα να πάνε...από φίλο που μένει Συκή μου είπε σήμερα απόγευμα πως στα γύρω χωριά κάνουν λόγο για νεκρούς. Ο στρατός πάντως έστησε 2 μεταλλικές γέφυρες για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία σε κάποια σημεία, η μια είναι μετά τα Καλά Νερά, στην διασταύρωση που ανεβαίνεις για Μηλιές, πριν την Μπούφα. Στον Βόλο ξεκίνησαν σιγά σιγά εργασίες για να καθαριστούν οι δρόμοι από χώματα, λάσπες και μπάζα.

Στην Λάρισα στην περιοχή του Σκλαβενίτη (παλιά Καρφούρ) το νερό έφτασε τα 2μιση με 3 μέτρα! Και το κακό είναι πως η Λάρισα έχει θέμα με τα τρόφιμα, τους τελειώνουν σιγά σιγά και αυτό το ξέρω από την θεία μου που μένουν εκεί. Στον κάμπο θα ξέρουμε την αληθινή λυπητερή δυστυχώς μόνο όταν υποχωρήσουν εντελώς τα νερά...μέχρι στιγμής αναφέρουν στην Θεσσαλία 15 νεκρούς συνολικά, φοβάμαι πως στο τέλος θα έχουμε περισσότερους.

Η στάθμη νερού στην Κάρλα ανέβηκε και άλλο σήμερα, το Στεφανοβίκειο και ο Ριζόμυλος είναι σε τέρμα επιφυλακή.

Στην Μαγνησία υπολογίζεται πως έπεσαν κάπου στους 700 τόνους νερό ανά στρέμμα! Απορώ που στον διάολο το είχε φυλαγμένο όλο αυτό το νερό...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από τοίχο φίλης στον Βόλο:

Μια ωραία βόλτα και σήμερα. Επιστροφή από Θεσσαλονίκη Εγνατια Γρεβενά Καλαμπάκα Μουζάκι Καρδίτσα Λαμία Νέα Αγχιαλος Βόλος. Στα θετικά της διαδρομής τα ωραία τοπία και το μπάνιο στην μπανιέρα στη Θεσσαλονίκη. Στα αρνητικά η μυρωδιά σάπιου σε όλο το θεσσαλικό κάμπο που είναι σε μεγάλη έκταση ελος...  Στο ξενοδοχείο τους είπαμε ήρθαμε να κάνουμε μπάνιο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Εγνατια Γρεβενά Καλαμπάκα Μουζάκι Καρδίτσα Λαμία Νέα Αγχιαλος Βόλος

Ακριβώς ίδιο δρομολόγιο κάνει και ο πατέρας μου με το βυτιοφόρο για να φτάσει Θεσσαλονίκη. Αναγκαστικά τους πάνε περιμετρικά όσο γίνεται για να ανέβουν προς τα πάνω. Στο μαγαζί έχουν έρθει άπειροι ξένοι στα χαμένα και ρωτάνε από που να φύγουν για να γυρίσουν πίσω.

Η άσχημη μυρωδιά σε κάποια σημεία του κάμπου οφείλεται εν μέρει και σε νεκρά ζώα που δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τα ορμητικά νερά. Σε άλλα νέα ξεκίνησαν σιγά σιγά και στην γειτονιά μου να καθαρίζουν

ePAFLmi.jpg

Έχει τόνους δουλειά ακόμα, αλλά τουλάχιστον τα οχήματα μπορούν και περνάνε πιο εύκολα τώρα. 

Θέλει προσοχή μεγάλη σε ορισμένα μέρη που όλο αυτό έχει ξεραθεί και μένει κάτι σαν ψιλή άμμος. Γλιστράει για πλάκα και δεν φαίνεται εύκολα με γυμνό μάτι, χθες που επέστρεφα με την μηχανή από την δουλειά παραλίγο να φάω καπάκι λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου. Μέχρι στιγμής 2 μηχανές έξω ακριβώς από εμένα έπεσαν κάτω.

Το παπί δείχνει να περπατάει πιο εύκολα, λόγο μικρού βάρους. Θα κινούμαι με αυτό καλού κακού μέχρι νεοτέρας, το τελευταίο που χρειάζομαι είναι ατύχημα. 

Το κέντρο της πόλης και η παραλία σημειώνουν καλή πρόοδο so far.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 21 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

Ακριβώς ίδιο δρομολόγιο κάνει και ο πατέρας μου με το βυτιοφόρο για να φτάσει Θεσσαλονίκη. Αναγκαστικά τους πάνε περιμετρικά όσο γίνεται για να ανέβουν προς τα πάνω. Στο μαγαζί έχουν έρθει άπειροι ξένοι στα χαμένα και ρωτάνε από που να φύγουν για να γυρίσουν πίσω.

Η άσχημη μυρωδιά σε κάποια σημεία του κάμπου οφείλεται εν μέρει και σε νεκρά ζώα που δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τα ορμητικά νερά. Σε άλλα νέα ξεκίνησαν σιγά σιγά και στην γειτονιά μου να καθαρίζουν

ePAFLmi.jpg

Έχει τόνους δουλειά ακόμα, αλλά τουλάχιστον τα οχήματα μπορούν και περνάνε πιο εύκολα τώρα. 

Θέλει προσοχή μεγάλη σε ορισμένα μέρη που όλο αυτό έχει ξεραθεί και μένει κάτι σαν ψιλή άμμος. Γλιστράει για πλάκα και δεν φαίνεται εύκολα με γυμνό μάτι, χθες που επέστρεφα με την μηχανή από την δουλειά παραλίγο να φάω καπάκι λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου. Μέχρι στιγμής 2 μηχανές έξω ακριβώς από εμένα έπεσαν κάτω.

Το παπί δείχνει να περπατάει πιο εύκολα, λόγο μικρού βάρους. Θα κινούμαι με αυτό καλού κακού μέχρι νεοτέρας, το τελευταίο που χρειάζομαι είναι ατύχημα. 

Το κέντρο της πόλης και η παραλία σημειώνουν καλή πρόοδο so far.

αξιος ο Μπεος παντως

τι μηχανημη πηρες???ευχομαι γρηγορη αποκατασταση σε ολους τους παθοντες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 λεπτά, το μέλος Antreasss έγραψε:

αξιος ο Μπεος παντως

Ότι μπορεί κάνει, το θέμα όμως είναι μετά από αυτό το χτύπημα να ληφθούν μέτρα. Τα ποτάμια πρέπει να καθαριστούν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και να γίνει η ανάλογη συντήρηση στα φρεάτια της πόλης. Από τα μπάζα που κατέβασε το ποτάμι, ανέβηκε ο πυθμένας του τουλάχιστον 1μιση μέτρο. Για να καταλάβεις καλύτερα, είμαι 1.74 αν απλά πηδήξω μέσα στο ποτάμι απλά κρατιέμαι από τον δρόμο και σκαρφαλώνω ξανά πάνω. 

Έρχεται χειμώνας, σίγουρα θα έχουμε βροχές και θα χιονίσει. Είναι πολύ επίφοβο τώρα αυτό...

πριν 5 λεπτά, το μέλος Antreasss έγραψε:

τι μηχανημη πηρες???

Του πατέρα μου είναι...V-Strom 650 μοντέλο 2006

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ηρθα προ τριμηνου στο βολο και τον βρηκα πολυ καλυτερο απ τη προηγουμενη φορα που ηρθα μακαρι και οι δημαρχοι της κεντρικης μακεδονιας να εκαναν τα μισα απ αυτον

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ, όπως και πολλοιιιιι κάτοικοι της Θεσσαλίας, το μόνο που ζητάμε είναι να γίνουν έργα.

Στην Καρδίτσα μετά το πέρασμα του Ιανού το 2020 δόθηκαν εκατομμύρια και εκατομμύρια € για κατασκευή αντιπλημμυρικών κατασκευών, αλλά δεν έκαναν κάτι.  Οι κόμβοι, τα νέα πεζοδρόμια και τα Χριστουγεννιάτικα ντεκόρ δεν μου λένε απολύτως τίποτα αυτή τη στιγμή. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

Εγώ, όπως και πολλοιιιιι κάτοικοι της Θεσσαλίας, το μόνο που ζητάμε είναι να γίνουν έργα.

Στην Καρδίτσα μετά το πέρασμα του Ιανού το 2020 δόθηκαν εκατομμύρια και εκατομμύρια € για κατασκευή αντιπλημμυρικών κατασκευών, αλλά δεν έκαναν κάτι.  Οι κόμβοι, τα νέα πεζοδρόμια και τα Χριστουγεννιάτικα ντεκόρ δεν μου λένε απολύτως τίποτα αυτή τη στιγμή. 

φιλε ελα σερρες κιλκις να δεις τ χαλι μας ειστε ετη φωτος μπροστα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικά σε όλη την Ελλάδα η κατάσταση είναι για τα σκουπίδια...πυρκαγιές, σεισμοί, εγκλωβισμοί από χιόνια, πλημμύρες και συνάμα το κράτος απλά δεν φαίνεται να δίνει δεκάρα. 

Δεν ξέρω, έχω απελπιστεί πλέον. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Οτι ειναι ο λαός, είναι και το κράτος.

Ε μα πες τα, λες και κατέβηκαν από τον Αρη ξερογω αυτοί που μας κυβερνάνε. Εμείς οι ίδιοι είμαστε.

πριν 21 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

Γενικά σε όλη την Ελλάδα η κατάσταση είναι για τα σκουπίδια...πυρκαγιές, σεισμοί, εγκλωβισμοί από χιόνια, πλημμύρες και συνάμα το κράτος απλά δεν φαίνεται να δίνει δεκάρα. 

Δεν ξέρω, έχω απελπιστεί πλέον. 

Εσύ προσωπικά, αν απελπίστηκες και τα παράτησες τα κοινά, μη στενοχωριέσαι, ο συμμαθητής σου ο υπερφιλόδοξος θα δει τα ψηφαλάκια και τα λεφτά και θα ασχοληθεί και επίμονα μάλιστα, με πιάνεις φαντάζομαι. Ο μηδενισμός είναι αδιέξοδο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλτατοι, εγκαταλείψτε κάθε ελπίδα:

https://magnesianews.gr/thessalia/o-mitropolitis-chrysostomos-apo-tin-karotsa-trakter-eylogise-toys-plimmyropatheis-sta-trikala.html

Τροποποιήθηκε από τον Mi_ka

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλά αφήνω αυτό εδώ

Το οποίο ταιριάζει και γάντι σε αυτή τη χώρα σαν σύνολο. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Hola.. Φιλη φιλου απο χωριο κοντα στον Τυρναβο τη μετεφεραν με εκσκαφεα στο νοσοκομειο γιατι ηταν εγκυος.

Εγω ειμαι απο Καρδιτσα. Το αναχωμα στην Καραμπαλη εσπασε (παλι), πολλα απο τα εργα που επρεπε να ειχαν γινει απο τον Ιανο, δεν εγιναν.

Κανεις στο στενο οικογενειακο κυκλο δεν ειχε χωραφια, ζωα κτλ, αλλα γενικα ο καμπος και πολλοι ανθρωποι που ζουσαν εκει και ζουσαν απο εκει καταστραφηκαν.

Φιλη απο Αθηνα πηγε το ΣουΚου στο Βολο και βοηθησαν να βγαλουν λασπες απο σπιτια, πολυ ζορι, μεγαλες ζημιες.

Συγνωμη για το σχολιο, αλλα αυτο το "αξιος ο Μπεος" στο λαιμο μου καθεται, εως και με εξοργιζει, ειδικα με ο,τι εγινε και δεν ειμαι καν Βολιωτης...

Τα φαινομενα μαυραγοριτισμου και γενικοτερης εκμεταλλευσης ανθρωπων απο αλλους ανθρωπους σε τετοιες στιγμες ειναι επισης ντροπιαστικα.

Πριν κανα μηνα ειχαμε παει Χορευτο για διακοπες. Βλεποντας εικονες απο τα μερη που πριν λιγο καιρο ειχαμε περασει πως εχουν γινει, πεσμενες γεφυρες, δρομοι εχουν εξαφανιστει ειναι φοβερο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 ώρες, το μέλος kalimera8764 έγραψε:

Βλεποντας εικονες απο τα μερη που πριν λιγο καιρο ειχαμε περασει πως εχουν γινει, πεσμενες γεφυρες, δρομοι εχουν εξαφανιστει ειναι φοβερο...

Μην το συζητάς, όλα αυτά τα μέρη στο Πήλιο που καταστράφηκαν, τα έχω επισκεφτεί όλα τους, όμορφα τοπία, τα οποία διαλύθηκαν πλέον...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά, εύχομαι να είναι όλα καλύτερα.

Είδα πως τα «δικά μας παιδιά» είναι ΟΚ, πάλι καλά!

Τεράστια ζημιά που απαιτεί πολλή δύναμη από όλους τους κατοίκους των περιοχών.

Την προσοχή σας τις επόμενες μέρες γιατί από Δευτέρα μιλούν πάλι για πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα.

Κι επειδή το κράτος δε πρόκειται να κάνει κάτι, προφυλαχθείτε όσο μπορείτε και βοηθήστε και τους γύρω σας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα

Εδώ ακόμα καθαρίζουν δρόμους, απομακρύνουν μπάζα από ποτάμια και τα εμβαθύνουν σε σημεία. Πολλές γειτονιές είναι ακόμα σε κακή κατάσταση, τα συνεργεία δεν ξέρουν που να πρωτοπάνε. Το νερό κατάλληλο για κάθε χρήση, μόνο όσοι είναι υπερτασικοί συνιστάται να το αποφεύγουν μέχρι νεοτέρας. Σε γενικές γραμμές όχι άσχημα, προχωράει η φάση δηλαδή.

Στην πολυκατοικία καθαρίσαμε πιλοτή, δουλεύουμε με το πάρκινγκ τώρα. Φέραμε συνεργείο για τα υπόγεια, έχουν ακόμα λάσπες και πετρέλαια. Γύρω από το φρεάτιο του λέβητα χτίσαμε τοιχίο. Είναι επιφανειακό το φρεάτιο και από εκεί κατέβασε το περισσότερο νερό...εξάλλου ο καυστήρας έχει να πάρει μπρος από το 2013. Πήραμε και τσουβάλια με άμμο, δώσαμε και μερικά στην δίπλα μονοκατοικία για παν ενδεχόμενο να έχουν.

Τώρα για την κακοκαιρία...το 112 έστειλε προειδοποίηση, κάποιοι λένε θα γίνει χαμός πάλι, άλλοι ότι θα είναι οκ...εγώ που είδα σε μετεωρολογικά, για Βόλο δίνει απλά βροχές με λίγο ήλιο..μόνο την Πέμπτη δίνει καταιγίδες. We'll see...Πήλιο, Λάρισα και Καρδίτσα είναι τα πιο επίφοβα τώρα. Και το θέμα είναι πως στην Καρδίτσα τους έχουν αφήσει λίγο-πολύ στο έλεος του Θεού.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον παίδες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

28/08/2023

Εκεί που έλεγες ότι κάτι γίνεται....ο Βόλος χτυπήθηκε 3 φορές χειρότερα σε σχέση με πριν. 

Η κατάσταση είναι τραγική πλεον. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 45 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

28/08/2023

Εκεί που έλεγες ότι κάτι γίνεται....ο Βόλος χτυπήθηκε 3 φορές χειρότερα σε σχέση με πριν. 

Η κατάσταση είναι τραγική πλεον. 

Εσύ και η οικογένεια σου, πώς είστε;

Είναι τόσο χαλιά όσο δείχνει η τηλεόραση; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οικογένεια, φίλοι, κοπέλα κλπ κλπ είναι όλοι οκ. 

Και ναι, είναι ΤΟΣΟ χάλια όσο δείχνει στις ειδήσεις. Στην παραλία είναι λες και βγήκε η θάλασσα έξω. Το ξύλινο γεφυρακι πιο πανω απο το σπίτι μου κυριολεκτικά το πηρε όπως ήτανε και το σήκωσε το είδα μπροστά στα μάτια μου να επιπλέει. Άπειρη λάσπη και χώματα.

Το αμάξι πρεπει να πηρε λιγο νερό μέσα. 

Ότι αμάξια ήτανε από τον κάτω δρόμο τα πηρε παραμάζωμα όλα τα κοπανησε το ένα πάνω στο άλλο. Μηχανή και μηχανάκι δεν μπορώ να τα βγάλω από την πολυκατοικία. 

Όσοι είχαν μονοκατοικίες κοντά στο ποτάμι τα σπίτια πλημμύρισαν εντελώς, ανέβηκαν πάνω στις ταράτσες. Το μόνο "καλο" σε εμάς είναι πως το πυργακι που χτίσαμε γυρω απο το φρεάτιο εσωσε το υπόγειο. Η πολυκατοικία πηρε λίγα νερά μόνο στην είσοδο. Το Πήλιο είναι κατά 90% εντελώς αποκομμένο τώρα από τον Βόλο... 

Τίποτα ρε...φτου και απ την αρχή. Ρευμα και νερό εννοείται πως όχι. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

378383618_697161632447103_17102868945718

382970721_697157019114231_85469299219951

https://www.facebook.com/reel/1375802206668206

Τροποποιήθηκε από τον babis3g

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα